|
|
| נשלח ב-26/2/2006 18:38 |
|
| |
לפלא עליך, אמשלום, האם אין זו מלחמה שלך? וכי עצכ"ח אינו הפורום שלך?
דברי מרן ווטו1 אינם צריכים חיזוק. וחוב קדוש הוא לעשות כל ההשתדלות ע"י העסקנים לבטל את רוע הגזירה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2006 18:42 |
|
| |
בוגי"ע יקר,
משלך מצויין אך מסקנתך מוטעית. בוודאי שהייתי מתנגד [אא"כ הייתי סובר ככתב שאתרנו גרוע מכאלה ], אך כל שהפורום הוא פתוח אין עלי למנוע מכל אחד לגלוש עם כליו שלו כל שהוא אינו כופה עלי לגלוש עמם. ישנם הרבה גולשים שלא הייתי רוצה שיגלשו לכאן בכלל, אך האם זה בידי? זה מה שהתכוונתי. לכן כל שהגלישה הרגילה [ללא "מסורת"] לא תכלול את באנרי בח"ח, חבל לבזבז אנרגיה על מה שיקרה עם "מסורת" כי הברירה ביד כל אחד לגלוש ללא "מסורת".
אך כל זמן שהיידפארק כופה עלינו לסבול את הריח הלא רצוי שהיא מפזרת סביבנו, ראוי לכל מי שהדבר נוגע ללבבו ו/או לאפו, למחות באמצעות שליחת הודעה למערכת על הכפיה החרדית לרכלנות ועוד באמצעות מערכת חילונית.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2006 18:45 |
|
| |
קעלעמר,
אני כאן כי זה פורום שמתאים לי (בד"כ), לא בגלל שאני לא בבח"ח. מבחינתי, בח"ח הוא בכלל לא אופציה, כך שאין לי שום טרוניות כנגדו.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2006 18:55 |
|
| |
עדיין אמור להיות לך אינטרס בשמירת הפורום וצביונו היחודי.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2006 20:28 |
|
| |
בירור קצר העלה כי מדובר בטעות טכנית.
הבאנר של אתר בח''ח יופיע רק בנכנסים לפורומינו דרך פלטפורמת מסורת. כך שאלמנט הכפיה נוטרל.
אנא תתעלו את האנרגיות לפעילות יצירה וכתיבה.
הכותב לכבוד התורה ולומדיה
רג''ס
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2006 20:58 |
|
| |
יבורכו כל העושים במלאכה למען בית אלקינו.
ובית מדרש מעט שלנו הוא בוודאי חלקת אלקים.
אמנם, בדבר אחד אני חלוק על מרן וטו.
וכי מדוע שלא נרצה שכל אחד ואחד יבוא הלום?
אדרבה ואדרבה!
כאן אפשר להיכנס ללא שום תשלום, להנות מזיו התורה, ואף להשתתף ולכתוב (בהתאם לחוקה
ובצורה ענינית).
חברינו היקרים, יוסף ה' עליכם כהנה וכהנה ויברככם!
שומר פיו ולשונו
שומר מצרות נפשו
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2006 21:06 |
|
| |
הכותרות "מאתר בחדרי חרדים" עדיין כאן, עדיין תופסות חצי עמוד, ועדיין מקשות מאוד על הקריאה. על מה השמחה בדיוק?

|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2006 21:08 |
|
| |
על זה שעסקנים יצאו דחופים לטפל בענין...והעיר קדושית צהלה ושמחה.
וברכה ממיימוני נקלה בעיניך?
תוקן על ידי - נאךאמלנישט - 26/02/2006 21:07:07
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2006 21:39 |
|
| |
תנו לי להבין מה קורה כאן, עברתי על האשכול ולא ברור לי לגמרי. כותב ווטו1 , מההנהלה, שהוא נתן ידו לכך שנהיה בכפיפה אחת עם בח"ח ,רעיון שאותי אישית מגעיל,- ולא לשכוח שנים של השפלות שבו היה אסור ללנקק בבח"ח לפורום ,ואף להזכיר את שמו .
והאמת שמה שווטו1 וההנהלה היו צריכים לעשות זה זה להפנות את אתר מסורת- שיש להם ענין כלכלי טהור בכך-לפסוק השני בשיר השירים.
אם אף אחד לא מעונין בבאנרים הללו לכאורה לא צריכה להיות בעיה, יתכבדו המנהלים לכתוב לאתר מסורת שיורידו את הבאנרים. ויוכלו להשאיר אותם לכל המחמירים שיכנסו דרך השער המטהר ששמו מסורת.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2006 23:38 |
|
| |
על מה המהומה
ונהפוך הוא כל הפושט יד ליטול נותנים לו 
|
|
|
|
| נשלח ב-26/2/2006 23:46 |
|
| |
אני לא מבין כלום. מה זה להכנס דרך מסורת או דרכא אחרינא? אני פותח את ה'אינטרנט אקספלורר' ונכנס דרך גוגל או דרך המועדפים אצלי במחשב, מה האופציות האחרות ? החכימוני
מאיר
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2006 22:01 |
|
| |
תודה לעוסקים במלאכה! 
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2006 02:52 |
|
| |
ליהוי ידיע לכם, כי בחו"ל הרבה מאחינו בני השבטים המקורבים לאורטודוקסיה, מתוקשרים להנט ע"י jnet (זה מפעל אינטרנט השייך לחרדים) http://www.thejnet.com/ , והם מצנזרים את אתר היידפרק הנורמלי בגלל הפורנו שבו. וממילא בלי שנהיה ברשימת "מסורת" אין להם גישה לעצכ"ח.
מספר הגולשים מבני השבטים הנ"ל שעוברים ל"jnet" הולכת וגדל, כך שלדעתי, טוב היה שלמענם נשאר ב"מסורת" גם.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/3/2006 17:00 |
|
| |
אומנם אני חדש כאן ולא מכיר את כל ההסטוריה של היחסים בין ח"ח ל עצכ"ח, אבל-
1. אני ניכנס להייד פארק רק דרך הייד פארק מסורת (עקב בעיית הצניעות)
2. הכרותי עם הפורום עצכ"ח שלדעתי הוא מופלא, היתה דרך הודעה עקיפה בב"ח שהוזכר "הפורום שאסור להגיד את שמו"
תוקן על ידי - החלבן10 - 02/03/2006 16:59:14
|
|
|
|
|