אני אשתדל להעמיד דברים על דיוקם. מקורבים לכל מיני יכולים לבדוק בקלות את מה שאני כותב.
ראשית אינני מובטל (כפי שציין פוילישער). ברוך ה' אני עובד גם כמורה וגם יש לי הרכב שאני עובד איתו באירועים. (היום עשינו אירוע נחמד דווקא למשפחה מאלעד).
שנית, לגבי "קוראים אלעד". גם כשכתבתי ב'מפתח העיר' לא העברתי עליו ביקורות לא ענייניות. אפשר לגלגל את הדף למטה וללחוץ אחורה ולהווכח בכך. הגנתי על עצמי פעם או פעמיים, נמנעתי מלהתערב כשאחרים עסקו בנושא ואפילו הגנתי עליו כשהיה צריך. כל זאת, במקביל לעבודתי ב'מפתח העיר'. אז בבקשה, וזאת לא בקשה מוגזמת, לא לשלוף מהשרוול ולירות.
לגבי אפשרות עבודה ב'קוראים אלעד'. איך כותבים כשמדווחים? "היו מגעים". לא לקראת ראיון ולא בדרך של חנופה. אלון טיברגר מכיר אותי פחות או יותר (מדויק יותר יהיה לומר מכיר את עבודתי אולי). לא היה הרבה מה לדבר. שוחחתי עמו יותר מפעם ורוב השיחה התנהלה יותר כהחלפת רשמים ולא כראיון עבודה. אני שמח אגב שיצא לנו לשוחח כי זה לימד אותי דבר או שניים עליו ואני מאמין שאותו עלי.
קיבלתי עוד הצעות ואני בוחן אותן. זכותי אני חושב, ואני רואה בזה מחמאה גדולה שפנו אלי מכמה מקומות, לבחון הצעות. לא חייבים מיד לקפוץ על העגלה הראשונה. ביום רביעי יש לי פגישה שאני רואה אותה 'מכרעת' לגבי עבודה או לא בעיתון מסוים ועם הנתונים אני אלך לשאול את הרב שלי (הרב אדלשטיין מרמת השרון למתעקשים).
ואתם יודעים מה? יש לי דבר או שניים בראש שהייתי יכול לעניין מאוד את הפורום איתם לגבי כל הנושאים הללו. אני בוחר שלא להשמיץ ולהשתולל ולזרוק לכל הכיוונים. ואני מתנצל על הניסוח המעורפל. המבין יבין.
אני לא אגיב נגד או בעד אם אינני חושב שזה נכון. לא כל דבר צריך לשייך למחנה כזה או אחר. זה לא אני. מצטער.
כן. שלחתי חומרים ל'קוראים אלעד' בשבועיים האחרונים. בשבוע הראשון ש'מפתח העיר' לא יצא הצעתי לאלון את החומר בחינם כי היו שם דברים חשובים מאוד לציבור. בשבוע השני שלחתי לו רק כתבה אחת וזאת מהסיבה שאנשים פנו אליי לטפל במשהו והבטחתי להם לפחות שזה יתפרסם איפה שהוא... זה הכל. אין צורך לבנות בניינים על זה.
אתם יודעים שאני כל הזמן נוהג בשקיפות. עם זאת, דברים שלא תלויים בי אינני יכול לפרסם "במעמד צד אחד" לא כך?
אחרי הפגישה ביום רביעי, אם הדברים יהיו ברורים יותר, אני אעדכן כפי שאני תמיד נוהג. אני רק יכול לומר שאני עובד על זה מאוד מאוד קשה וכשיגיע הזמן (אם יגיע), אני מקווה שזה יהיה שווה את זה וכולכם תיהנו מהתוצאה. כי כפי שבוודאי כבר הבנתם, מדובר על עיתון חדש ומושקע ברמה טובה לדעתי המשוחדת מאוד. משהו שעדיין לא עשו (אם יאשרו בעלי המאה את כל השגעונות שלי).
אני מקווה שהצלחתי להבהיר. מרוב כתיבה בכל הנושאים (הוראה, עבודות, פורום וכתבות) אני קרוב מאוד לשבור את המקלדת מרוב עצבים .
תאחלו לי בהצלחה. תפרגנו גם.
 |
|
|