שלום אני אמנם אדם חילוני מאד מאד .....
ואני יודע שאצלכם אסור אינטרנט ( ואני אישית רוצה להוציא את האינטרנט מהבית אבל אני מיתנחם בזה שאני אומר לעצמי אם להם יש אינטרנט למה אני יוציא ?
האם מותר אצלכם אינטרנט?
נשלח ב-7/10/2005 00:58
תלוי למה אתה מישתמש באינטרנט.......
נשלח ב-7/10/2005 00:59
מצאת רעיון מקורי לשכנע, מתוק אתה אחי.
נשלח ב-7/10/2005 01:02
האינטרנט היום זה כלי שמישתמשים בו להמון מטרות
יש כאלה שחייבים את זה בישביל העבודה וליפעמים סתאם בישביל ליהיות מעודכן
אנחנו רואים את השיעורים של הרב דרך הנט
ועוד המון דיברי תורה כמו דף היומי וכ"ו
אתה מוזמן להיכנס לאשכול של אתרי סרטים חרדים בנעוץ בפורום שלנו ותיראה איך הנט יכל לעזור בדת
אבל אל תישכח שלרוב החרדים אין מחשב ביכלל
הבעיה אצל החילונים שאין להם גבולות
והנט יכל לקחת אותם למקומות שהשם ישמור
לכן לך אני ממליץ בחום לבטל את האינטרנט
או להשים לך גבולות וליגלוש רק באתרים כשרים...
אבל יש הצעה יותר טובה
חזור בתשובה וכך לא יהיה לך היתלבטות
תהיה כמונו מהחרדים שיש להם אינטרנט
ואחרי שתחזור בע"ה בתשובה, תשאל את הרב שלך מה לעשות לגבי האינטרנט. (יש הרבה שיש להם היתר לצרכי עבודה וכדו').
נשלח ב-7/10/2005 01:40
אופס איש החושש, עניתי בערך כמו שאתה ענית, אבל לפני שראיתי את התשובה שלך...
גמר חתימה טובה!
נשלח ב-7/10/2005 01:41
אלעדית
אחלה חתימה שיהיה לך ולכל עם ישראל
נשלח ב-7/10/2005 12:28
אני רואה שכבר אתם רוצים להחזיר אותי בתשובה .... אני מהטיפוסים אם הגיטרות והמג"נן לא קל להחזיר אותי בתשובה .... עשיתי שבת ליפני חודש אם חבר באור בחיים בירושלים היה נחמד אבל לא הוכיחו לי המון דברים שרציתי לדעת .... אבל לדעתי כמו שלחילוני יש משיכה לאתרים לא טובים כך גם לדתיים ... אני יודע שיש גבולות אבל ליפעמים בנדם לא מיתיחס לגבולות ..... סליחה שאני לא עושה פסיק אני אוהב .....
נשלח ב-7/10/2005 12:30
יש משיכה זה נכון
אבל צריך לדעת להיתגבר על היצר
אם לא היה משיכה לא היה לנו שכר כל כך גדול
ולגביך אני מכיר המון שאוהבים רוק ומאטל
וחוזרים בתשובה
נכון שיש מהם מסוכנים אבל רובם עם נשמות טהורות
נשלח ב-7/10/2005 12:45
אגב אני מכיר המון חוזרים בתשובה במיקרה אותו אחד שהביא אותי לאור החיים הוא כזה .... אבל זה לא אומר שאם הם אוהבים מטאל וחזרו בתשובה גם אני צריך לחזור אני בא מבית חילוני מאד מאד ולהחזיר אותי בתשובה יהיה מאד קשה ..... אבל אני לא מסכים אם הרעיון שתיתגברו על היצר כאם לא היתם מכניסים אינטרנט לבית לא היה לכם את החשש הזה שתיכנסו לכאלו דברים זאת אומרת אתם מביאים על עצמכם את החשש הזה ..... אני מאד היתרשמתי מהחינוך שלכם כגם אני נגד טלויזיה ( ביגלל האלימות שמשדרים שם ) ואני נגד פריצות ( כזה מוריד את ערכה ומעמדה של האשה לדעתי ) ודעו לכם המון חילונים חושבים ככה !
נשלח ב-7/10/2005 12:48
אגב אצלינו לא נותנים לילד ליגלוש בנט..
זה מזיק...
תוקן על ידי - האיש_החושש - 07/10/2005 12:48:35
נשלח ב-7/10/2005 12:58
אני לא מכיר אותך מקרוב אולי הילד שלך לא יגע באינטרנט זה ממש נהדר .... אבל אפילו אם אתה בוגר ואפילו נשוי גם לך יכול לבוא כזה חשש שתירצה להגיע למקומות לא טובים ( אני לא מיתכוון חס וחלילה ליפגוע אלה להוכיח שאינטרנט זה דבר לא הכי טוב לדתיים וגם לחילונים ואני לא מיתכוון ספציפית לאף אחד .... ) אז לכל אחד יכול להיות חששות ג"כ שהוא גדול ......
נשלח ב-7/10/2005 12:59
בכל שלילה יש חיוב ובכל חיוב יש שלילה
וכזה הוא המחשב
רק שבו רבה השלילה על החיוב
נשלח ב-7/10/2005 13:02
נכון יש חשש שאגיע למקומות גרועים דרך הנט
אבל זה הניסיון וצריך להיתמודד איתו
ותיתפלא אולי אבל אפשר להיתמודד איתו בהצלחה מרובה
ואל תישכח : הבא ליטהר מסייעים בידו
נשלח ב-7/10/2005 13:17
לדעתי לך לא יסיעו כאתה לא בידיוק בא להיטהר שאתה מכניס דבר טמא ( לפי הגדות הרבנים שלכם זה ניקרא טמא ? כהרי הוציאו מכתב שאסור ) לביתך. דע לך אני מכיר את אבישי בן חיים ממעריב הכתב לעיני חרדים ויצא לי לשוחח המון אם חרדים ואני לא מהגזע ששונאים חרדים למרות שמישפחתי לא יכולים ליראות חרדים . יצא לי לדבר המון אם חרדים אבל אני רואה שלכם אין הקשבה לרבנים ( פאות וכל העינין )
מדוע אתם לא מקבלים עליכם את המרות הרבנית אם תירצו להיות חילונים השער פתוח ליפנכם אם אדם חוזר בתשובה זה צריך להיות עד הסוף לא חפיף חפיף גם אם אני אחזור בתשובה ( שאין מצב ) אבל אם אחזור אני ילך על זה עד הסוף לטובתי ולטובת ילדי .... ואם היתם מה הפאות שלכם עושים אצל הציבור החילוני היתם מעיפים אותם יום אחד בא איזה חרדי לאיזה אשה חילונית ואמר לה תיתלבשי צנוע . מה היא ענתה לו ? שהנשים שלכם יתחילו לילבוש צנוע ויורידו את הפאות ולא כל אחת תהיה דוגמנית אז אני יתלבש צנוע .... אז החילונים מעודדים את העוונות שלהם ביגללכם !!
נשלח ב-7/10/2005 13:33
מבין ריסי כתיבתך העילגת ניכר שאתה אדם המכיר "מקרוב" "דתיים" או אפילו "חרדיים". ושזו הדרך אותה מצאת להטיף לאחרים על מה שנראה לך כדרוש תיקון.
אנא בקש לפחות ממישהו שיעבור קודם על כתיבתך כשאתה רוצה "לעבור על התנהגותם של אחרים.
או בקיצור
תקן כתיבתך לפני שאתה מתקן אחרים.