בית פורומים א חרדים ספרדים

היום כנס של ש"ס במעמד מרן באשדוד

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/10/2005 08:47 לינק ישיר 

פנחסי זה פוליטיקאי שקנה לו הרבה אויבים

תוקן על ידי - האיש_החושש - 03/10/2005 11:02:23

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2005 08:47 לינק ישיר 

איך בדיוק הוא בן תורה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2005 08:48 לינק ישיר 

יש לו אויבים פחות מאלי ישי.

וחוץ מזה ממתי אויבים זה פרמטר לתפקיד?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-3/10/2005 16:26 לינק ישיר 

פורסם הפורום האשדודי ע"י אמונה 222

מקור בכיר בתנועת ש"ס אומר.: " הרב עובדיה יוסף ואלי ישי לא הגיעו אמש לאשדוד עקב כעסו של הרב על אישים רבניים שהוציאו את דיבתו של יו"ר התנועה המקומית רעה"
חיים מלאך

דיווחים סותרים ופרשנויות שונות למשבר העמוק שפרץ באשדוד, גורמים לוותיקי הכתבים הפוליטיים לומר שפרשייה הזו והשלכותיה, יגרמו לשינוי דרמטי ביחסי הכוחות הפנימיים בסיעה, והגדרה מחדש של הרבניים העומדים מאחוריה.

לטובת קוראי שבימי הרחמים והסליחות עסקו והעסיקו עצמם, בהתעלות רוחנית, ובמעשי חסד, הנה תקציר האירועים:

לפני כשבועיים פורסם לראשונה כי יחידת חקירות ההונאה של משטרת ישראל, חוקרת את אחד מבכירי סיעת ש"ס בעיר כי מכר לכאורה זכויות שימוש בנכס עירוני, המשמש בצוק העיתים כמקום כינוס לילדי ישראל, מידי יום ביומו, לידי עמותה פרטית, על פי החשד היה אמור הנ"ל לקבל לכיסו כ350 אלף דולר, תמורת העיסקה.

אלא, שמספר סימני שאלה כבדים מרחפים על הסיפור: איזה הגיון יש במכירת נכס עירוני של העירייה כאשר כל בר דעת מבין שפעולה כזאת תיחשף במוקדם או במאוחר? מה היה האינטרס של אותם גופים לשרבב לפרשה את שמו של יו"ר סיעת ש"ס עמרם כנפו לפרשה? ולמה ב'מפנה' העמותה שהגישה את התלונה מסרבים בעקשנות עד לרגע זה לחשוף את המסמכים הנוגעים בדבר?

ב'מפנה' אמרו וממשיכים לטעון בעקשנות כי בידיהם ראיות הקושרות לפחות את אחד מבכירי חברי הסיעה למהלך, אולם ציינו כי חשיפת החומר יפגע בעבודת החוקרים.

למותר לציין כי גורמים בכירים בסיעת ש"ס בעיר אינם מסתפקים בהכחשת כל קשר לפרשייה הנוכחית אלא לא מהססים להטיח את האשמות כלפי מי שלדעתם אחראים למתקפה, הנה דברים שאמר כנפו לכתב אשדוד news " "אני שומע ממך לראשונה שהשם שלי משורבב. חז"ל אמרו: "הרוצה לשקר ירחיק" ולכן בעצם הדבר שמשרבבים את השם שלי זה אומר שהכל מזימה פוליטית מתחילתה ועד סופה של גורם מסויים שאנו יודעים מה המטרה שלו. נתמודד עם זה, נוציא את הצדק לאור. חבל לי שעו"ד מכובד כמו חפותה נפל קורבן לעלילה זדונית. תגובתי נוגעת גם אלי וגם לחבר הסיעה שלי מאיר עמר".

אתמול (חמישי) הוא כבר הרחיק לכת בנחרצותו "נתבע דיבה את אזרזר והרב אבוחצירא, יש לי את כל הגיבוי מאלי ישי"

יש לציין כי לראשונה נערכה אתמול באשדוד כנס התעוררת בבית הכנסת של הרב פינטו בעיר, וזאת ללא השתתפותם של הרב עובדיה יוסף ובכירי ש"ס, כאמור בניגוד לשמועות שהופצו טוענים מקורות בש"ס כי הרב עובדיה נוהג מידי שנה לפני קיומה של העצרת, לסור כמחווה אל אותה אישיות רבנית העומדת במרכז הפרשה, והשנה הוא סירב לעשות את המחווה הזו ולכן נמנע מהשתתפות בעצרת.

עוד נודע כי אתמול (חמישי) הגיע אלי ישי לב"ש, ונועד ארוכות עם הרב אלעזר אבוחצירא, לא נודע על מה שוחחו והאם הזכירו בשיחתם את הנושא העומד על הפרק בימים אלו.

כאמור, כעת נותר רק להמתין לתוצאות חקירת יאח"ה, שממנה תבוא הבשורה למחנות הניצים. בכל מקרה השלכות הפרשייה צפויות לבוא לידי ביטוי מיד לאחר החגים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2005 20:08 לינק ישיר 

האיש החושש לגבי שאלתך לגבי פנחסי, אני חושב שהיה אשכול בפורום לגבי מיהו בן תורה.
אבל לדעתי אדם שהתחנך בעולם הישיבות הוא בן תורה, ופנחסי למד בצעירותו בעולם הישיבות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2005 20:58 לינק ישיר 

פינחסי??? מי זה? אהה ההוא שמדלג בין הרבנים, למה להחליף לו כובע שישאר בזה אם הוא בן תורה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2005 21:04 לינק ישיר 

ברצינות ברוך הבא אלינו לפורום.
בגלל שזו תגובתך הראשונה אצלינו לא אגיב על הדברים, כדי לא לקלקל לך את הפעם הראשונה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/10/2005 21:28 לינק ישיר 

מספיק עם רכילות בימים נוראים כאלו

תוקן על ידי - רג567 - 05/10/2005 21:30:13

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2005 00:16 לינק ישיר 

רג567
זה מחלוקת לשם שמיים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2005 00:22 לינק ישיר 

איפה היתה האיש החושש?
היה משעמם בלעדיך בפורום.
סוף סוף חזרת.
התחלתי כבר לדאוג ולחפש אותך בפורומים אחרים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2005 00:24 לינק ישיר 

אין בלי התשובות המקוריות שלך...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2005 00:31 לינק ישיר 

תלאביבי60

אנחנו במפה ונישאר על המפה.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2005 00:43 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2005 03:02 לינק ישיר 

מה שבטוח שבאשדוד ש"ס כבר לא על המפה
בבחירות האחרונות לערייה ש"ס קיבלו מכה קשה
בצורת מפלגת "קול-הלב"
מה שבטוח שלתושבי אשדוד נמאס מהבטחות של ש"ס
ומעמרם כנפו שדואג רק לשדרג את צי הרכבים שברשותו כל שנה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-6/10/2005 03:03 לינק ישיר 

מצורף קובץ

עמרם כנפו

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > היום כנס של ש"ס במעמד מרן באשדוד
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.