בית פורומים א חרדים ספרדים

לכל החרדים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-7/10/2005 13:44 לינק ישיר 

אם היתי בתור חרדי לא היה לי אינטרנט ולא היתי מחפש להוכיח אף אחד כגם אני היתי אמור להיות צבוע ....... אז אני יגיד לכם משהו אני ציפתי מימכם מעט יותר הקשבה ועכשיו אני באמת מבין למה אומרים שחרדים צבועים והם אומרים אסור הכל. ולהם הם מתירים הכל . ( דוגמא לחסידות סעטמאר שכופרים במדינה ( ואין פשע גדול מזה לכפור במדינה ) ואומרים שאסור כלום והם הכי הכי בדת והם עצמם מתירים את האסור ( יש להם פורום פה ) אז זה מראה את הצביעות של העולם החרדי לדעתי הציונות הדתית יותר אמיתית מהחרדים כהם לא צבועים ... אני ציפתי מימכם לתשובות שיענו על שאלותי. ואת כל הידע הזה אני יודע כאני סטודנט והיה לי עבודה להכיר את אורח חייהם של. והיה נעים לדבר ולשמוע את דעותיכם אבל זה לא סיפק אותי שיהיה לכם שבת שלום !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2005 13:46 לינק ישיר 

בכל קבוצה יש שולים גם בסאטמר וגם אצלנו
כמו שלא כל הסטודנדים מצליחים ולא כל הסרוגים יגאל עמירים.

אם אתה מכיר את החרדים אתה יודע את האמת.
אנחנו לא המדגם אחי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2005 14:44 לינק ישיר 

maor_metal
יחביבי אני רואה שאתה מודאג מאוד ביגלל שאנחנו לא שומעים לרבנים
אנחנו האחוז הקטן שלא שומע לרבנים
אני יתן לך דוגמא
אני אישית שאלתי רב לגבי האינטרנט שאני צריך אותו בישביל העבודה והתיר לי לך תדע כמה עוד יש כאלה...
ולרוב הדתיים אין אינטרנט
ולגבי פיאות יש הרבה רבנים שמתירים ( אני מהאוסרים )
האמת שיש דברים שאתה צודק בהם
אבל ליפני שאתה נותן לציבור שלנו מוסר רוץ לציבור שלכם ותן להם מוסר ( עניי עירך קודמים )
לגבי החפיפניקים החילונים צריכים להבין שיש חרדים ויש דתיים ויש חפיפניקים ולא צריך ליפסול
( וודאי שהם טובים יותר מחילונים)
אתה מוזמן ליראות את החינוך אצלהם ולהשוות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2005 16:41 לינק ישיר 

אני אישית מטיף המון מוסר לחילונים תהיו בטוחים שאני לא מסכים אם הדרך שלהם ( המוסרית ) אני אישית לומד ג"כ פסיכולוגיה .ויש פסיכולוג שהוא בין הכי חזקים היום בעולם הפסיכולוגיה . והוא אומר על האלימות שיש ( הוא כתב ספר למגר את האלימות מהבית ספר ) שאחד השברים הראשונים שצריך לעשות נגד האונס שיש בימנו והאלימות להוציא את הטלויזיה מהבתים שזה אחד הדברים העיקרים בימנו .....והדבר השני למרות שאותו פסיכולוג כופר גדול הוא טען שצריך להשים בכל כיתה שלט של עשרת הדיברות !!
שאם הזמן זה יכנס לתודעה ...
ומה שטוב בדת שאפשר להשים גבולות כיודעים שלכל דבר יש עונש ( ואני מיתכסח אם המון סטודנטים שזה לא טוב חופש מהדת כאם היה חופש מהדת אני מתאר לעצמי שהאלימות היתה גוברת משום שאנשים שמאמינים בדת שיודעים שיש עונש היו עושים חופש מהדת ואז האלימות היתה נכפלת ....
ועוד דבר שהאבתי בתורה זה מעמד האשה על הצניעות שזה לדעתי דבר יוצא מן הכלל של מעמד האשה בחברה ( אותי אישית זה מגעיל אשה שלא לובשת צנוע כזה לא מוסרי )
יש המון דברים טובים שיש בדת ..... לדעתי יש טעות שבעם שלנו יש המון פלגים בימקום שכולנו נהיה כגשו אחד יש המון מחלוקות ובתור סטודנט אני יודע איזה בלאגן יש בעם וגם אצל החרדים הדתיי והחילונים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2005 17:08 לינק ישיר 

ותודה שאתה מעניק הסכמות לאלוקים

הוא עשה אותך ואת מוחך להזכירך

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2005 17:24 לינק ישיר 

אני עובד את אלוקים בדרך שלי ןתהיה הטח שמהבית שאני בא אין כזה דבר אלוקים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2005 17:30 לינק ישיר 

לא הייתה כוונה לפגוע אלא להעיר על הצורה של הגישה:

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2005 17:43 לינק ישיר 

שיהיה לכם שבת שלום

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-7/10/2005 17:44 לינק ישיר 

שבת שלום ומבורך חבר יקר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2005 21:06 לינק ישיר 

אני אישית יצא לי לחקור מקרוב את הבעלי תשובה ( אני לומד איזה מיקצוע מעין מדעי תרבויות לא רק של דתיים של המון מיגזרים זה אני לומד מהצד ) ויצא לי לשוחח אם המון בעלי תשובה איך ששמתי לב ומשיחות אם ילדהם ( שמספרים לי שהאבא כל הזמן מענין אותו רק דת ולא מה שמענין אותם בתור בחורים ) שיש קילקול בחינוך של הבעלי תשובה .... אם זה נכון ארצה לומר האם האידאולגיה שאני אומר נכונה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2005 21:22 לינק ישיר 

תראה אני מכיר את העולם של בעלי התשובה לא פחות ממך, ישנם כמה סוגים של חוזרים בתשובה
יש את הסגי המעמיק והיסודי ביותר היוצא מערכים ונתיבות עולם או גם של הרב אלבז, ויש המתלהבים מהדרשות של הרב אמנון יצחק ויש את החוזרים לייט של ברסלב וכו'

אלו שלא מבינים כל כך למה הם עשו את זה לא יכולים גם להסביר את זה לילדים.
ולכן זה קורה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2005 21:56 לינק ישיר 

למר מאור היקר!
הרגע נכנסתי לאשכול ה"בוער" הזה והרגשתי צורך לחזק את ידי הכותבים והמגיבים על התענינותך בנושא האינטרנט.
דע לך! כמו שאמרו (כתבו) קודמי שבכל מגזר יש יוצא מן הכלל קרי "שוליים".
כמו שבסאטמר, גם אצל הספרדים וגם אצל הליטאיים ואפילו אצל החילוניים........................... (גם אני לא אוהבת פסיקים....)
אדם שלא צריך את האינטרנט לצורך עבודה או למטרות אחרות אלא לצורך אתרים לא חיוביים הוא בהחלט שוליים.
ואגב השוליים האלה גם לא תמיד יקפידו על כשרות, צומות, תפילין ועוד ועוד.
כל אחד יודע למה הוא צריך את האינטרנט ויעשה לעצמו חשבון,
אם נראה לך שאתה לא מסוגל להתמודד עם האינטרנט בתוך ביתך כנראה שאתה מאלה שצריך דחוף להוציאו מן הבית כי תמיד יהיו לך רגעי משבר.
אני לא אהיה קיצונית כחושש שאומר לך לחזור בתשובה, כי זה צריך לבוא ממך ואיך שאתה נשמע נראה לי שזה יבוא יום אחד, ואתה מאלה שתעשה את זה בצורה הטובה ביותר.
(סליחה מחושש כן? הכל ברוח טובה כבר אמרנו מזמן נכון?)
בהצלחה,
וכתבתי רק כדי שתדע שרוב החרדיים לא צבועים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2005 22:19 לינק ישיר 

אני רוצה להוציא את האינטרנט כזה ממכר וגם לא מתורבת ואני לבד הבנתי את השקר של התיקשורת שמחפשת רק לרדת על דתיים .... אני אדם שכל חייו שאף שיהיה שלום בין אנשים לא משנה דתיים חילונים או כל דבר אחר אני לא אוהב פילוג כלדעתי אם לא יהיה פילוג וכולם יתאחדו אנחנו מצליחים בהכל גם מבחינת חברה ועוד המון דברים .... וכמו שאני מבין בדת זה לא מתוך חיפוש אחר אמת אלה מתוך היתענינות באורח חיים ואני אישית מכיר את הרב אלבז אדם ממש טוב אבל אני מבין בכל הדברים האלו בתור סטודנט לפסיכולוגיה וגם לתרבויות וניסתי ליראות את הפסיכולוגיה על פי הקבלה וזהה ממש נתן לי להבין דברים שפרויד לא הבין ( שם של פסיכולוג מהפסיכולוגיה הקבנציונלית ) אבל לדעתי גם שחוזרים בתשובה לא צריך להישתגע יותר מידי ... ונהתי ליראות את אורח החיים שלכם יש דברים שמאד היתרשמתי ויש כאלו שלא הכי הסכמתי ......... וסליחה שהניק שלי זה מטאל ( סוג של מוזיקה של רוק כבד ואני כותב במקומות כאלו ) אז אי מיצטער אם זה פגע בכם ..........

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2005 22:45 לינק ישיר 

אני קוראת שוב ושוב את הנכתב באשכול הזה ולא מאמינה למראה עיני.
כמה מנכבדי הכותבים בפורום הזה טורחים "להתנצל" בפני אדם הכותב בשפה עילגת ונשמע מאוד לא אמין בעליל באשר לתחומי השכלתו (אין רף השכלה מינימאלי לקבלת סטודנטים?)
לדעתי אין צורך לענות לגישה ואנשים מהסוג הזה בכלל!
אני לא מסיטה את נושא הדיון אלא שוללת אותו לחלוטין.
וכמובן... זוהי דעתי האישית בלבד!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/10/2005 23:19 לינק ישיר 

זוהי דעתי" את מרשעת מטופשת ו"מרובעת" כמו שאומרים.. יש אנשים מוכשרים שבילדותם לא השקיעו בכתיבה מסיבות שונות.. ואין זה סתירה בהחלט לרמת משכלם.. צאי מההתנשאות המדובלת..
ודרך אגב.. לך חסר הממממווון אינטואיציה... כי גם אני חשדתי בו שמתחזה.. אך מזמן כבר ירדתי מזה.. בתקוה לכפרתך על חילול ה'

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > לכל החרדים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 23 24 25 לדף הבא סך הכל 25 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.