בית פורומים א חרדים ספרדים

אלי ישי: בתוכנית "פגוש את העיתונות"

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/10/2005 20:52 לינק ישיר 
אלי ישי: בתוכנית "פגוש את העיתונות"

"לא ניכנס לממשלה של שרון"

כשבוע וחצי אחרי שנפגש עם רה"מ, אומר יו"ר ש"ס כי לא יכנס לממשלתו של שרון, אך ישקול תמיכה בתקציב המדינה מספסלי האופוזיציה, "אם יהיה שינוי אמיתי בסדר העדיפויות הכלכלי". כאשר נשאל מה היה קורה אם היה מקבל מיליונים מדודי אפל, כפי קיבל בנו של ראש הממשלה, גלעד שרון, ענה ישי: "הייתי מאחורי סורג ובריח"

NRG מעריב
8/10/2005 19:20

לא ניכנס לממשלתו של שרון, אך נשקול לתמוך בתקציב המדינה מספסלי האופוזיציה – כך אומר הערב יו"ר ש"ס, ח"כ אלי ישי, שהתארח בתוכנית "פגוש את העיתונות" בערוץ 2. ישי התנה מהלך שכזה בשינוי מהותי בסדר העדיפויות של הממשלה.

"איך שלא יהיה אנחנו בשנת בחירות. אני לא רואה מקום לתפנית משמעותית במדיניות הממשלה תוך תקופה קצרה כזו. מה שכן נאפשר תמיכה בתקציב אם יהיה פה שינוי אמיתי", אמר ישי. לדבריו, ש"ס תהיה מוכנה לתמוך בתקציב אם יבוטלו חלק מהגזירות שהוטלו על השכבות החלשות. "אני רוצה הכל, אבל בשנה אחת אי אפשר להחזיר במכה את הכל", אמר ישי. "אם אני מקבל החלטה בין להחזיר חלק או כלום אני בוחר חלק".

כאשר נשאל ישי לגבי הצהרתו של יו"ר העבודה, השר שמעון פרס, כי ניתן למגר את העוני תוך כמה חודשים, לא פספס ישי את ההזדמנות לשגר עקיצה. "אני לא מצפה מהם להתמודד עם העוני. אף אחד לא מצפה מקולט אביטל ואופיר פינס שיצילו את העניים. אם ש"ס היתה בממשלה זה לא היה קורה. צעדים כואבים לא היו נעשים".

ישי נדרש גם לסוגיית השחיתות שמעסיקה את החברה הישראלית. "במערכות שלנו, מפלגות רבות לוקות בשחיתות, אך אני לא שופט חוקר. לצערי הרב יש שחיתות שלא היתה בעבר ואני חושב שאיש ציבור צריך להיות זהיר כי הוא תמיד באור הזרקורים". כאשר נשאל ישי מה היה קורה אם הוא היה מקבל מדודי אפל מיליונים, כפי שקיבל בנו של ראש הממשלה, גלעד שרון, אמר ישי: "הייתי מאחורי סורג ובריח".

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2005 00:17 לינק ישיר 

הלוואי שיבצע את מה שהוא אומר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2005 00:46 לינק ישיר 

תגובות טובות ובמקום.
וכמו שאמר האיש החושש, הלואי שיבצע את מה שאמר.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > אלי ישי: בתוכנית "פגוש את העיתונות"
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext