| נשלח ב-8/10/2005 23:59 |
|
| |
סליחה על הטעוית ... תאמינו לי שאין לי זמן ליראות מה אני מקליד ותאמינו לי שכתבתי וקראתי המון ספרים בחיים אבל אין לי זמן לעבור לבדוק אם שגיתי סורי ..... לכל הכועסים עלי אני לא מיתכון להכעיס אף אחד ואם זה מה שמציק לכם אז אני לא ארצה להפריע ותימחקו את האשכול מהפורום ........ מצטער
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2005 00:04 |
|
| |
תהיה בריא, אחינו אתה !
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2005 00:08 |
|
| |
maor_metal
אני מאמין שאתה חזק מכדי להיפגע...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2005 00:25 |
|
| |
אני לא ניפגע אני מבין את אותם אלו שחושבים שאני בא להוכיח. גם אני אולי היתי מגיב כך. אך ניכנסתי ושאלתי מתוך להבין את עמדתכם .
גם אי צריך להיצטער על כך שהניק שלי זה metal שזה מוזיקה של רוק כבד וזה בטח פוגע בכם
ואני לא כועס על אף אחד !
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2005 00:33 |
|
| |
אבל הבנת אותנו לפחות?
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2005 00:38 |
|
| |
פשוט זה סיקרן אותי חוות דעתכם בעינין האינטרנט . ממש נהנתי לשוחח איתכם והיתפעלתי על ההקשבה והבנה שגילתם כלפי ואני לא בא להוכיח אף אחד קדם כל אני צריך לתקן את עצמי ואחרי זה אחרים ויש לי המון אנשים גרועים שאותם היתי מוכיח ליפנכם חחחחחחחחח
ואני מקווה שאסיים את התאר בקרוב בשלום ואלמד מישפטים !או מדעי חברה ואזרוק את הרוק הכבד והלהקה חחחחחח בי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2005 00:42 |
|
| |
ותעדכן אותנו, אל תשכח.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2005 00:44 |
|
| |
שתהיה לך שנה טובה
של הצלחה ובריאות
והכי חשוב של תשובה שלמה
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2005 00:55 |
|
| |
קשה להאמין שאחזור בתשובה פשוט אני לא אוהב ללכלך על אנשים בלי שאכיר אותם וזה מה שעשיתי הלכתי וחקרתי את הדת ( ואיסלם נצרות הכל ) והטעות של החילונים שהם מדברים סתם על דתיים בלי לישמוע אותם ומה שאני עשיתי הלכתי לשמוע והגעתי עד הרב אלבז שהוא גדול המחזירים בתשובה ...... אני בא מבית כזה שאם ניקח את הצד של האבא שלי ואת שלי אמא שלי ניקח את הדודים שלהם הבני דודים שלהם ואת הבני דודים שלי משני הכיוונים אין כזה דבר דתי.....
אני שבוע שלם חויתי אם חוזרים בתשובה מאור החיים וממש נהנתי לישמוע את עמדותיכם ולא להיות כשאר החילונים שישר שופטים לרעה את החרדים מה שחויתי בשני מילים
pain of salvation החכם יבין
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2005 00:56 |
|
| |
אם אתה גבר סע לנתיבות עולם בבני ברק ושם תהיה שבוע, זו האינדיקציה החזקה ביותר
שם המקצוענים האמיתיים ונראה אם תשרוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2005 01:16 |
|
| |
לא תודה הספיק לי שבוע לחיות בתנאי ישיבה ליראות איך החיים בישיבה וזה היה בשכונת הבוכרים אני לא יודע איך אפשר לחיות שם אני בן 24 ובחיים לא ראיתי את המקום הזה ....ודיברתי שם אם אנשים מספיקים חזקים בדת אני לא יודע מה מעמדו של הרב אלבז בחברה החרדית אבל רואים עליו שהוא אדם גדול .... ואני לא באתי לשם כדי להיתוכח מי שיקרא מתחילת האשכול יבין שבאתי ליראות ארח חיים דתי כדי לחקור ולא בישביל להיתוכח תאמינו לי .....
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2005 01:18 |
|
| |
אם היית באור החיים דע לך שהיית במקום גדול
|
|
|
|
| נשלח ב-9/10/2005 01:19 |
|
| |
רק לפני שאתה ממשיך הלאה תדע שכל זמן שלא היית בנתיבות עולם לא ראית את הדבר האמיתי ואתה עדיין בחצי הדרך
אתה עדיין בסימולציה.
|
|
|
|
|