בית פורומים א חרדים ספרדים

לכל החרדים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/10/2005 23:59 לינק ישיר 

סליחה על הטעוית ... תאמינו לי שאין לי זמן ליראות מה אני מקליד ותאמינו לי שכתבתי וקראתי המון ספרים בחיים אבל אין לי זמן לעבור לבדוק אם שגיתי סורי ..... לכל הכועסים עלי אני לא מיתכון להכעיס אף אחד ואם זה מה שמציק לכם אז אני לא ארצה להפריע ותימחקו את האשכול מהפורום ........ מצטער

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2005 00:04 לינק ישיר 

תהיה בריא, אחינו אתה !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2005 00:08 לינק ישיר 

maor_metal
אני מאמין שאתה חזק מכדי להיפגע...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2005 00:25 לינק ישיר 

אני לא ניפגע אני מבין את אותם אלו שחושבים שאני בא להוכיח. גם אני אולי היתי מגיב כך. אך ניכנסתי ושאלתי מתוך להבין את עמדתכם .
גם אי צריך להיצטער על כך שהניק שלי זה metal שזה מוזיקה של רוק כבד וזה בטח פוגע בכם
ואני לא כועס על אף אחד !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2005 00:33 לינק ישיר 

אבל הבנת אותנו לפחות?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2005 00:38 לינק ישיר 

פשוט זה סיקרן אותי חוות דעתכם בעינין האינטרנט . ממש נהנתי לשוחח איתכם והיתפעלתי על ההקשבה והבנה שגילתם כלפי ואני לא בא להוכיח אף אחד קדם כל אני צריך לתקן את עצמי ואחרי זה אחרים ויש לי המון אנשים גרועים שאותם היתי מוכיח ליפנכם חחחחחחחחח
ואני מקווה שאסיים את התאר בקרוב בשלום ואלמד מישפטים !או מדעי חברה ואזרוק את הרוק הכבד והלהקה חחחחחח בי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2005 00:42 לינק ישיר 

ותעדכן אותנו, אל תשכח.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2005 00:44 לינק ישיר 

שתהיה לך שנה טובה
של הצלחה ובריאות
והכי חשוב של תשובה שלמה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2005 00:55 לינק ישיר 

קשה להאמין שאחזור בתשובה פשוט אני לא אוהב ללכלך על אנשים בלי שאכיר אותם וזה מה שעשיתי הלכתי וחקרתי את הדת ( ואיסלם נצרות הכל ) והטעות של החילונים שהם מדברים סתם על דתיים בלי לישמוע אותם ומה שאני עשיתי הלכתי לשמוע והגעתי עד הרב אלבז שהוא גדול המחזירים בתשובה ...... אני בא מבית כזה שאם ניקח את הצד של האבא שלי ואת שלי אמא שלי ניקח את הדודים שלהם הבני דודים שלהם ואת הבני דודים שלי משני הכיוונים אין כזה דבר דתי.....
אני שבוע שלם חויתי אם חוזרים בתשובה מאור החיים וממש נהנתי לישמוע את עמדותיכם ולא להיות כשאר החילונים שישר שופטים לרעה את החרדים מה שחויתי בשני מילים
pain of salvation החכם יבין

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2005 00:56 לינק ישיר 

אם אתה גבר סע לנתיבות עולם בבני ברק ושם תהיה שבוע, זו האינדיקציה החזקה ביותר
שם המקצוענים האמיתיים ונראה אם תשרוד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2005 01:16 לינק ישיר 

לא תודה הספיק לי שבוע לחיות בתנאי ישיבה ליראות איך החיים בישיבה וזה היה בשכונת הבוכרים אני לא יודע איך אפשר לחיות שם אני בן 24 ובחיים לא ראיתי את המקום הזה ....ודיברתי שם אם אנשים מספיקים חזקים בדת אני לא יודע מה מעמדו של הרב אלבז בחברה החרדית אבל רואים עליו שהוא אדם גדול .... ואני לא באתי לשם כדי להיתוכח מי שיקרא מתחילת האשכול יבין שבאתי ליראות ארח חיים דתי כדי לחקור ולא בישביל להיתוכח תאמינו לי .....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2005 01:18 לינק ישיר 

אם היית באור החיים דע לך שהיית במקום גדול

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2005 01:19 לינק ישיר 

רק לפני שאתה ממשיך הלאה תדע שכל זמן שלא היית בנתיבות עולם לא ראית את הדבר האמיתי ואתה עדיין בחצי הדרך
אתה עדיין בסימולציה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2005 01:38 לינק ישיר 

מזה נתיבות עולם ???
פשוט הלכתי למקום הכי חזק של הדת שיש בימנו ולא שהלכתי כל יום לבית שלי ( שאני טיפוס שחי ברמה ) הלכתי ישנתי בפנימיה בשכונת הבוכרים ממש כמו כולם נהנתי מהאוירה מהאנשים שבוע שלם היתי שם מהבוקר עד הערב שזה ממש קשה לאדם כמוני עשות את הצעד הזה אאבל ממש נהנתי ... אבל איך הסבררתי אני לא בא להיתכסח פשוט עינין אותי ארח חיהם של החרדים ....למדתי בכיתה של הרב אלבז דף יומי במסכת ברכות שבוע שלם ! ויצא לי לשוחח איתו ואם המון אנשים שנותנים שיעורים ...... אתם חושבים שלחזור בתשובה זה קל .. ( למרות שאני לא מתכנן ) זה באמת קשה להבין שאתה בן 24 וחי 24 שנים בשקר פשוט אתה חיים שיגרה בישביל זה אתם יכולים לומר תחזור בתשובה ולא ניראה לי שיהיה לי זמן ללכת לנתיבות עולם אם זה ישיבה יש לי לטוס לחו"ל וגם להקה על הראש אבל אשמח לשמוע

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2005 01:42 לינק ישיר 

אם אתה אדם על רמה זהו המקום בשבילך.
זה אומנם ישיבה אבל ניתן גם לקפוץ לגיחות
שם ישאלו אותך את השאלות שיותירו אותך ללא תשובה וללא מטאל בראש.

ואחרי זה גם אם תמשיך ללהקה לפחות תדע שהצדק אינו עמך

אבל בשביל זה אתה צריך להיות גבר
וכנראה אתה לא מספיק

[ישיבת נתיבות עולם היא בבני ברק ברחוב הרב כהנמן מול שפע שוק]

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > לכל החרדים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 ... 23 24 25 לדף הבא סך הכל 25 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.