בית פורומים עצור כאן חושבים

קריאה להורדת התועבה בדף הכללי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-6/9/2006 16:39 לינק ישיר 

ירוחם וריב,
לא הבנתם את דבריי. עיינו בהבהרות של אמשלום. אני לא בא בדרישה כמישהו שצודק אל מישהו שטועה (על אף שזה גם נכון). אני אחד הלקוחות של הייד פרק, וכדאי שיכניסו לשיקולי הכדאיות שלהם את העובדה שהפרסומות הללו מציקות לי, ואף אינן מועילות לי (ולכן חבל להרגיז אותי כשאין תועלת בקיומן כאן). המפרסם משלם להם כשהוא אינו מקבל תפוקה בעד התשלום, שכן כאן בפורום אני מכיר די מעט אנשים שמחפשים כיצד להגדיל את נפח החזה שלהם לצלילי הפרסומת החביבה שלמטה.
אם יש רבים כאלה בפורום כאן, הם ייענו לא בגלל שהם חייבים אלא בגלל שלא מפרסמים משהו שאינו מועיל ולא מדבר לצופים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/9/2006 17:59 לינק ישיר 

אמשלום,(וגם מיכי)

זה לא רק השיקול הכלכלי, ואני אסביר : אני משערת שבעלי האתר מנהלים עסק כלכלי שעובד בשיטת הסרט הנע, כל פניה שחורגת ודורשת התייחסות גורמת לבילבולי מוח שמפריעים למהלך התקין של העבודה, וגם אם כדבריי בהודעתי למיכי, הפעם ייתחשבו וייענו לבקשתו\דרישתו ההגיונית זה לא יבטיח שלא תהיה פעם הבאה, ובקרוב מאוד כשתתחלף הפירסומת - וההגיון הישר אומר לי שבמשך הזמן אי אפשר יהיה להענות לפניות וחבל על הזמן ...או שהנהלת הפורום תמצא אתר אחר ותעביר לשם את בית המדרש על לומדיו, או שיש אפשרות נהדרת והיא לנהוג על פי עצתו של  dfl

מיכי,

'כולם' יודעים שאין אפוטרופוס לעריות, ומקווים שאלה שיתעצבנו בהתחלה יתרצו בסוף

תוקן על ידי - riv - 06/09/2006 18:06:46

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2006 19:16 לינק ישיר 

האם זה רק אצלי, או שבאמת הורדה הפרסומת מראש הדף?
בכל מקרה - רוב תודות!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2006 21:27 לינק ישיר 

אמשלום,
אכן. נראה כי יש שכר לעמלנו (אלא אם תם הזמן ששולם עליו. מה קורה בפורומים אחרים כאן?). ותודה למאיר שנתן את מספר התא לשלוח את התלונות. דומני שכעת יש לשלוח תודות, ולהוסיף בקשה דומה לגבי הפרסומת שלמטה.
תוקן על ידי - mdabraham - 07/09/2006 21:31:31 מיכי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2006 23:27 לינק ישיר 

אכן, מיכי, אלא שאני מתלבט אם החבל עלול להמתח יתר על המידה. מאיר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/9/2006 23:33 לינק ישיר 

אני רואה שהפרסומת ירדה גם בפורומים אחרים. נראה שפשוט תם זמנה, וזה אינו קשור לבקשותינו.
כעת אני רואה שגם הפרסומת למטה ירדה. אז אולי בכל זאת? או ששתיהן תמו באותו תאריך.

מיכי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2006 11:24 לינק ישיר 

ראו כמה הפירסומת מצליחה.
 הרי זה יעודה שאתה תשים לב אליה.ואכן שמים לב. וזו  הצלחתה. הדבר נכנס לתת הכרה. וכש הצרכן -הצרחן זקוק לשרות מסוים השם המרגיז עולה בזכרונו מיד.
אני בטוח שהרב מיכי או מאיר או אנוכי, נרצה בהגדלת החזה, יהיה לנו רק כתובת אחת. פרופורציה. לכן הפרסומאי לא נבהל מזה שהפרסומת מרגיזה, או דוחה אותך. שמת לב -וזו היא מטרתו.
פרסומאים כותבים לפעמים פרסומת עם שגיאות כתיב גסות שימשוך את תשומת לבו של האדם.
במה שאנו דנים זה אישור ואישרור להצלחתו המקצועית של המפרסם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2006 15:00 לינק ישיר 

ירוחם,
הרי לא טענתי שהפרסומת לא עובדת (על אף שיש לחי חשדות כבדים ביחס לנתונים שמספקים לנו הפרסומאים על כך), אלא על כך שהיא לא מועילה כאן. העובדה היא שאין לי תכניות בזמן הקרוב להגדיל את החזה.
 אגב, אם כבר מדברים על הצלחות, עד עכשיו אפילו לא ראיתי ששם החברה הוא 'פרופורציה', וזאת עד שקראתי את דבריך כאן (שם החברה בדבריך הוא מודגש. האם זו פרסומת שלך?). אם כן, לא שמתי אליה לב, וגם תשומת הלב שהיתה לי עוררה בי רק דחייה. אין לי אמון בכך שזה השפיע עליי במשהו.
כעת אני רואה שהם עדיין לא התייאשו מהחזה שלי, והפרסומת למטה חזרה. הצילו...!!!
מיכי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2006 15:10 לינק ישיר 

הרב מיכי
קצת פרופורצי בבקשה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/9/2006 16:30 לינק ישיר 

[מיכי,

אולי זה מאבק אידיאולוגי של מנהלי הפארק נגד אותה אישה שמבקשת להוריד את ההבלטה...]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/9/2006 23:22 לינק ישיר 

רבותינו,
קיבלתי שתי תשובות מהנהלת הייד פרק. הראשונה מבשרת לי שהפרסומות רק ירדו זמנית, ואין לכך קשר לדברינו וטענותינו.
השנייה מציעה אלטרנטיבה, וזו לשונה:

שלום רב,
תודה על פנייתך
לצורך כך, הוספנו את פורום עצור כאן חושבים לפלטפורמת מסורת ובצורה כזו ניתן לגלוש כרגיל בפורום ללא הפרסומות
מצ"ב קישור דרך מסורת
http://masoret.hevre.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=1364
תודה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/9/2006 23:24 לינק ישיר 

כעת נכנסתי ללינק ההוא, וגיליתי שבמקום הפרסומות על הגדלת החזה למטה, כל החזה של הדף מלא בכותרות של חדרי חרדים שגרמו לפתיחתו של האשכול הזה. נראה לי שאני כבר מעדיף את המנתחים הפלסטיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2006 22:53 לינק ישיר 

שאלה חשובה -
משום מה, התחלתי לקבל הודעות למייל על מכתבים שמגיעים אלי לתיבה האישית. ככל הנראה, זה חידוש מאוד ידידותי בעיני מנהלי הפארק, אבל ממש לא בעיני. כיצד אפשר לבטל את האופציה הזו? (ב"שינוי פרטים" אני מוחקת את הV מן התיבה המיועדת לכך, אך זה לא משפיע...) יש למישהו פתרון?
תודה.

[מנהלים יקרים - לא מצאתי אשכול אחר לשאלה זו, ואם אינה מתאימה כאן, אתם מוזמנים להעבירה...]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2006 23:09 לינק ישיר 

אמשלום,
מחקת את הסימון מהמשבצת של תקשורת עם הנהלת הפרק? אני עשיתי זאת ונראה לי שזה עזר.
שימי לב שבהודעה זו אין את האפשרות להתקשר איתך באישי. אולי גם את זה הורדת (אולי בכוונה)?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/10/2006 23:10 לינק ישיר 

אוי,
אני רואה שגם אליי ואל כל השאר זה כך. מישהו יודע מה עושים?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > דת ואמונה > עצור כאן חושבים > קריאה להורדת התועבה בדף הכללי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.