חובה לפתוח עיתון חדש שיהיה מתחרה בצורה רצינית לעיתון קוראין אלעד לא יתכן שאלון ישרת אך ורק את צביקה הרבסט וחבורתו על הגב של אנשים אחרים ועוד יקבל מאתנו את הכסף על הפירסומים בעתון.
נשלח ב-23/9/2005 11:29
הצלה ברוך אומר ועושה... אני מתחייב לפרסם מודעות במשך חודשיים..
בן תיירה מכוון לדעת תיירה...
נשלח ב-23/9/2005 11:46
קדימה, אם אתה משקיע אני מוכן לבצע.
השקעה ראשונית לתקופה של שלושה חודשים 70,000 ש"ח, סגרנו?
נשלח ב-23/9/2005 12:24
טוב. אני מקווה שאני לא יורה לעצמי ברגל כרגע בכך שאני מפרסם, אבל המתינו בסבלנות. יהיה שווה.
זה כל מה שאני יכול לומר.
נשלח ב-23/9/2005 13:53
חברה בקרוב ממש תשמעו על דבר מפתיע ואלעדדדדדדדדדדד אנחנו לא מדברים על אותו דבר כנראה
הדבר מתבשל הרבה זמן בזהירות עם עשרות בעלי עסקים באלעד והדבר קרוב מתמיד.
נשלח ב-23/9/2005 15:47
אני לא מאמין
יאלה תריצו את זה כל העיר מאחריכם
חזקו ואמצו!!!!
"חדש ימינו כקדם"
נשלח ב-25/9/2005 01:33
אני בטוח שדעתי דעת הרוב
אלון טיברגר
נמאסת אתה והעיתון שלך
נכנסת לנו לחיים עם העיתון שלך
אינך משקף אפי' 5% מהאמת ורוב העיתון הינו שקרי,
חוץ מהפרסומות
שבשביל כסף אתה כותב תאמת
תשאלו את צביקה הרבסט שממן את העיתון דרך העסקים והחברה שהוא עומד בראשה.הוא שבע רצון מהפרגונים שכותב עליו אדון טיברגר, כי צביקה הרבסט משלםםםםם
הגיע הזמן שמאן דהוא יחנך אותו
בעזרת ה'
נשלח ב-25/9/2005 01:59
עיתון מגעיל קוראים אלעד
עושה סקר ומבקש שירשמו את השם בתחתית העמוד
כל הכתבות שלו חנפניות
והכי מצחיק איך הוא מפרגן לעצמו בסקר
בכל שנות קיומו הוא לא עשה כתבת תחקיר אחת רצינית על מה שקורה בעיר הכל ליקוקים ליקוקים ועוד ליקוקים
אני מאד מקווה שעוד לא צמח לאלון שערות על הלשון מרוב ליקוקים
מסכנים בעלי העסקים בעיר שזאת האופציה היחידה שלהם לפרסם
כדאי שילמד משהם מה זה עיתונות מקומית אמיתית
תוקפים שם את המועצה בלי לפחד
אבל אצל אלון הכסף יענה הכל ואם הוא יתקוף את המועצה הוא לא יקבל פרסומות
נשלח ב-25/9/2005 02:03
גיל. אתה לא חושד בי שאני "קוראים אלעד" נכון?
בגלל זה, תרשה לי לתקן אותך. יצא לי השבוע ובשבוע שעבר לשוחח ארוכות עם אלון טיברגר. למרות שעברו דברים ביני לבינו לא פעם, אני חייב לומר לך בהגינות שעד כמה שאני יודע, הוא לא מה שחלק מהמגיבים כאן מנסים לצייר (לשלילה).
אני לא מכחיש את מה שכולם יודעים, צביקה הרבסט מקבל שם במה. אני גם לא מעונין להיכנס לדיון אם זה ראוי (לטעמי האישי אין בכך פסול).
אבל לומר שהוא "נכנס לנו לחיים" זה טיעון לא רציני... תסלח לי באמת, אבל כשמשתמשים במשפט כזה צריך לצאת מהריבוע של הקלישאה ולנמק מדוע.
גם כשכתבתי ב"מפתח העיר" קראתי בהנאה את "קוראים אלעד". ואני מתכוון ב'קראתי בהנאה', מעבר לקריאת בדיקה של המתחרה שלך.
אני חושב שהוא כן עיתון מושקע וכן רציני. העדפה של צד כזה או אחר זה סיפור אחר לגמרי וארוך מאוד... כל העיתונים (החרדים והחילונים) נגועים בזה גם אם יש שם כתבים שמעוניינים לעשות מלאכתם נאמנה. זה דברים שגדולים על כתב כזה או אחר וכוחות רבים וחזקים (שאתה לא יכול אפילו לשער) אחרים - מעורבים. החלום שלי זה פעם אחת לפתוח את הדברים, אבל כמובן שאני לא אעשה את זה לעולם...
וזאת ההזדמנות שלי לפרגן ל"קוראים אלעד" של השבוע האחרון. לטעמי הוא היה מרתק ומושקע מאוד. עקב עבודתי ככתב שמתי לב לכך. האמינו לי, בלי להיות במערכת שלו ולראות את הכוורת בפעולה - השבוע הייתה לו ה-מ-ו-ן עבודה.
ביקורות תמיד יהיו. יש למשל דבר אחד שאני 'מת' לומר (רמז: קשור באיזה שהוא דו"ח שמישהו קיבל וזה קשור לאחת מהטענות שלך למקומון), אבל אין טעם. תתרווח על הספה או בנדנדה בגינה, הישען לאחור בהנאה, אבטיח ליד ו/או פיצוחים ותתחיל לקרוא. יש מה לקרוא.
נשלח ב-25/9/2005 02:20
שיפסיק להתחנף לצביקה כהן ולשאול אותו כמו בקידוש השבת שבו שניהם השתתפו אם הוא היה מרוצה מהכתבה
(אגב הוא אמר שהוא עוד לא קרא אבל היו כמה דברים שהוא היה מנסח אחרת)
נשלח ב-25/9/2005 10:05
לניקים החדשים ברוכים הבאים
לדעתי וכבר כתבתי זאת בעבר, השמצה בשם האישי של מאן דהו עלולה לגרור אחריה תביעת דיבה, וכן מלחמות מעל האתר
כאן זה לא המקום לכלך ולהשמיץ את מי שבא לך אלא פורום לחדשות אקטואליות ולהעלות כל נושא ועניין בצורה מכובדת והוגנת
תחשבו על זה
נשלח ב-25/9/2005 13:11
לשקר אסור
לכתוב דעה אישית מותר במיוחד עם הוא פוליטקאי שעומד למבחן ע"י הציבור
נשלח ב-25/9/2005 16:22
חרדים אלעד
אתה צריך לשנות את שמך בדחיפות לקוראים אלעד
"חדש ימינו כקדם"
נשלח ב-26/9/2005 11:49
מיסטר kombi050
לו הייתי קוראים אלעד כבר מזמן הייתי מוחק את ההודעות באשכול הזה או לכל הפחות מצנזר אותם מההתקפות האישיות כפי שעשיתי באשכולות אחרים
אבל לא! אני לא קוראים אלעד ודעתי שכל אחד יכול לכתוב בפורום את דעתו ומחשבתו בכל נושא ועניין אבל יש צורה ודרך איך לעשות את זה
נשלח ב-26/9/2005 11:56
קוראים אלעד בהיותו "עיתון" (???) יחיד בעיר מוכרח שיהיה נגוע בנגיעות אישיות וד"ל.
מעניין ששאר הכותבים רומזים ואף אומרים זאת בריש גלי.
והיה וכולם טועים, האין עשן ללא אש????
נשלח ב-26/9/2005 16:10
ל"פאן"
רק עכשיו שמתי לב לטענה שלך "פאן". אתה יודע שסוג הכתבה היחיד בו הכתב שואל את נשוא הכתבה מה דעתו - היא בראיון.
הרבה פעמים מכינים את השאלות מראש כשמדובר באישיות בכירה (במקרה המקומי - צביקה כהן), ומוסיפים כמה שאלות תוך כדי הראיון.
המקרה היחיד שבו מראים את התוצאה לפני ההדפסה היא במקרה של ראיון. ולכן, אין פסול בלשאול את המרואיין לאחר מכן אם זה יצא לטעמו...
בראיון יש להיזהר שלא לשבש בכוונה או בגלל שהבנת אחרת את הנאמר וזאת הסיבה שנוקטים זהירות רבה.
אפשר לסכם שכל אדם היה מעדיף להתראיין ולא סתם להיות נשוא הכתבה/ידיעה רק בגלל הנושא הזה.
שוב, אינני הדובר של "קוראים אלעד" אבל אתה יכול לשאול אחרים או לחילופין לשוטט בפורום ולראות שאני מגיב עניינית לדברים.