בית פורומים אחרדים-אלעד

לעיתון חדש, רציני ומושקע דרושים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/9/2005 20:53 לינק ישיר 
לעיתון חדש, רציני ומושקע דרושים

לאחר החגים בע"ה (אין תאריך מדויק), יצא ככל הנראה עיתון חדש בעיר. אני כותב 'ככל הנראה' כי למרות שהכול נראה עכשיו ברוך ה' בסדר בכיוון הנכון, הקב"ה הוא הקובע.

העיתון החדש יהיה בע"ה מושקע מאוד ועשיר במדורים מעניינים ושונים כשהפיילוט כבר מוכן ואנחנו בשלב של בדיקת אופציות שונות כדי לשדרג אותו עוד יותר. והכוונה להוציא כבר בשלב הראשון בין 55-75 עמודים (ולגדול, אם תאהבו אותנו).

----------------------------------------------------

החלק הראשון של הדרושים מדבר על קומיקס-מצולם. כתבנו סיפור אלעדי נחמד ומקורי לילדים ואנחנו מתכוונים לצלם אותו במקום לצייר.
מכיוון שמטבע הדברים אנשים מכאן לא בטוח שירצו להיחשף, או בכלל שתמונתם תתנוסס בעיתון לעיני כל... אז אפשר להציע חברים שכנים ידידים וקרובי משפחה. למי אין איזה מוישי או שלמה מבריקים במשפחה?

אנו מחפשים בעיקר שחקנים ולא אביזרים. הדרושים לקומיקס-המצולם הם:

* שני ילדים (פוטוגניים כמובן) בגילאי 10-13. בשלב הראשון נצלם את המועמדים בפרצופים שונים ונשב להחליט לאחר שנצפה בתמונות. לא להיבהל, לא מבחן קשה או משהו שהילד הנבחן יצטרך להתאמן עליו שעות, פשוט למצוא את הטובים מהמאגר וזה יכול להיות כל אחד, גם הראשון.

* מבוגר אחד עם זקן, שייראה בגיל שיש לו ילדים.

* שני מבוגרים (לא חובה זקן).

-----------------------------------------------------

אברך שמוכן לקבל על עצמו כתיבה מעניינת וברמה טובה (!) של דבר תורה על פרשת השבוע. ניתן לשלב מסר או אפילו 'מוסר אקטואלי' על פי הפרשה כך שניתנת לו גם האפשרות להתבטא בכתיבה. -- ללא תשלום (לפחות בשלב ראשון) --

איש מכירות עם ניסיון בתחום לפרסומים בעיתון.

מישהו נוסף על הצוות, שפנוי בבקרים (עד השעה 3 בערך) ויכול להעביר ידיעות חדשותיות, ולנהל שיחות טלפון אם צריך (למשל רק כדי לבקש תגובה). אין צורך בידיעת כתיבה עיתונאית בכלל. רק להיות אמין, הגיוני וישר. מי שמחפש חלילה 'לתפוס צד' או בעל רעיונות 'לחיסול חשבונות' (אני מגזים בכוונה), אנא שלא יטריח את עצמו.
ושוב, אין צורך בכשרון כתיבה. יש שלושה אנשים שיעשו את העבודה הזו. רק לעבור למקומות שנבצר מהאחרים להיות בהם ולדווח, לשמוע פה ושם ידיעות ממקורות שיקבל (ו/או שיש לו) ושוב, להיות אמין.

זהו בשלב הראשון. אני חייב לצאת ואחזור לבדוק את האישי והכללי ולנדב עוד פרטים.

הסלולרי שלי הוא: 050-7364706

תודה לעונים ולפונים - יניב

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2005 21:12 לינק ישיר 

אלעעעעעעעדדדדדדדד
יניבבבבבבבבבבבבבבבבב
אמרתי לך שאתה תותח
אין כמוך
חזק ואמץץץץץץץץץץץץץץץץ

"חדש ימינו כקדם"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2005 21:46 לינק ישיר 

אלעד,
שים אולי מודעה בקוראים אלעד...
פה בפורום אין רייטינג כ"כ חזק ויתכן שתפספס כשרונות...

גם באלעד יש צפונים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/9/2005 23:37 לינק ישיר 

קומבי תודה רבה. מפרגן כרגיל...

צפון_אלעד אתה יודע כמה אנשים קוראים את הפורום הזה? הרבה יותר מכותבים. יוכיחו התגובות הרבות שאני מקבל ברחוב:

"סחטיין הא? לא מפחד לכתוב מי אתה".

"בא'נה, שיחקת אותה גבר. מה שכתבת בהוא להוא - עשר".

"זה אתה מהפורום? לא. אין לי אינטרנט, חבר של דוד של גיסי אמר לי. למה אתה לא כותב חשיפות כמו האחרים?"

"מה???? יש לך אינטרנט בבית?????"

"את הבת שלך, לא יקבלו לבית יעקב אחרי מה שכתבת..."

שלא לדבר על טלפונים מהמועצה...

חייב שוב לזוז. נתעדכן בהמשך, אולי מחר אלו שגולשים מהעבודה. ותודה לפונים בפרטי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/9/2005 23:53 לינק ישיר 

אחרי צפייה נוספת באישי אני אענה בכללי קצת יותר לגבי הקומיקס לפני שאזוז.

הכוונה היא לצלם את הסיפור באלעד עצמה (וקצת בסביבותיה); מקווה לסיים את כל הצילומים כבר בחופשת החגים הקרובה; רוב הצילומים הם צילומי יום, מעט צילומי לילה; האודישנים לצילומים לא מפחידים כמו שהם הצטיירו בהודעה פותחת האשכול, בסך הכול יביאו את השחקן (או נבוא אליו), נצלם שלוש-חמש תמונות וזהו.

הסיפור הוא חינוכי ובכלל העיתון יהיה בע"ה בהשגחת ועדה רוחנית ראויה.

שוב תודה לפונים באישי ולמתקשרים!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/9/2005 00:38 לינק ישיר 

יניב (נחשפת, אז מותר לנו...),

אתה לא מפרסם "דרושים" לועדה הרוחנית?

הכתיבה ככה-ככה,
החתימה טובה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/9/2005 00:55 לינק ישיר 

מה זה נחשפתי? מה אתה חדש כאן..? אתה יותר ותיק ממני בפורום.

כולם ידעו, יודעים וידעו תמיד מי אני...

ב'מפתח העיר' הייתי י.יניב. שמי המלא והאמיתי (יהב יניב) היה כתוב בעיתון ובצידו, הטלפון.

כתבתי כאן פעם במקרה שאני גר ברחוב התור, הגיע אלי פעם מישהו מהפורום וכל מי שרוצה כוס קפה וקרואסון מוזמן להגיע.

תמיד תמיד תמיד. מהרגע הראשון כמעט הייתי "חשוף". וטוב לי עם זה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/9/2005 01:27 לינק ישיר 

אלעד,
אתה בטוח שיש לך מספיק קוראסונים בשביל כולם?!

גם באלעד יש צפונים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/9/2005 02:07 לינק ישיר 

זה לא כזה סיפור צפון_אלעד.

בא נראה:
אמא של דני חילקה 10 קרואסונים ל-60 ניקים שהם חמישה אנשים. כמה קיבל כל אחד?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/9/2005 02:21 לינק ישיר 

אלעד לא צריך להגזים
גם 5 זה יותר מידי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2005 20:53 לינק ישיר 

אאללעעדד
אני מגיע אליך לקארוסון אני חייב להכיר אותך
איפה אתה גר?
אם אתה רוצה יש לי בשבילך פינות מעניינות לעיתון החדש בעזרתו
אני מוכן להביא לך כל שבוע תמונה מוזרה מהעיר
אם אתה רוצה תגיד לי
שבוע טוב.
כתיבה ויריעה טובה

"חדש ימינו כקדם"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2005 21:48 לינק ישיר 

קומבי, כרגע כל דבר אני רוצה. את רוב הרעיונות בניתי לבד וכל רעיון נוסף יתקבל בברכה.

זה בדיוק הזמן לתת רעיונות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/10/2005 22:23 לינק ישיר 

אאללעעדד אני מאחל לך הצלחה בפתיחת עיתון חדש, ואני לא רוצה להוציא לך את
הרוח מהמפרשים אבל קצת לתת לך תמונה במה אתה אמור להיתקל.
כפי שאמרת שלא תפרסם כתבות מגמתיות על אנשי המועצה אלא להפך. כבר הפסדת
את המודעות של המועצה. שלעיתון מתחיל זה כמו אויר לנשימה .
ואם אתה חושב שהעיתון המתחרה ינוח על זרי הדפנה וייתן לך לעבוד בשקט אז יש לך
עוד טעות, בעל העיתון המתחרה מקושר עם הרבה מפרסמים וייתן להם מודעות במחירים אפסיים
כדי לשבור את המתחרים (ע"ע מפתח העיר), דבר שהוא יכול לעמוד בו ואתה לא.
.
ודבר נוסף אם אתה תכתוב אמת אתה בוודאי תקומם עליך כל מני עסקנים שאתה מפריע
להם לעלות למעלה על גבי הציבור ואותם עסקנים ישכנעו את הרבנים שהעיתון שלך
פסול ואין לקרוא בו,
ואם אחרי כל זה אתה מחליט לפתוח את העיתון תביא רק את האמת . כי הרי צריך איזה שוני בין שתי העיתונים
ב ה צ ל ח ה

בן תיירה מכוון לדעת תיירה...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/10/2005 22:54 לינק ישיר 

ברכות לרגל פתיחת העיתון המחתרתי ,אשריך ונקווה שתצליח,אם העיתון יופץ בכל רחבי העיר ,אני אשתדל לפרסם שם. מה שבטוח שיהיה לו מו"ל חברמן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/10/2005 00:13 לינק ישיר 

קוראים אלעד (נייעס רוב)
לא תצליחו לשבור אותנו לא ולא

אאללעעדד תהיה חזק אנחנו מאחריך

"חדש ימינו כקדם"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/10/2005 01:55 לינק ישיר 

לנייעס_רוב

אתה חושב שאינני מודע לכל הנ"ל? לא קמתי בוקר בהיר והחלטתי לפתוח עיתון. אם מישהו הבין אחרת אז אני מתקן: העיתון לא שלי.

דיברתי לא פעם עם בכירים במועצה על העניין של כתבות בעד או נגד. אולי זה ישמע נאיבי אבל תרשה לי לפרוס בפניך את משנתי: אני אמור לדווח לציבור. לא פחות ולא יותר. ולכן, אף פעם לא 'תתפוס' אותי לוקח צד כדי לפרגן למישהו או להפיל מישהו חלילה. אם יש משהו לדווח - אני אדווח ואתן במת תגובה ראויה ככל שתדרש. מה שכתבתי הרגע נשמע פשוט ושטחי אבל האמן לי שלא. זה מתחלק לכמה וכמה ענפים (אמינות המידע, כמה התלונה הוגנת או לא, יזיק או יועיל ועוד...)

בנושא הזה יכולות להיות טעויות. אין מה לעשות, כולנו בני אדם.

איפה כן תמצא הבעת דיעה? בדברים פשוטים וברורים או חוקיים לגמרי. מותר כמובן גם לעשות טור פובליציסטי מתוך הנחה שהציבור יודע שהוא קורא טור פובליציסטי. אבל בידיעות וכתבות שוטפות - אין עניין להעדפת צד.

כפי שציינתי, שוחחתי על כך עם אנשים במועצה ותדע לך שהמועצה איננה מונעת פרסום אם אתה כותב נגדה בהגינות. אם אתה יורד לפרטים מביכים, נותן 'מכה מתחת לחגורה' או משמיץ בחוסר אחריות - זכותה גם זכותה שלא לשתף פעולה.

ברור לי שתהיה תחרות ודיי ברור לי שנקרטע בהתחלה למרות העבודה המאומצת שאנחנו עושים. כנראה אכן שהמפרסמים ירוויחו מהעניין, אבל לא כמו שאתה מתאר.

"אם תכתוב אמת תקומם עליך כל מיני עסקנים..." לא. תלוי מה. אם אני אכתוב (חלילה) נגד רבנים או בניגוד לדעת תורה וכו' יתקוממו הרבנים (או עסקניהם). אני מקווה להמשיך בקו שבניתי לעצמי אצל העסקנים: אמינות ויושר.

ולגבי הסיפא שלך: ברור שאני מתכוון לכתוב את האמת. אם התכוונת בניסוח "אמת" - לחפש היכן ניתן ללכלך אז צר לי לאכזב אותך... אני סבור שאמת היא קודם כל אמת. יש לי דוגמאות מכאן ועד מטולה על תלונות של אנשים שלא היו מוצדקות, אם בגלל שהם לא הבינו את הדרך שהדברים עובדים ואם בגלל שהם ניסו להטעות. אני מתכוון להיות זהיר מאוד בעניין הזה בע"ה.

ואחרון, דווקא דוגמא שונה לגמרי ממקרה שאירע: פנו אלי שתי משפחות בקשר לאיזה עניין (כשעבדתי ב"מפתח העיר") ובבירור מול הגורם לתלונתם הוא ביקש שלא אפרסם את הדברים בעיתון ובתמורה הוא יפתור להם את הבעיה לפנים משורת הדין. לא התלבטתי אפילו לרגע. לא פירסמתי והעניין סודר. האינטרס המובהק שלי היה כמובן - חומר עסיסי. המטרה האמיתית היא שירות לציבור. בחרתי בשירות לציבור ואינני מתחרט על כך. אם הדברים היו מתפרסמים ייתכן והבעיה לא הייתה נפתרת.

ומוישה רבינו - העיתון ממש לא מחתרתי.. אפילו לא במרכאות! הוא גלוי עוד לפני שהוא יצא לאור :-)

ותודה על המחמאה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > לעיתון חדש, רציני ומושקע דרושים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext