בית פורומים עולם הגאולה והעידן החדש

נתניהו נבחר!! חלום על בחירתו מה-12.5.05

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-26/9/2005 19:33 לינק ישיר 
נתניהו נבחר!! חלום על בחירתו מה-12.5.05

שלום לכל גולשי האתר בהמשך לדברי לגבי אמינות חזיונות הנבואה שלנו ודברינו על העתיד להתרחש הרי אספר לכם את החזיון אותו ראיתי ואותו פרסמתי באינטרנט בתאריך 12.5.04באתר walla בפורום אקטואליה(ולא כפי שצויין בטעות בכותרת, אותה אין באפשרותי לתקן. אתכם הסליחה).
תקראו ותשפטו את חלומי אז והמציאות היום כפי שהיא אמורה להתרחש בהקשר לתחזית ולמראה החלום.
דברים אלו אני כותב לכם היום בטרם נודעו תוצאות הבחירות בליכוד.
אינני שמח לאידו של אדם ודבר נצחונו של נתניהו נקבע על ידי מרום. וכפי שכתוב כך יהיה.
אני מצרף לכם את הכתובת של הדף שבו כתובים חלומותי באתר walla ובין הייתר גם דבר בחירתו של נתניהו, וחלומות רבים אחרים, לשיפוטכם.
בכבוד רב
לביא אפרים.

http://community.walla.co.il/?w=/503/1015/10378284/1/user

תוקן על ידי - efilavi - 26/09/2005 19:42:18

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2005 19:30 לינק ישיר 

ערב טוב שבת שלום ושנה טובה לכל הגולשים הנכבדים.

נאה דורש נאה מקיים.
היות ובדברי ערב קודם התוצאות שפורסמו לגבי ההתמודדות על רשות הליכוד פירשתי את חלומי אותו ראיתי ב - 2004 כנזכר בדברי הקודמים, טעיתי והטעתי את הציבור, אני פורש מפרשנות ומתרגום דברי לעתיד הקרוב בנושאי נבואות העתיד.
אני מתפלל לקדוש ברוך הוא שברוב חסדיו ורחמיו יביא שלום עלינו על כל ישראל ועל כל העולם כולו, אמן.
בכבוד רב
שבת שלום
שנה טובה
לביא אפרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2005 15:23 לינק ישיר 

אפי יכול להיות שחזית משהו שיקרה יותר מאוחר
אל תפסיק להביא את הפרשנוית לחזיונות שלך

שנה טובה
אבירם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/10/2005 09:05 לינק ישיר 

מצורף קובץ

לאבירם שלום רב.

בימים אלו ימים של גילוי משיח הגואל עלינו להקפיד הקפדה רבה וחמורה על מוצא פינו. רבים רבים לצערי הרב נוטים ליחס לעצמם מעלות ייתרות ברוחניות ובוודאי שאין אני רוצה להימנות עמהם. את חלומי זה ראיתי ולא אסוג לאחור. עם זאת אין אני רוצה ליטעות ולהטעות עצמי וייתרה מכך את הציבור אותו אני מכבד מכל. לכן אשים ואוסיף על עצמי סייג נוסף באימרותי והוא, רק את הדברים אותם פרסמתי בעבר והם הוכחו אפרסם ברבים. ישנם דרכים לעשות כן.

ולדוגמא: בתאריך 27.12.04 פרסמתי באתר וואלה פורום אקטואליה על הפתרון הנראה לי בנושא הקשר בין עזה לבין יהודה ושומרון יהיה בעזרת רכבת, וכך היום אנו מתבשרים שזהו הרעיון המוצע בימים אלו על ידי הממשלה ומקובל על ידי הפלסטינים. ראו:http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3154817,00.html
כמו כן מצורף קובץ דף האינטרנט של פורום וואלה אקטואליה בו פרסמתי את חלומי ב - 27.12.04
בברכת חג שמח
לביא אפרים

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > רוחניות > עולם הגאולה והעידן החדש > נתניהו נבחר!! חלום על בחירתו מה-12.5.05
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext