בית פורומים אחרדים-אלעד

***חשיפה: הפקרות ובזבוז "ללא גבולות" ***

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/10/2005 14:25 לינק ישיר 

מרנן, אכזבתני קשות.

פנייתך לצביקה באמצעות הודעתך אליי :"אין לי ספק שאם ישכיל צביקה ללמוד ולהפיק את לקחי שגיאותיו.."
כלומר אולי עקב חוסר רצונו "לשמן" עיתונאים מסויימים שכותבים ב"עיתונים" מסויימים אזי הוא יזכה למטר ביקורות והאשמות בפורום הזה, אך אם השלמונים בוא יבואו אך טוב וחסד ירדפוהו כל ימי חייו..

בושה וחרפה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2005 14:49 לינק ישיר 

בשמחהרבה,

מה חבל שהנך מטיח האשמות מופרכות, המתבססות על חוסר הבנה בסיסי של הדברים שכתבתי.

יעידו עלי "זקני הפורום", כי מעודי לא נרתעתי מלהציג את האמת במלוא מערומיה, גם כאשר היא לא נעמה לעיני ולאוזני צד זה או אחר.

כך נהגתי עד היום, ואי"ה כך אנהג גם בעתיד.

לגופו של עניין,

אני מסרב להגרר למסע הדה-לגיטימציה שמנסים כמה מחברי הפורום לערוך לראש המועצה.

צביקה, הוא נבחר ציבור בעל רקורד עשיר של עשיה.

כאחד האדם, גם הוא שוגה, לעיתים שגיאות חמורות, שמחייבות הפקת לקחים והסקת מסקנות.

בניגוד לך ולשכמותך, אינני מתיימר להדיח את מי שרוב מאסיבי של הבוחרים מצא כאדם המתאים ביותר לכהן בתפקיד.

אני נמצא כאן כדי להתריע וכל שנותר לי לקוות, שההתרעות תיפולנה על אוזניים קשובות.

אם ישכיל צביקה ללמוד ממחדליו ולהפיק את הלקחים הנכונים, הוא יצליח ובגדול.

אם לאוו, הרי שביכולתו של הציבור שאמר את דברו ובחר בו, להדיחו בושת פנים בבחירות הבאות.

והיה וייכשל האיש, ובכל זאת ייבחר לקדנציה נוספת, כי אז, לא יהא לנו להתאונן, אלא על עצמנו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/10/2005 16:24 לינק ישיר 

מרנן, כל הכבוד

בימים אלו שבין כסה לעשור טוב לראות אנשים כמוך, כמו צורםדוידוב, כמו אאללעעד, כמו הצלה אלעד, כמו מעריב, כמו פוילישער, כמו בן תיירה הבלתי נשכח וכמו GeorgeSoro (וסליחה ממי שלא הזכרתי את שמו... ענבל בעזרת הנשים של הפורום...) שלא מתלהמים ויודעים לנהל דיון תרבותי ולמתוח ביקורת גם כשהיא עוקצנית וקטלנית, לגופו של עניין ולא לגופו של אדם.

בגלל אנשים מתונים ושקולים כמוכם הפורום הזה היה ונשאר מוקד החדשות האמיתי בעיר.

אתם מכניסים כאן מימד לא רק של התלהמות וניגוחים אישיים, אלא של חדשות אמת וביקורת בונה.

לגוף התחקיר שערכת, ביררתי קצת את העובדות ואני בהחלט מסכים שמדובר בשערוריה חמורה הרבה יותר ממה שהערכתי כשכתבתי את הודעתי המרוככת הבוקר.

ישנה מעין מצגת מעניינת מאוד של חברת תום אבטחה שממחישה את המחדל.

אמות הסיפין צריכות לנוע בעקבות כזה מחדל!

גמר חתימה טובה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2005 19:28 לינק ישיר 

גם אני מצטרף להנ"ל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2005 20:09 לינק ישיר 

ג"א חותם על כל מילה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/10/2005 20:28 לינק ישיר 

מרנן עובד מועצה מעריב ופולישער,

גם אני בדיוק כמוכם הצבעתי צביקה כהן.

חשבתי שהוא מתאים ואני עדיין חושב שיש לו פוטנציאל אבל המציאות בשטח מוכיחה שהוא כשלון אמיתי.

על מחדל כמו זה שמתפרסם כאן של בזבוז עשרות מליונים מישהו צריך לשלם את המחיר!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2005 20:41 לינק ישיר 

מי ממכם הצביע לצביקה כהן כי היה לו אלטרנטיבה???
הציבור החרדי לא מצביע בקלפי הוא רק משלשל פתק שאמרו לו ,
שראיתי את מה שנכתב על צביקה , היה נדמה לי לרגע שזה מעומד שנבחר בבחירות דמוקרטיות ולא מעומד שהוצנח על העיר ע"י עסקנים מאלעד בני ברק וירושלים שטובת העיר ממש לא עמדה לנגד עינהם .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2005 20:45 לינק ישיר 

fun70,

אני לא מסכים איתך.

אני בטוח שבמקרה של צביקה כהן הוא היה לוקח את הבחירות גם בלי הוראה של "מרנן ורבנן".

הציבור רצה אחדות ושלום שלא היו אצל צורי והמשך הפריחה והסדר שצורי הצליח להשליט וצביקה היה נראה הכי מתאים.

הצבענו לו, האמננו בו והוא איכזב בגדול.

אני חוזר ואומר ואני בטוח שבזה כולם יסכימו איתי שעל מחדל כמו זה שמתפרסם כאן מישהו צריך לשלם את המחיר.

אם הוא יחליט לשנות כיוון ולהתחיל לעבוד כי הרי פוטנציאל כולנו יודעים שיש לו, אני הראשון שיוריד בפניו את הכובע.

עד אז נמשיך לצעוק:

מ ו ש ח ת

נ מ א ס ת ! ! !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2005 21:04 לינק ישיר 

עובד מועצה (בעזרת גברים?) תודה על הפירגון...

ולעצם העניין בזמנו הציעו לבעלי ולי אלטרנטיבה להצביע ל"כח" היום מתברר שאין להם "כח".

מרנן ורבנן, אחלה תחקיר! ומר דוידוב אחלה תמונות!
מותר לי לשאול איזה מצלמה יש ברשותך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2005 21:06 לינק ישיר 

ענבל,

אולי באמת לא נתנו להם מספיק "כוח".

תקני אותי אם אני טועה, אבל גבירר נבחר כחבר המועצה הפופולרי ביותר. לא?

מ ו ש ח ת

נ מ א ס ת ! ! !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2005 21:28 לינק ישיר 

לוחם חופש,

אל תהיה כזה פתטי, כל המשאל הזה היה מכור.
מה, אתה רוצה להגיד לי שאתה האמנת לתוצאותיו?

ובכלל, יכול להיות שהוא נבחר כי הוא גייס כמה מצביעים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/10/2005 23:43 לינק ישיר 

הצלה אלעד -וכי קל בעיניך להחשד כ"מרנן ורבנן" ולמה תצטדק? -אשריו ואשרי חלקו שמעלה בחכתו דברים אלו שבמועצה לא רוצים שנדע...
ועוד בכישרון שלא היה מבייש את בן כספית וחביריו.

לעניות דעתי יש להציג את הנתונים בפני ה"מרא" וה"אחיין" ולחזור לתקופת הבגצים העליזה ולהפר את השקט התעשייתי ששרר מאז הבחירות ,אסור לשתוק על בזבוז כספי ציבור!!!!!!

דרך אגב, עובד מועצה:אם אין כסף למועצה למה רוצים לסלול בסביבת בית וגן כביש עד לנחשונית במיליוני שקלים,למה להפריט את כל עובדי המועצה(כמעט) ולהעבירם לידם הקשה של חברות כח האדם?

לשים סוף לשלטון הצחוק,למנות וועדה קרואה לאלעד ומייד!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2005 08:20 לינק ישיר 

חלם זה כאן

חשיפה • למה לזרוק 11 מיליון ש"ח לפח כשאפשר להקים גדר משוכללת ולהפקירה. זה מה שעשו באלעד

מערך שמירה משוכלל, הכולל גדר חשמלית, מוקשי דמה ומצלמות בקרה ומעקב הפזורות בתוככי העיר, אמור היה להפוך את אלעד לאחת הערים המוגנות ביותר בארץ.

פרנסי אלעד, הממוקמת על הקו הירוק, התגאו מאוד במערך השמירה וההגנה שהקימו. כאשר רק הוקמה הגדר, הובאו למקום כל המי ומי כדי לראות מקרוב את הפלא החדש – מערך הגנה משוכלל שאין רבים דומים לו.

את מערך ההגנה האלקטרוני, רכשה מועצת אלעד מחברת 'תדיראן', כשהתשלום על-סך 11 מיליון שקלים נפרס על-פני כחמש שנים, במהלכן התחייבה 'תדיראן' לתחזק את מערך השמירה.

אלא שאז הגיעה ההחלטה של ראש המועצה החדש, צבי כהן. מיד עם כניסתו לתפקידו הודיע כהן על הפסקת מערך השמירה בעיר.

מנקודה זו ואילך החלו ההפקרות והבזבוז 'לחגוג': מידי יום ביומו נגנבים ביישוב לא רק רכבים ורכוש אישי של תושבי העיר, אלא אף רכוש המועצה. קרי: ציוד הגדר ההיקפית על כל המערך האלקטרוני הנלווה לה.

מצלמות וחלקי מתכת מהגדר, נגנבו באור יום, מתחת לאפה של המועצה המקומית. בשלב הראשוני, עוד תיעדו המצלמות שבחדר הבקרה במועצה, בשידור-חי, את מסכת הגנבות נטולות הרסן.

המצלמות נגנבו - המסכים הוחשכו
בשלב מאוחר יותר, לאחר שנגנבו והושחתו מצלמות רבות - 'הוחשכו' מרבית המסכים, וחדר הבקרה הפך לחדר חשוך ולא רלוונטי. חלקי המתכת של הגדר החשמלית נחתכו ויחד עם המצלמות הועמסו על רכבים שהעבירו אותן אל מעבר לתחומי הקו הירוק.

הגדר החשמלית חדלה מלתפקד ובקטעים מסוימים אף נוצרו פתחים המאפשרים מעבר של כלי-רכב לתוככי היישוב ובעיקר מחוצה לו.

החלטתו של ראש המועצה הביאה לזריקתם לפח של מיליוני שקלים, המועברים בתשלומים, מידי חודש בחודשו לחברת 'תדיראן'. שכן, על-פי החוזה שנחתם בין החברה לבין המועצה המקומית, מחויבת החברה בתחזוק הגדר, כשעל המועצה מצידה, מוטל לבצע פטרולים ממונעים והפעלת מוקד 24 שעות ביממה.

עד לכניסתו של כהן לתפקיד, עמדה המועצה בתנאי ההסכם והחברה מצידה העניקה טיפול שוטף לציוד האלקטרוני הרגיש. אולם, מרגע קבלת החלטה החד-צדדית של המועצה על הפסקת השמירה, מסרבת החברה למלא את חלקה ולתקן את הטעון תיקון, מה שלא ••מונע מהמועצה, להמשיך ולשלם לחברת 'תדיראן', מידי חודש, את התשלום השוטף עבור רכישת הגדר.

הניסיונות הכושלים של המועצה להתחמק מהתשלום, נתקלו בתגובה מהירה מצידה של חברת 'תדיראן', שהבהירה כי המועצה היא זו שהפרה את תנאי ההסכם, וכי היא מצידה עומדת על כך שכל ההתחייבויות הכספיות ישולמו במלואן.

http://masoret.hevre.co.il/hydepark/item.asp?id=271

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2005 10:27 לינק ישיר 

הייתי מציע לכל החברים המגיבים לבדוק 2 דברים לפני שיפוט.

1. באיזה תקופה הוקמה הגדר? מי מימן זאת? והאם הובטח לו תחזוקה ע"י מוטורולה במחיר הכולל של ההשקעה?

2. מהי עלות אחזקת המוקד עבור בקרת המערכת עלות חודשית?

לאחר שתבררו יתבררו לכם כמה תחשיבים מעניינים, שאתם אמורים לקחת בחשבון, לפני שהנכם חורצים דין.

בהצלחה לצביקה.

ולא הוא לא מכיר אותי, אלא שדומני כי מובנים וידועים לי חלק משיקוליו לעניין זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2005 10:45 לינק ישיר 

מתנחל_חרד,

ברשותך, אשיב לך על ראשון ראשון ועל אחרון אחרון.

1. הגדר, אחת מהמשוכללת בתחום, הוקמה בתקופתו של ראש המועצה הקודם, צוריאל קריספל.

הגדר, בעלות של אחד עשר מליון ש"ח, נרכשה בליסינג מחברת תדיראן.
התשלום נפרס על פני חמש שנים שבמהלכן התחייבה החברה לתחזק את הגדר על הציוד הרגיש הנלווה לה, באופן שוטף.

הקמת הגדר, אגב, נעשתה במסגרת פרוייקט נסיוני של חברת תדיראן, והתשלום שמשלמת המועצה בעבורה נחשב, בעיני מומחים עמם שוחחתי, לתשלום במחיר הקרן.

2. במצב הנוכחי, גם לו תתחדש השמירה, הבהירה חברת תדיראן כי היא תסרב לשפץ את הגדר הואיל והמועצה לא עמדה בהתחייבותה ולא מלאה את חלקה בהצבת סייר ומוקדן, מה שהביא להשחתת הגדר ולגרימת נזק, כמעט בלתי הפיך, למערך השמירה המשוכלל.

3. לשאלתך האחרונה, העלות החודשית הכוללת של אחזקת סייר ומוקדן גם יחד, עומדת על לא יותר מסך של 9000 ש"ח (בנוסף לסכום שמשלמת המועצה ממילא, כיום).

לשם השוואה, תוספת תשלום שנתית כוללת עבור השמירה, כמוה כמימון הופעה אחת של מרדכי בן דוד...

תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 11/10/2005 10:55:04

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > ***חשיפה: הפקרות ובזבוז "ללא גבולות" ***
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.