בית פורומים אחרדים-אלעד

מי בא מחר..? מענין במחלקת הרווחה...

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-8/10/2005 23:22 לינק ישיר 
מי בא מחר..? מענין במחלקת הרווחה...

מחר בבוקר, יחל הדיון בדרישה להוציא את התינוק מאלעד מהמשפחה האומנת בה הוא מצוי כיום.

הדיון, בהנחיית פקידת הסעד של אלעד, ורדית עופר, באה בעקבות הדרישות הסותרות מהמשפחה לקבל את התינוק למשמורת.

אבי התינוק ששוחרר ממעצר, דורש את התינוק לחזקתו. כזכור, אבי התינוק הואשם אף הוא בכתב האישום שהוגש ביום חמישי האחרון לביהמ"ש המחוזי בת"א, בהתעללות בקטין חסר ישע ובמעשה מגונה בקטין בנסיבות אינוס.

בכתב האישום נאשמים שני ההורים ביחד בהתעללות בתינוק, ומדובר בעשרות מקרים של התעללות מינית בתינוק.

גם סבתו של התינוק, (אמה של האם המתעללת), דורשת את התינוק לחזקתה, ולצורך כך היא הגישה חוות דעת מעובדת סוציאלית וחוו"ד פסיכולוגית. ואולם, לפרקליט התינוק, עו"ד עמיקם הדר אשר מונה ע"י המדינה לייצג במשפט את טובת הילד נודע, כי הורי האם נותנים לה גיבוי מלא. הדר הודיע כי הוא יתנגד לכל הוצאת התינוק ממשפחת האומנה, וידרוש את הרחקת המשפחה, הקרובה והרחוקה, ממנו.

הדיון מחר יערך במשרדי מחלקת הרווחה בעיר אלעד, ברח' חוני המעגל 32 (בכניסה לאלעד מיד שמאלה ואז פניה ראשונה ימינה), ויחל בשעה 09:30 בבוקר.

בדיון אמורים להשתתף האב ופרקליטו, האם - אם תשוחרר ממעצר – או פרקליטה, סבתו של התינוק ופרקליטה, פקידת הסעד המקומית, וכן עו"ד עמיקם הדר - פרקליט התינוק. הדר מונה ע"י המדינה לפרקליט התינוק, כייון שהמשרד שבבעלותו, הדר-שפירא, מתמחה בדיני משפחה ופלילים.

לפרטים: עו"ד עמיקם הדר, 054-3976399.

עו"ד חדווה שפירא, 054-4934485.

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/10/2005 23:28 לינק ישיר 

לא נראה לי שאנשים יבואו להשתתף בדיון, הרי בין כה אף אחד לא שומע לסתם אנשים, אלא רק לעו"ד.

אבל כנראה שיהיו הרבה אנשים שיבואו לראות רק מחמת סקרנות...
ואני לא רוצה לדמיין מה יקרה אם גם האישה המתעללת תופיע.

דעתי האישית היא ממה שאני שומעת את כל הסיפור הזה ששני ההורים אשמים הגם שהאמא היא המתעללת בפועל, הרי שהאב כלל אינו צדיק שכולו תכלת.

שהילד ישאר בידי המשפחה האומנת, ואולי יהיו לו חיים נורמליים יותר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-9/10/2005 00:15 לינק ישיר 

עו"ד עמיקם הדר? נשמע מוכר.

זה ה'ברנש' שהיה מפקד משמר האזרחי בעירנו, האם אני טועה?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > מי בא מחר..? מענין במחלקת הרווחה...
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext