בשני מילים ..
1 אמרתה שזה רק מעוט בציבור האשכנזי עושה את זה ואם זה זה מעוט אז מה כל הבלאגן ( הגדגרתה את זה בלשונך שיגשי נחיתות ) .....
ולמה עושים בעיות ... ביגלל המוצא ? אז ממש גיזענות ובושה שאין כמותה ...
נשלח ב-30/10/2005 13:35
יש לי עוד שאלה ...
אני מבין את עמדתכם בנוגע לשרות לאומי .... ( שיש חחש ביגלל פריצות ושאר דהברים ) ...
אם יעמידו לכם אופציה שבשרות ישלחו את הבנות שלכם למקומות כשרים האם תסכימו ?
נשלח ב-30/10/2005 17:42
אני אישית לא יסכים ביגלל שלא מישתתפים בצבא ששומר על ערבים ומזיק ליהודים
נשלח ב-31/10/2005 14:13
שרות לאומי זה לא צבא ...
לכן אל תיתגיסו שרות לאומי אין בזה בעיה ...ולא חסר מקומות אם הכשר !
נשלח ב-31/10/2005 23:44
מאור
במקום שאתה תשאל כל הזמן גם אני רוצה לשאול אותך, מה רע במוסיקה מזרחית למשל שאתה רועה בשדות זרים ?
החזו"א הסביר שכאשר בת נתונה תחת מרות מישהו אחר שאינו אביה או בעלה, זה מוביל ישירות לרצון לנשיאת חן בעיניו וכו וכו'
נשלח ב-1/11/2005 02:24
אני לא מדבר איתך בשרות אם ההגדרה שאין צניעות !
יש היום מקומות כשרים למדי ...ויש לי חברים במיגזר הדתי לאומי שאומרים לי שגם הרבנים שלהם דאגו לבנות ממש ממש כמו הנחל החרדי ...???
ולגבי זה שמיתלונן למה אני שומע מטאל ולא מיזרחי ?
אני יוסיף לך אני לא רק שומע יש לי גם להקה של כל האלו אם השער הארוך והעגילים .. מה זה קשור למה אני לא שומע מוסיקה מיזרחית כאני לא אוהב את זה ...
ואם תאמר בשדות זרים אני אנמק לך משהו ....
יש לי צד אשכנזי כך שאני לא רועה בשדות זרים שאני שומע מטאל ..
2 שאני גדלתי בצד המיזרחי שלי ( אצל סבא וסבתה )שהם ערקים ( חבל שאין בצד הזה וגם של אמא שלי לא דודים לא בני דודים דתיים .היתי רוצה שיהיה לי איזה דתי )
אז היתי שומע כל היום מיזרחית עתיקה שאני די אוהב את זה שזה ממש יצירה וקשה לביצוע אבל שמעתי את זה שהיתי אצל הסבא והסבתה בערבית ...... ויש להקה רוק כבד בשם אורפנד לנד שמשלבת אלמנטים מיזרחים( שזה אומר עוד דרבוקה כלים שהם באמת מיזרחים ) ורוק כבד ביחד וזה ממש נהדר .ואציין שיש להם המון שירים על הדת והלהקה הזאת הצליחה מאד מאד בסיבוב בופעות שלהם בחו"ל ויש להם שיר די נהדר בשם נורא אל נורא שמבוסס על סליחות אם אני לא טועה הם שרו את זה בגרמניה ובגרמניה עצמה הרימו האוהדים שלהם את דגל ישראל .... ( אגב הם לא מוכרים בתיקשורת השיראלית משום שמטאל לא נחשב שם ) קיצר אני מכיר את הסולן שלהם דדיי טוב ואתם מוזמנים לראות את הפורום שלהם
לילה טוב ידידים פשוט יש לי מעסה של לימודים על הראש !
נשלח ב-1/11/2005 08:46
אחלה, אני מקווה שלא לקחת קשה את השאלה
נשלח ב-1/11/2005 23:53
תירגע אחי אני בחיים לא לוקח קשה הכל בקלות ...
ואין כמו מטאל ...
נשלח ב-1/11/2005 23:57
מה ההבדל בין מטאל לרוק?
נשלח ב-2/11/2005 01:08
הבדל אדיר ...
קדם כל במטאל זה שני גיטרות שעושות את המלודיה ( זאת אומרת רקע ) והם על אפקט דיסטורשיין שזה רעש אם טעם חח
הבסים יותר מהירים ...הקצב של התופים מסחרחר ...הסולואים מהירים ...השירה היא אחרת לגמרי ( זה יכול להיות שירה קלינית ולהגיע עד כדי צעקות ...צעקות אני לא שומע כבר חחחחחח )
במטאל הטקסטים שונים מאשר רוק רוק זה שקט מילות אהבה ( אני גם אוהב רוק ... )
יש במטאל כמה ז"אנרים יש ז"אנר שמדבר על הצרות של החיים שהמוזיקה שלו תהיה גיטרות קלאסיות פסנתר ויכול להיות גם פילהרמוניה שיש להקה כזאת אם מישהו ראה את שר הטבעות אז נשהו דומה לשירים שם דיכי ... .ז"אנר אחד על ע"ז ( ביגלל שזה פורום של דתיים לא אפרט ) יש המון הבדלים רק אם תהיו מוזיקאים אני יוכל להסביר .....
אני כותב מוסיקה של דום מטאל ...
נשלח ב-5/11/2005 23:03
למה יש שינאה בין הציונות הדתית לחרדים ?
נשלח ב-5/11/2005 23:21
הם רחוקים בדעותיהם מאיתנו לפעמים יותר מהחילוני המצוי [הספרדי]
וחוצמיזה אין שנאה אלא ויכוח
נשלח ב-6/11/2005 00:09
אפשר בקשה יותר פרוט ?
הרי הם דתיים דיי חזקים יש לי המון חברים דתי לאומי והם יראי שמים