בית פורומים א חרדים ספרדים

שמועות שביתו של הרב עמאר מתארסת הערב

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-27/9/2005 01:17 לינק ישיר 

כן כן כן
סליחה שזו התגובה שלי
אבל מידיעה אישית זה לא נכון
ותאמין לי הבחור הזה בחור טוב
עם המכות שהוא חטף הייתי מוציא את כל האמת החוצה
אבל הוא שתק ( במידה מסוימת ) אשריו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2005 01:21 לינק ישיר 

חושש
.....
אני באמת מסכים איתך שהוא קיבל מכות אבל לצערי הם לא היו מספיק ..... בחור טוב ממש טוב ... שעשה זאת לעוד בנות נכון? וקילל את הרבנית נכון ? ורצה לסחוט את המשפחה ... ממש "גדול בתורה " ...

חלאס .. לך לדוג אחי אולי אתה תמים ...הדגים אוהבים אותך .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2005 01:24 לינק ישיר 

יותר משהדגים אוהבים אותי אני אוהב אותם
אבל חוץ מדייג יש עוד שטויות שאני עושה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2005 01:25 לינק ישיר 

אין עליך חושש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2005 14:31 לינק ישיר 

בתו של הרב עמאר מתארסת

איילה עמאר (19) תתארס לברק בן-ניסן (24), תלמיד ישיבת סלבדוקא בבני ברק - מהוותיקות והידועות בישיבות הליטאיות

אבישי בן חיים
27/9/2005 9:21

חמישה חודשים אחרי פרשת המחזר שהוכה, נמצא שידוך לבת הרב הספרדי הראשי. איילה עמאר (19) תתארס לברק בן-ניסן (24), תלמיד ישיבת סלבדוקא בבני ברק - מהוותיקות והידועות בישיבות הליטאיות. אמש נערכה בביתו של הרב חגיגה קטנה בה המשפחות "סגרו וורט", כלומר, סיכמו את השידוך.

שמה של אילה עמאר עלה לכותרות לפני מספר חודשים, לאחר שאחיה ואמה נעצרו בחשד לחטיפתו והכאתו של נער חרדי שחיזר אחריה. הנערה, תלמידת סמינר בית יעקב בירושלים, קיבלה מאז הצעות שידוכים רבות ממשפחות בחורים מישיבות נחשבות. את הצעת השידוך האחרונה והמוצלחת הביא הרב יעקב רוזנטל, אב בית דין בחיפה ורבו של הרב עמאר.

למרות שבדרך כלל אירוע "סגירת וורט" הוא אירוע מצומצם לבני המשפחות, אתמול הוזמנו רבים כדי לשמוח בשמחת הרב עמאר ובתו. בני המשפחה סיפרו ש"הכלה המיועדת שמחה ומאושרת", ואמרו שהם "מודים לקב"ה על כך שזיכה אותם ביום המאושר הזה, ושלמרות ההכפשות שיצאו מכל פרופורציה, זכתה אילה לקבל בחור מהטובים בעולם הישיבות".

אחיה של אילה, מאיר, התקשר מבית המעצר הדרים לברך אותה ולאחל לה מזל טוב. בני המשפחה סיפרו שזה היה רגע מרגש במיוחד עבורה. חגיגת האירוסים אמורה להתקיים אחרי החגים והחתונה צפויה להיערך סמוך לחנוכה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2005 15:50 לינק ישיר 

אולי כעת סוף סוף יניחו לה?
אבישי בן חיים התלכלך בגדול בסיקור הפרשה הזאת אני יודע מקרוב שהרב עמאר לקח מאוד קשה את התייחסות התקשורת אליו ואל משפחתו.
הוא לא ציפה מהם לכזו השפלה.
אחד מאלה שתרמו רבות להשפלתו של הרב הוא א. בן חיים שכשלעצמו הינו בחור חביב ביותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2005 17:41 לינק ישיר 

tcyhj
,,,,,,
דווקא עפ"י מה שנראה ונכתב אבישי בן חיים לא כתב דברים נוראים אלא הזכיר את העבר .

אני יכול להבין למה לרב כאב וזה אם תרצה תקבל באישי .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-27/9/2005 17:43 לינק ישיר 

חברים מפאת כבודו של הרב עמאר ניראה לי שלא כדאי להמשיך לדבר על העבר אלא רק על העתיד....
תאחלו לה רק טוב הרבה מזל טוב
ולרב עמאר נאחל הרבה נחת
אנא הפסיקו לדבר על העבר
תודה מראש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2005 00:36 לינק ישיר 

גועל נפש
על שלושה דברים העולם עומד:
על השקר
על השקל
ועל השקץ

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2005 00:40 לינק ישיר 

לא הבנתי....

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > שמועות שביתו של הרב עמאר מתארסת הערב
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.