בית פורומים אחרדים-אלעד

מרדכי בן דוד-ורדיגר בהופעה באלעד. הידד!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/9/2005 16:36 לינק ישיר 

קומבי: למה? אתה נשמע כעוס מעל לממוצע. מהי הסיבה?

שחיתות? כל המדינה שלנו נגועה בזה. יש דברים הרבה יותר מעצבנים. לדוגמא שאין שיוויון הזדמנויות בחיים בישראל (לעומת ארה"ב למשל). שחיתויות של עבריינים עארסים שהשתלטו על חופי ישראל וגובים מאיתנו סכומים מופרזים אפילו שעל פי חוק הים שייך לכולם.

מקורבים <- וזאת לא סיסמא. וכולם כולם נגועים בזה. החילונים, הדתיים והחרדים עם כל הגוונים שבאמצע.

האיש הקטן, הוא זה שמשלם את המחיר.

אני מודע לזה שכל התגובה שלי נשמעת כמו קלישאה אחת גדולה, אבל הסיבה לכך, זה שלכתוב על הדברים הללו צריכים לכתוב 70 אשכולות בהייד פארק. ולכתוב למה זה קיים, צריכים עוד 70 אשכולות.

דווקא על הארנונה יצא קצפך?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-25/9/2005 22:37 לינק ישיר 

מאשכל שמחה על משהו טוב שקורה בעיר הזאת... זה נהפך לאשכול דיון על הארנונה.

יאללה איתכם! דברו לעניין, תשמחו,

וחכו להופעה שבוא תבוא!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2005 00:24 לינק ישיר 

צודקים. (אבל אני לא התחלתי, תגידו לו)

אם אכן ייסגרו כל הקצוות ונזכה לראות את מרדכי בן דוד בעירנו המעטירה - אני מברך אותו בברכת ברוכים הבאים ומתחייב שאני וקומבי נהיה לו להקת חימום.

קומבי הגרון שלך מוכן? קדימה!

"אין עויד מלבדוי..."

אחרי זה אני קומבי ושווקי נשב על כוס קפה וניתן למב"ד הערות מקצועיות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-26/9/2005 12:05 לינק ישיר 

אין ספק שיחס מחלקת הגבייה הוא מתחת לכל ביקורת . אומנם שיפור קל מהחברה הקודמת שלא נדע מצרות אך עדיין מתייחסים לתושבים בזלזול רב וחבל. הרי כסף מי משלם את משכורותיהם?
חומר למחשבה.
להופעה המדוברת תהיה היענות מרשימה , שהרי כל ה"צחצ"חיאדה" שעירנו התברכה בה בשפע (שוק) רב תמלא ותגדוש כל חלקת דשא טובה עם מנגלים סטייקים בשרים ואורנג'דה!
אייין עויד מלבדוייי!!!!!!!!11

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2005 13:36 לינק ישיר 

חברה אני מצטער להגיד לכם אבל יש את מרדכי בלוי מבני ברק הידוע לכולם שאוהב לעשות בלאגנים, והוא לא מרשה להביא את מרדכי בן דוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2005 23:24 לינק ישיר 

שרגי.

אתה צודק יש את בלוי מבני ברק....

הוא היה ותמיד יהיה, אבל השפעתו כיום הינה שולית!

אם יחפשו סיבה לרדת מההופעה אפשר לתלות את זה בבלוי כמו בכל אחד אחר, אבל אם לחבר'ה מהמועצה ומחלקת התרבות יש "****" ההופעה תתקיים גם תתקיים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2005 00:59 לינק ישיר 

ענבלוש,

אם את מתכוונת לדבר שהס מלהזכיר, נו, מה שמטילות התרנגולות, אז צר לי לאכזב אותך.

היה פעם מהדבר הזה במועצה ובכמויות די גדולות אבל... במועצה החדשה זה כבר לא בנמצא...

(כשצורי הלך הוא לקח את כולם...)

ואת זה אני אומר לצערי הרב, דווקא כעובד מועצה.

תוקן על ידי - עובד_מועצה - 27/09/2005 1:01:31

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/9/2005 09:37 לינק ישיר 

ראשית כל קומבי, שתדע: כאשר יש משפחות שלא משלמות ארנונה הגרעון מושלם ממשפחות שכן משלמות ועל כן מעלים את הארנונה ושלא תחשוב שדפקתה את המועצה בכך שאתה לא משלם ארנונה. לגבי ההופעה הלו כולכם יודעים שכ-80% מהבאים למופע הם בכלל לא מעירנו אלא מכל קצוות התפוצה החרדית בארצנו, והצפיפות פשוט נוראה שאין כל אפשרות להגיע ולהנות במיוחד עם ילדים, חבל!

"הנה ימים באים נאום ה''"

תוקן על ידי - צפלין10 - 28/09/2005 9:37:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2005 02:50 לינק ישיר 

קודם כל שלום לכולם לא הייתי בבית כמה זמן. כמו שתמיד אני רגיל לעשות
בכל אופן ענבל אני לא באתי להרוס כאן את האוירה אני פשוט באתי לפרק את העצבי עצבים שלי על מחלקת הארנונה.
אלעעעעעעעעעעעעדדדדדדדדדד המלך
תאמין לי אני לא מכיר אותך אבל אתה נראה לי הכי תותח כאן בפורום נדלקתי עליך.
אבל תשמע אתה רוצה להבין למה אני כ"כ עצבני אז אני יסביר.
אני בחיים שלי שונא 2 דברים
1. שעובדים עלי
2. שמתנשאים עלי
דרך אגב אין לי בעיה שיתנשאו עלי אבל מי שבאמת מגיע לו להתנשאות עלי (לא כמו עובד מועצה)
עכשיו תבין אתה מגיע למועצה מבקש הנחה בארנונה אתה מתבקש למלאת טופס ולהכין עוד 20 מסמכים שונים. אחרי חודש אתה מקבל לבית עדכון שאתה לא זכאי לארנונה היות והיה חסר איזה מסמך כל שהוא שעכשיו הם נזכרו להודיע לך.
אתה מגיע למועצה מביא את האישור ולאחר חודש מקבל מכתב שאתה לא זכאי לארנונה אלא אם כן תביא אישור מהביטוח לאומי שאתה לא עובד.
אתה מתקשר למועצה ואומר להם למה לא אמרתם קודם והם עונים לך לא היינו צריכים את זה קודם.
לאחר מכן אתה מארגן את האישור מגיע למועצה ובכל הפעמים האלו לא צריך לציין שאתה מחכה בתור לכל הפחות שעה.
מגיש את המסמך ומודיעים לך אחרי חודש שאתה לא זכאי להנחה אלא אם תמציא 3 תלושים אחרונים של 10-11-12 לשנת 2004
אתה שוב מתקשר לארנונה ואומר להם למה לא אמרתם את זה מראש????? ואומרים לך אוי לא היינו צריכים.
בקיצור אתה הולך לבנק ומוציא תדפיסי בנק שעולים לך בסביבות ה-80 שקל שאתה חושב שכדאי לך להשקיע בשביל לקבל הנחה ומגיע למועצה ומגיש את הטפסים ולבנתיים הריבית שלא שילמת ארנונה עולה ועולה ועולה ועולה
אחרי כחודש אתה מקבל מכתב לבית שסופית אתה לא מקבל הנחה בארנונה היות ויש הפרש של 10 שקלים בין מה שאתה אמור לקבל הנחה לבין גובה המשכורת שלך שזה אומר הברוטו
עכשיו תבין. מה עם זה שנולד לך ילד??????????
לא מעניין אותנו מה נולד לך עכשיו מעניין אותנו מה היה ב-10-11-12 2004 וזהו. פשוט שואה
בקיצור אני לא צריך לפרט כאן את העצבים שבן אנוש יכול לקבל בדקות אלו
אחרי הכל אתה צריך לשלם 100 אחוז ארנונה ולא מספיק שהיא כזו גבוהה אתה פותח את קורעים אלעד ואתה רואה עליה של עוד 5 אחוזים בארנונה תגיד מה אתה לא תתפוצץ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????
ועל אלה אני בוכיה
אני שונא את הארנונה בטירוף
ואף אחד לא יעצור אותי
ובעזרת השם בשנה הבאה אני הולך לקבל הנחה של 80 אחוז לפחות בעזרת השם
ועוד משהו ששמעתי עליהם
משהוא חדש
והיה אם זכית לקבל הנחה של 40 אחוזים או יותר אתה מחוייב לשלם את כל הארנונה לכל השנה מראש ואם אתה לא יכול תשלם 100 אחוז
מכאן תבין את השחיתות של המועצה הזו
דרך אגב תמיד שאני יוצא מהסופר או מהדואר או לא משנה מאיפה ויש לי ניירות ביד אני פשוט חותך אותם לעשרות חלקיקים ומפצר אותם באויר הצח של הרחוב וזו ההנאה שלי ככה אני מרגיש שאני נוקם במועצה אולי זה קצת לא מובן אבל אני נרגע מזה מאוד. תנסו מומלץ!!!
בכל אופן אלעעעעעד הדבר השני שאני שונא אחרי הארנונה זה את הפקידים או הקופאיות או כל עובד או עובדת ציבור שמתנשאים עלי
ומרגישים כאילו הם בעלי הבית של המקום
את זה אפשר לראות רק בישראל
אם אני ימות מוקדם זה רק בגלל העצבים שיש לי על מועצת אלעד
ה' ישמור אותנו ויחתום אותנו ל-80 אחוזי הנחה בארנונה וחיים טובים ומתוקים ללא מתח ועצבים
אמן

"חדש ימינו כקדם"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2005 06:37 לינק ישיר 

אני לא מאמין למילה אחת של צביקה כהן.

נראה לכם שהוא שקל אי פעם לפני החלטה לא "מה ייצא לי מזה", אלא "מה ייצא לתושב מזה"??????

מי שחושב שהתשובה היא כן שיקום!!!

מושחתים נמאסתם!!!

תוקן על ידי - לוחם_חופש - 29/09/2005 6:41:28

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2005 17:27 לינק ישיר 

קומבי - לגבי הארנונה.

אני מבין מאוד את מה שאתה אומר כי עברתי את זה, אם כי ב"קטן".

הלכתי לבקש "הנחת גינה". ולמי שלא מתמצא, הנחת גינה היא הנחה מקובלת במים למי שיש לו גינה וצורך הרבה מים בקיץ.

מדוע צריך לצ'פר אחד כזה? יהיו שישאלו, אז ככה: כשאנחנו משלמים על המים אנחנו משלמים מים + שירותי ביוב על אותה הכמות שהשתמשנו. מכיוון שהשקיית גינה 'הולכת לאדמה' ולא לביוב, מן הדין שהתשלום יהיה נטו על המים ללא הביוב (וזה עמד במבחן בג"ץ וכו').

בהרבה ערים הוגנות, אתה יכול לדרוש ולקבל שעון נוסף רק לגינה. בשעון הזה יחשבו לך רק מים. באלעד עשו משהו אחר: תגיע ותבקש הנחה על המים בגינה ולא תשלם על ביוב.

מכיוון שאני עצלן בדברים הללו (מכירים את אלו שיזמינו חשמלאי שיחליף להם פלורוסנט? זה אני), יצא והגעתי במסגרת עבודתי למחלקת הגבייה ואמרתי לעצמי "למה לא.. זאת ההזדמנות שלי לקבל הנחה המגיעה לי על פי חוק.."

התשובה שקיבלתי הלכה בערך ככה: "תגיש טופס, תמדוד, נבוא לבדוק שמדדת, נראה כמה באמת מהגינה אתה משתמש, נעשה את החשבון, נחזיר תשובה תוך כך וכך... נראה מתי יהיה פנוי המומחה לבדיקה של הדברים.." וכהנה תשובות בירוקרטיות מעצבנות.

"תודה רבה" השבתי לפקידה. "אני אודיע לכם מתי הספקתי להגיש בקשה בשלוש עשרה עותקים עם חתימה של נוטריון מוסמך בצירוף המלצה מרב שכונתי, מו"צ, עובד הפלאפל, הסייעת במעון, המורה שלי מכיתה א' ודוד שמחה".

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/10/2005 00:18 לינק ישיר 

אתה מבין על מה אני מדבר בגדול?????????????
אני חייב שתטפל בנושא עם העיתון שלך

ושיהיה בהצלחה

"חדש ימינו כקדם"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2005 01:48 לינק ישיר 

שמעתי שהחוזה עם בן דוד נסגר.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/10/2005 06:55 לינק ישיר 

נסגר לטוב או לרע?

כי שמעתי שיש קשיים רציניים בנושא.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2005 09:54 לינק ישיר 

משמרת הקודש בראשות מוטקה בלוי רוצה להוריד את מרדכי בן דוד על הברכים
הם הציבו לו שורה של תנאים והוא הסכים לכל חוץ מתנאי אחד
ועל זה , זה כרגע עומד .

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > מרדכי בן דוד-ורדיגר בהופעה באלעד. הידד!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.