בית פורומים עצור כאן חושבים

קריאה להורדת התועבה בדף הכללי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/6/2006 13:00 לינק ישיר 

יש שהם שמרנים ויש שהם לא

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2006 13:03 לינק ישיר 

[הבנתי.
כלומר, גם לשיטתך, הפסיכולוגיה קובעת את האידיאולוגיה?
הזהר בתשובתך, שמא יצא שאתה מסכים איתי... ]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2006 13:05 לינק ישיר 

אז אני אמנע מלענות...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2006 13:55 לינק ישיר 

באבא

'אפשר לגלוש בפורום דרך מסורת, ולהנות מן העיצוב הישן לעומת העיצוב החדש המעצבן והמאוס'

דוקא האשכול הזה בא לומר שמה שמופיע בעמוד מסורת מאוס יותר מכל עיצוב מעצבן.

שאלת האידיאולוגיה-פסיכולוגיה היא שאלת הביצה והתרנגולת. בלי מניע לא נוצרת אידיאולוגיה ובלי השקפה לא נבנית פסיכולוגיה. בנקודת המוצא נראה ששתיהן צועדות יחד ובהמשך זה תלוי בכל אדם עד כמה נשאר נאמן לנקודת המוצא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2006 15:57 לינק ישיר 

אחרי זה אתה מתפלא למה אני קורא לך פנאט ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/7/2006 23:24 לינק ישיר 

מה קורה עם ה'תועבה' החדשה שתופסת לנו את כל הדף עם כותרות של אתר 'בח"ח'? האם אפשר לעשות משהו כדי לסלק אותם מכאן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/7/2006 00:02 לינק ישיר 

התלוננו אצל המרכת וזו הבטיחה שתוך זמן קצר יסודר הדבר.

ווטו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2006 15:06 לינק ישיר 

איך הפרסומת החדשה?
משהו משהו..

אם לוח מודעות אז שתקום גם ועדת רבנים.

בקיצור למה דוחפים דברים שאולי לא כולם אוהבים?

טוב, האמת הם לא חייבים לי כלום... מאיר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/9/2006 23:02 לינק ישיר 

הפרסומת המדברת למטה אינפנטילית וולגרית. לי היא מציקה יותר מכל כותרת של בח''ח. אפשר לבקש מהם שיעיפו אותה מכאן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2006 08:54 לינק ישיר 

אני מצטרף גם ביחס לפירסומות שלמעלה.

מאיר,
גם אם לא חייבים לך כלום, הרי גם אתה אינך חייב להם. מדוע לא לנסות וללחוץ ולהשפיע, שיורידו זאת בגלל שאנחנו רוצים. גם אנחנו חלק מהנוף, ואם הציבור לא ירצה אז אין טעם לשים פרסומות. כדאי למחות וזה אולי ישפיע. זו אינה תביעה כי מגיע לי, אלא דרישה שנובעת מהטעם שלי, שאולי תשפיע.

עצכ"ח,
האם מישהו פנה בשמנו להייד פרק בעניין זה? האם ניתן אולי רק בפורום שלנו לשנות זאת? באמת צריך לשים גבול לוולגריות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2006 10:48 לינק ישיר 

מיכי,

אז הפעם יהיה מי שיהיה קשוב לדישה ההגיונית שלך, ומה בפעם הבאה? הרי זה ילך ויחמיר, השאיפה שלהם היא להשתדרג להשתכלל ולהתקדם - מישהו צריך לשלם עבור זה, וראוי שהמחיר יתחלק בשווה בין כל ה'קהילות' שנהנות מהאתר הזה...

ואולי אל כגון דה התגעגע המשורר באומרו "חדש ימינו כקדם" 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2006 12:09 לינק ישיר 

מיכי,

אני מסכימה לכל מילה.
ריב,

אני מניחה שאת צודקת ביחס לשיקול הכלכלי וכו', אבל למה לי לעשות את עבודת מערכת הפארק בעצמי? שיחשבו הם על הכדאיות ויסיקו את מסקנותיהם. סביר לי, שקהל היעד של הפרסומות הספציפיות הללו אינו בדיוק קהל הקוראים בפורום הזה (ייתכן שאני טועה, כמובן), וגם זה יכול להוות שיקול של המערכת.
הערה כללית - עיקר הבעיה שלי עם הפרסומות בפורמט החדש (וזו אותה הבעיה שהיתה לי עם הבאנר של "בחדרי חרדים") היא שהן תופסות חצי עמוד, ובכדי לראות את האשכולות בדף הפתיחה, יש לגלגל את הדףהרבה למטה - זה גוזל ממני זמן ומאמץ וזה סתם מטריד. הפורמט הזה לחלוטין לא ידידותי, מבחינתי, וזה בהחלט משהו שיש להתריע עליו בפני המערכת. לתשומת לב המנהלים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2006 12:33 לינק ישיר 

התחלתי בהססנות (אופיינית) והענין צבר תאוצה, אני מציע שכל אחד ואחת י/תפנה להנהלת הפארק -מנוי 16 - ויבקש.

מאיר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2006 14:35 לינק ישיר 

רבותי המכובדים.
מישהו הרי צריך לשלם את הוצאות עלות הפורום הזה. שנותן לנו את האפשרות לכתוב ככול העולה על רוחנו מבלי לשלם.
אמחיש את דבריי בשתי סיפורים 
אורח מכובד מאחד ממדינות ארופה נלקח לסיור בתל אביב. כשהגיעו להיכל התרבות. הסביר המורה דרך: זה אודיוטוריום ע"ש מאן.
על שם תומאס מאן? שאל האורח
לא -ענה  מורה הדרך- על שם פרידריך מאן.
ומה כתב פרידריך מאן? - שאל בהתענינות האורח.
את הצ"ק. היתה התשובה.

וסיפור שני לכל נותני העצות איך צריך לפרסם.
בשלש בלילה צילצל הפעמון בביתו של רוטשילד.
מי זה שאל רוטשילד ?
נדבה. היתה התשובה
רב יהודי האם שלש בלילה זו שעה שמבקשים נדבות.? שאל רוטשילד
רב רוטשילד- ענה היהודי. האם אני מלמד אותך איך לנהל את העסקים שלך? אל תלמד אותי  איך לנהל את העסקים שלי.
אם כולנו נתארגן ונשלם דמי חבר חודשיים. יהיה לנו גם הזכות להכתיב לבעלים של האתר את צורת הפירסומים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2006 14:48 לינק ישיר 

אפשר להתלונן ואפשר לעבור לפיירפוקס. השיטה הראשונה עוזרת להעשיר את הפורום ולהרבות שיחה בין משתתפיו. השיטה השניה פותרת את הבעיה. ישקול כל משתמש את היתרונות ואת החסרונות ויבחר בהתאם.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > קריאה להורדת התועבה בדף הכללי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.