|
|
| נשלח ב-10/10/2005 08:41 |
|
| |
צורם,
קבל שוב על התיעוד המושלם.
gil12345,
שמחתי לקרוא כי אני "נחשד" על ידך כבני מיצמכר.
לאחר מעשי הגבורה והחסד של ר' בנימין אתמול, הן במתן עזרה ראשונית לפצועים והן בסיוע בפינוי ההרוגים רח"ל, אך מחמאה היא "להחשד" כאיש חסד של אמת שכזה.
הייתי גאה "לו הייתי הוא"... אך מה לעשות וכשהתבוננתי הבוקר, בעת ציחצוח השיניים, בבבואתי שנשקפה מהמראה, לא זהיתי את פניו של הרב בנימין מיצמכר.
אאלץ להסתפק בכך שזכיתי להימנות על חבריו.
לגופו של עניין, כדרכי, אשמח להגיב לתגובותיהם הענייניות של החברים, בכל הנוגע לדברים שחשפתי.
אוח אוח
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2005 08:42 |
|
| |
הפרצות בגדר הן בגדלים שונים כנראה לפי השימוש חלקם לעבור בהם בני אדם או שמא חיות אדם חלקם הרחב יותר להעביר בהם ציוד גנוב בדרך חזרה והיותר רחב להעביר בהם אופנועים ווספות (של הצלה) והרחב ביותר להעביר בהם מכוניות.
לתשומת לבכם התושבים לפי סוג הגניבה וגודל הפירצה דעו היכן לחפש.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2005 09:09 |
|
| |
קראתי את ההאשמות והטענות החמורות והקשות של מרנן.
ראיתי את התיעוד המצמרר של צורם והמסקנה היא שלא מדובר רק בשחיתות ובטח שלא רק ברשלנות.
לבזבז כך כספים זו שחיתות.
להתעלם מבעיות זו רשלנות.
להפקיר ככה עיר זו פשיעה, פשע ממש!
תוקן על ידי - פוילישער - 10/10/2005 9:10:02
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2005 09:45 |
|
| |
gil12345,
בדרך כלל אני לא עונה לשטויות מהסוג שלך אבל רק להיות בגדר 'והייתם נקיים מה' ומישראל' אני חוזר ומבהיר שאני לא 'מרנן ורבנן' ולא עובד בקוראים אלעד ולא מנגח ולא כותב סקופים נגד אף אחד.
אמת, אני ידיד של ראש המועצה ובכיריה ונמצא איתם בקשר טוב, ודווקא בגלל כך, מה שיש לי לומר ולהעיר, אני עושה את זה ישירות ובצורה מכובדת, ולא מעל גבי פורום זה או אחר
אז להתנצלות אני לא מצפה, אבל לפחות תחשוב פעמיים לפני שאתה משרבט הבלים והשמצות, יומים לפני יום כיפור,ואחרי יום קשה,המחייב את כולנו לבדוק תחילה בציציותינו,לפני שנפסול את של חברינו
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2005 12:02 |
|
| |
באמת שערוריה וכל הכבוד למרנן על הסקופ ולצורם על התמונות.
אבל... בתוך כל ההתקפות (ואני מודה שההתקפות נגד צביקה בחלקן מוצדקות) צריך לזכור שבאמת אין כסף.
כל זה כמובן לא מוריד את האחריות למחדל מכתפי ראש המועצה שגרם בעקיפין לזה שהשקעה של מליונים תרד לטמיון, רק תמיד צריך לזכור שהדבר במקרה הגרוע ביותר נובע מטפשות וחוסר תשמות לב ולא מרשלנות פושעת.
כשאין כסף בקופה עושים גם שטויות לפעמים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2005 12:31 |
|
| |
עובד,
זו בדיוק הנקודה.
כשאין כסף בקופה, לא מפקירים בשל סכום זניח יחסית (עלות מימון הסייר, אל מול העלות האדירה של הגדר החשמלית והציוד האלקרוני המשוכלל), ציוד יקר-ערך שנרכש בדמים מרובים.
עם כל הכבוד לגישתך, קשה להגדיר כטיפשות בלבד מצב כה אבסורדי, בו בידה האחת, ממשיכה המועצה לשלם את מלוא הסכום, בן שבעה אפסים, עבור הגדר, ובאותה שעה, היא מאפשרת בידה השניה, את הרס וחורבן הנכס אותו היא רוכשת.
זו אינה טיפשות. זאת רשלנות, ורשלנות פושעת!
דומה הדבר, לאדם נטול בינה, ההורס את ביתו, מחמת אי יכולתו לעמוד בתשלומי המשכנתא, ביודעו כי בכל מצב, אף לכשיהרס ביתו, ימשיך הוא לשלם את תשלום המשכנתא במלואו.
ואפרופו המחסור בתקציב ("צריך לזכור שבאמת אין כסף", כפי שהגדרת זאת),
מוזר עד מאוד שבה בשעה שהעומד בראש המועצה מתלונן על גרעון תקציבי, מוצא הוא לנכון לממן פרוייקט מיותר ובזבזני של... צביעת עמודי-התאורה ברחבי העיר, באמצעות מנוף גבהים.
הפרוייקט המוזר והמיותר של צביעת העמודים, מעורר אסוציאציה מיידית למחדל הקמת הגדר, ולא, אין המדובר בגדר ההיקפית, אלא בגדר מסכנת-החיים שהוקמה על איי התנועה בכבישי העיר, גדר בלתי בטיחותית בעליל, שהוקמה למרות התראותיהם של נהגים רבים, אשר פנו למועצה תוך כדי הצבת הגדרות וביקשו לעצור את הצבתן.
כמו אז, גם עתה, עולה ריח חריף של "הגינות ויושרה" מתיקצוב הפרוייקטים (יש שיאמרו "הקומבינות") הבזבזניים והמיותרים, בעידן של גרעון תקציבי...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2005 12:54 |
|
| |
כמו שנאמר "מי יחיה ומי ימות"... 
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2005 13:34 |
|
| |
מרנןורבנן, אני מתפעל מאוד מהדברים שכתבת ומעמידתך בתוקף כנגד המחדלים החמורים לכאורה שביצע ראש המועצה.
אך איני מוכן להסתפק בידיעה כאשכול זניח העתיד להעלם אוטוטו בבחינת שלג דאשתקד.
אני דורש ממך לנסח מכתב חריף עם כל העובדות הידועות לך, ולהעביר את הפרשייה הזו לדרגים הגבוהים ביותר דוגמת מבקר המדינה וכיו"ב, לא ייתכן שנבחר ציבור יעשה טעויות שעולות לנו מליוני (אתם בכלל קולטים את הסכום??!?) שקלים גם אם חיוך נאיבי מרוח על פניו תמיד וגם אם הוא ממש ממש לא התכוון...אנו זקוקים לראש מועצה שיחוס על כספינו בבחינת התורה חסה על ממונם של ישראל.
היות והאדם, יקר וחביב ככל שיהיה, אינו מסוגל לעמוד במטלה שהוטלה עליו ( ולטעמי גם קריספל ממש לא ) מן הראוי שיפנה את מקומו. זו לא קלישאה, זה כורח המציאות. היה וזה לא יקרה, נתאגד אנו תושבי אלעד ונקים מטה שידאג להביא לספינה הטובעת הזו קברניט מוצלח וירא שמיים אמיתי.
מרנן ורבנן, יום כיפור קרב ובא , הרם את הכפפה ותחתם אתה ומשפחתך לחיים טובים ארוכים ולשלום!
ומהסתכלות מהצד מתפקוד ראש המועצה בשנה החולפת וטעויותיו הרבות, אני תוהה ביני לבין עצמי אם לא הייתי אני כבר מנהל את העיר שלנו יותר טוב..
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2005 13:49 |
|
| |
חחחחח
צביעת עמודי תאורה שחלק גדול מהם כלל אינו פועל.
ולעניין הגדר, מעניין מתי יפרצו שם פתח מספיק רחב כדי להעביר שם קראוון לבית כנסת
לפחות לערבים יהיה בית כנסת.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2005 14:01 |
|
| |
מרנן!
מדוע אינך מתייחס לדבריי?
|
|
|
|
| נשלח ב-10/10/2005 14:15 |
|
| |
בשמחהרבה,
אני כותב בפורם "נכבד" זה, מזה כשנתיים.
מאז ומתמיד השתדלתי שלא לנקוט צד בויכוחים פוליטיים, אלא להציג את האמת לאמיתה (לעיתים במלוא מערומיה), בצירוף פרשנותי האישית.
מעבר לפעילותי זו, שגם היא נעשית בהתנדבות מלאה ברגעי הפנאי (ולא, אינני מתלונן, אני נהנה מכל רגע), אין בכוונתי להקדיש ולו דקה נוספת לעיסוק בצרכי ציבור.
אם לדעתך צריך לפעול נגד גורם זה או אחר במישורים נוספים, אדרבה, החומר מונח לפניך. הרם את הכפפה ופעל בנידון כראות עיניך.
לכשעצמי, למרות הביקורת העניינית, לעיתים הנוקבת, שאני מותח מפעם לפעם על ראש המועצה (ולא רק עליו), אינני סבור שמדובר באדם "לא ראוי".
צביקה, הוא נבחר ציבור והוא מכהן בתפקידו בזכות האמון שהביעו בו כשמונים אחוזים מתושבי העיר.
בנוסף, אי אפשר להתעלם מכך שמדובר באדם בעל עבר עשיר של פעילות ציבורית, בחלקה הגדול פעילות מוניציפאלית ענפה.
אין לי ספק שאם ישכיל צביקה ללמוד ולהפיק את לקחי שגיאותיו, הוא יצליח לשקם את העיר ולהעלותה על דרך המלך.
|
|
|
|
|