בית פורומים חרדים חיפה

מישו מכיר?!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-25/9/2005 21:27 לינק ישיר 
מישו מכיר?!

הרב מיכאל בלייכר שליט"א ?

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-25/9/2005 23:09 לינק ישיר 

דיין בבית הדין הרבני בחיפה. מומחה בעירובין. רב בית הכנסת של הצעירים בחיפה שנקראים "חניכי הישיבות". מתפללים שם ישראל שלומאי העו"ד, אריה זיסמן מיתד נאמן, קינד מחדשותי, בוקסבוים ממכון ירושלים, וייס מהחברא קדישא, וגם בליטנטל מהעירייה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-26/9/2005 18:42 לינק ישיר 

תלמיד חכם משכמו ומעלה , עדין נפש, צנוע וכו'וכו'
שירבו כמותו בישדאל . אכי"ר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2005 01:33 לינק ישיר 

מעניין אני ותיק בחיפה ולא שמעתי על בית הכנסת הזה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2005 13:16 לינק ישיר 

חיפאי 10

אז אתה לא חיפאי

בבנין הפועל ברחוב ציפורה זייד 3 יש בית כנסת שפעיל רק בשבתות ופעיל מאוד.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-7/10/2005 16:55 לינק ישיר 

טוב אז אני לא מכיר. מה קרה? עכשיו אני כבר מכיר. רק תסביר לי מה זה נקרא פעיל בשבתות וחגים, ופעיל מאד. מה זה "פעיל מאד". ושאלה נוספת: איזב חוג אלו שמתפללים שם, למי הם שייכים?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2005 02:07 לינק ישיר 

ליטאים, נתנו לך שמות. עיין

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/11/2005 23:00 לינק ישיר 

מדובר בחברה בני 35 + -יוצאי ישיבות חברון ועוד. ביהכנ"ס נפתח לפני כ-12 שנה ע"י אריה זיסמן וכמה נוספים. הוא לא גדל מאז בהרבה, אולם , מתפקד יפה כביכנ"ס קבוע בשבתות וחגים. כמו בכל מקום גם שם יש
תופעות מגונות כמו קנית מפטיר יונה ע"י מתפלל קבוע שאף התרגז השנה כשניסו להעלות אותו למחירים מופקעים בידיעה שהוא בכל מקרה יקנה ואחד שקונה בכל שנה את כל הנערים בלי שאחרים שמאוד רוצים לקנות יוכלו גם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2005 01:36 לינק ישיר 

"תופעות מגונות" כמו קניית מפטיר יונה קבועה". לא צריך להסחף זה קיים בכל בית כנסת, ובפרט אם שם זה צעירים בני 35 פלוס כפי שכתבת. לא צריך להגזים גם עם כל הנערים, כיון שגם את זה קונים בדרך כלל אנשים קבועים. אלו תופעות שקיימות בכל מקום. אבל אם זה כמו מה שאתה מתאר, אז זה באמת בלתי נסבל. בכל מצב, אני מתכוון לעבור שם במקום הזה ולהתפלל שבת אחת איתם, כי זה נשמע מקום מעניין ושונה מכל בתי הכנסת באיזור.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/11/2005 11:04 לינק ישיר 

חברה' נראה לי שקצת נסחפתם. אתם עוסקים כאן בבית כנסת קטן 50 מתפללים מכסימום כאילו זה העיקר. בעוד שיש בעיר כל כך הרבה בתי כנסת חסידיים וגם אחרים, שלא מקבלים כאן אותה תשומת לב. כנסו לפורפורציות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/11/2005 15:18 לינק ישיר 

זה בית כנסת נהדר וכדאי מאד לבא ולהתפלל בו להתפלל ולא לדבר.יש ציבור טוב חם ומכניס אורחים .מובטחת עליה לאורח .משתדלים מאד לא לדבר.אוירה טובה מאד.בואו בהמוניכם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2005 01:27 לינק ישיר 

כשאני בחיפה אני תמיד מתפלל שם ותמיד מרוצה.

אריה תצליח.

וגם ברוך

תוקן על ידי - מודע_לכל - 04/11/2005 1:27:42

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/11/2005 09:02 לינק ישיר 

יאלה מספיק לעסוק בבית כנסת זה. בואו נדבר על מקום לא פחות חשוב - בית מדרש בעלזא - אחד המקומות הנעימים והחמים בחיפה. הפכו את השטיבל לשעבר של בעלזא למקום יפה ומכובד בחיפה. ממש נעים להגיע להתפלל שם. ישר כח לגבאים ולכל מי שנתן ידו לכך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/11/2005 10:44 לינק ישיר 

חסידי

אתה צודק שיש עוד בתי כנסת וטובים מאוד

נו תפתח אשכול בתי הכנסת בחיפה ותראה שיש עוד בתי כנסת שגם אתה לא מכיר

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חרדים חיפה > מישו מכיר?!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext