|
|
| נשלח ב-26/9/2005 19:33 |
|
| |
נתניהו נבחר!! חלום על בחירתו מה-12.5.05
שלום לכל גולשי האתר בהמשך לדברי לגבי אמינות חזיונות הנבואה שלנו ודברינו על העתיד להתרחש הרי אספר לכם את החזיון אותו ראיתי ואותו פרסמתי באינטרנט בתאריך 12.5.04באתר walla בפורום אקטואליה(ולא כפי שצויין בטעות בכותרת, אותה אין באפשרותי לתקן. אתכם הסליחה).
תקראו ותשפטו את חלומי אז והמציאות היום כפי שהיא אמורה להתרחש בהקשר לתחזית ולמראה החלום.
דברים אלו אני כותב לכם היום בטרם נודעו תוצאות הבחירות בליכוד.
אינני שמח לאידו של אדם ודבר נצחונו של נתניהו נקבע על ידי מרום. וכפי שכתוב כך יהיה.
אני מצרף לכם את הכתובת של הדף שבו כתובים חלומותי באתר walla ובין הייתר גם דבר בחירתו של נתניהו, וחלומות רבים אחרים, לשיפוטכם.
בכבוד רב
לביא אפרים.
http://community.walla.co.il/?w=/503/1015/10378284/1/user
תוקן על ידי - efilavi - 26/09/2005 19:42:18
|
|
|
|
| נשלח ב-30/9/2005 19:30 |
|
| |
ערב טוב שבת שלום ושנה טובה לכל הגולשים הנכבדים.
נאה דורש נאה מקיים.
היות ובדברי ערב קודם התוצאות שפורסמו לגבי ההתמודדות על רשות הליכוד פירשתי את חלומי אותו ראיתי ב - 2004 כנזכר בדברי הקודמים, טעיתי והטעתי את הציבור, אני פורש מפרשנות ומתרגום דברי לעתיד הקרוב בנושאי נבואות העתיד.
אני מתפלל לקדוש ברוך הוא שברוב חסדיו ורחמיו יביא שלום עלינו על כל ישראל ועל כל העולם כולו, אמן.
בכבוד רב
שבת שלום
שנה טובה
לביא אפרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/10/2005 15:23 |
|
| |
אפי יכול להיות שחזית משהו שיקרה יותר מאוחר
אל תפסיק להביא את הפרשנוית לחזיונות שלך
שנה טובה
אבירם
|
|
|
|
|
 |
|
|
|
|
| מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
|
|
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.
|