בית פורומים אחרדים-אלעד

*** לצחוק כל הדרך אל הבנק ***

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/10/2005 09:54 לינק ישיר 
*** לצחוק כל הדרך אל הבנק ***

* שערוריית "משכורתו השלמה" של המרא עליה התרענו לפני כחודש באשכול שכתורתו "אולי הפעם זה שלך", קרמה עור וגידים *

* http://masoret.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1569419 *

* כזכור (או שלא), חשפנו בשעתו כי תביעתו של המרא לקבלת שכר בכירים מלא, רטרואקטיבית, על סך כחצי מליון ש"ח, מלווה בקומבינה מתואמת עם ראש המועצה, שמצידו "דאג" לכך שהמועצה לא תגיש התנגדות לבקשה. *

* השבוע, בדרך לא דרך, הגיעה לידי פסיקת בית-המשפט, פסיקה, שהצליחה להפתיע אף את אחרוני "נערי המרא" *

* השחיתות חוגגת *

"זו האופציה היחידה להוציא את הכסף מהמועצה", הסביר לי בשעתו בטוב טעם אחד מבכירי "נערי המרא".

"כשהאח הגדול" ממשרד הפנים בירושלים, משגיח בשבע עיניים, בלתי אפשרי "לשחרר", כך סתם, סכום בן חמישה אפסים.

רק תביעה ו"הכשר בית-הדין" (לעבודה, כמובן...) שיבוא בעקבותיה, "יכריחו" את המועצה להעביר את הסכום לידי "המרא המקופח", ויוכלו להן להגבלות התקציב שמושתות על המועצה ע"י משרד-הפנים.

* קומבינות קומבינות תרדוף *

בהעדר אפשרות למשוך את הכסף בדרך הקלה, התגבשה לה "הקומבינה" האמורה.

המרא, הטוען לקיפוח תקציבי, החל משנת 2001, יגיש תביעה כנגד המועצה בבית-משפט לעבודה בת"א, ואילו המועצה מצידה תימנע מלהשיב, מה שיביא באופן מיידי לקבלת תביעתו של המרא ע"י ביהמ"ש.

"גם שר הפנים אופיר פינס בכבודו ובעצמו ייאלץ "להבין" כי על המועצה לכבד את החלטת בית-המשפט, ובא למרא ובעיקר לכיסו, גואל" סיכם בכיר "נערי המרא" את משמעות הקומבינה.

* לצחוק כל הדרך אל הבנק *

השבוע, בדרך לא דרך, ולמרות נסיונות העלמת "פסק הדין" הן מצידו של התובע (המרא) והן מצידה של הנתבעת (המועצה המקומית) הגיעה לידי החלטת בית המשפט, ובדיוק כפי שצפינו, היא הצליחה להפתיע, ולטובה, אף את אחרוני "נערי המרא".

קריאת פסק-הדין של השופטת אריאלה גילצר-כץ אומרת הכל ואנו מביאים לפניכם את לשון "פסק הדין" במלואה.

---------------------------------------------------------------------------------

פסק הדין

1. הדיון בתיק זה התקיים בהעדר נציגי הציבור אשר הוזמנו ולא הופיעו, ולא מסרו נימוק לאי הופעתם.

2. הנתבעת נדרשה להתייצב כדין וידעה על מועד הדיון כפי שנמסר ע"י התובע בעצמו, אך לא עשתה כן.

3. בהעדר התייצבות ומכח התביעה בלבד ולאחר ששמעתי את התובע הנני מחייבת את הנתבעת להשוות את שכרו של התובע לתנאים שאותם מקבל בפועל הרב הראשי, הרב מלכה, וזאת החל מיום 1.1.01 ובכלל זה כל התנאים הנלווים כגון: נסיעות וטלפון.
סכום שלא ישולם במועד ישא ריבית והצמדה כדין החל מיום התביעה ועד התשלום בפועל.

4. כן תשלם הנתבעת לתובע הוצאות משפט בסך 7500 ש"ח צמודים כדין החל מהיום.

------------------------------------------------------------------------------------

משמעות החלטה היא תשלום בסך של מאות אלפי ש"ח (כשבע מאות וחמישים אלף ש"ח) שיועבר ישירות מקופת המועצה המדולדלת, לכיסו של המרא.

ולנו התושבים, לא נותר אלא לחזות במתרחש בעיניים כלות, ולצפות "בקוצר רוח" להעלאת הארנונה הבאה, עקב "תוכנית הקיצוצים".

(ותודה לניק החפץ בעילום שמו שהעביר לי את העידכון השוטף).

תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 11/10/2005 10:24:12

דווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2005 10:55 לינק ישיר 

דייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!1
אני לא עומד בזה יותר!!!
כל יום מרנן חושף פה פרשה מושחתת יותר מקודמתה והעיר שותקת!
אלעעדדד אייכה???? ממש "עולם הפוך ראיתי".
נו מרנן, תמשיך לסנגר על צביקה ולטעון כמה הוא מתאים וכמה הוא ראוי.איי איי לסגור קומבינות...
אני מבקש, לא, בעצם אני דורש, מכל מי שיש בידו לקום ולעשות מעשה לא להחריש והכל לטובת כל ציבור היראים והשלמים בעיר שנאנקים כפשוטו ממש מנטל תשלומי המסים הגבוהים שלמעשה אין אנו מקבלים תמורתם מאום כי אם מפרנסים ********.
יום כיפור בפתח!!!!!!!!!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2005 10:59 לינק ישיר 

מרנן,
אתה מצליח להפתיע אותי כל פעם מחדש .

ככה זה שרב העיר הוא קומבינטור
וראש המועצה הוא אפס
התושבים משלמים את המחיר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2005 11:50 לינק ישיר 

אני לא מבין למה לא?
למה לרב מלכה כן ולרב גרומן לא????
אין לי צד בעניין רק תפקחו את עייני

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2005 11:52 לינק ישיר 

מצורף קובץ

פסק הדין, לעיונכם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2005 11:53 לינק ישיר 

מצורף קובץ

.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2005 11:53 לינק ישיר 

מצורף קובץ

.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2005 11:57 לינק ישיר 

מצורף קובץ

פרטי התיק.

שימו לב לסכום התביעה...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2005 12:15 לינק ישיר 

ואוו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2005 12:26 לינק ישיר 

מדהים! מרנן,כל הכבוד! תודה שחזרת...

שימו לב, באשכול הסמוך הביא הניק *מתנחל_חרד* חשבון של סכום עלות האבטחה בישוב לשנה שלמה: 657,600 ש"ח עלות אחזקה שנתית!! כמה הרב יקבל? 627,600!!!

ע"ז נאמר: אם ה' לא ישמור עיר שוא שקד שומר.. הרב שומר עלינו, ניתן לו את תקציב האבטחה...

תוקן על ידי - צורםדוידוב - 11/10/2005 12:26:23

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2005 12:48 לינק ישיר 

צורם,

(חזרתי, לבקשתך.)

אפרופו בזבוזים וקיצוצים,
כפי שפירטתי באשכול הסמוך, הרי שסכום עלות השמירה שנקב "מתנחל חרד" כבר מזמן לא רלוונטי.

מדובר (כמעט) בסכום אותו שילמה המועצה לחברת "תום אבטחה" בימי קריספל.

כיום, לאחר הקיצוצים שנעשו במערך השמירה, משלמת המועצה "הרבה פחות", מה עוד שהפער בין הסכום שמשלמת המועצה בפועל לבין הסכום אותו דורשת חברת תום עומד ע"ס כ-9000 ש"ח לחודש, בלבד.

אי תשלום סכום זה, הביא, כאמור בהרחבה באשכול הסמוך, לקריסת מערך האבטחה ההיקפי ולבזבוזם של מליוני שקלים.

כך שלמעשה, עלות האחזקה השנתית כיום (שלא לדבר על הפער הכספי הזניח שהביא למחדל), קטנה בהרבה מהסכום אותו נדרשת המועצה להעביר לידי המרא כתוצאה מ"תביעת הקומבינה".

וכפי ששח לי הבוקר בציניות אחד מ"נערי המרא": "לא ירחק היום, בו תוטל על התושבים בתשלום הארנונה, "אגרת קומבינות"...

תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 11/10/2005 12:54:18

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/10/2005 13:02 לינק ישיר 

אחורי זה מעלים לנו את הארנונה על ימין ועל שמאל ומכבים תאורת רחוב והכל בשביל למלא ולרפד את כיסם של הפוליטקאים והעסקנים מכל גווני הקשת הפוליטית. בואו נקום ונעשה מעשה!!!!!!!!!!!

"הנה ימים באים נאום ה''"

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2005 13:29 לינק ישיר 

צפלין 10
לך בכוחך זה והושעת את ישראל..
או לפחות את תושבי אלעד העשוקים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2005 14:09 לינק ישיר 

הצעות תתקבלנה, חברה' ותושבים עשוקים! בוא נרים את המועצה ואת הכפפה יחד (תזהרו כשאתם מתכופפים להרים)!!!!!!!!!! מי ראשון?

"הנה ימים באים נאום ה''"

תוקן על ידי - צפלין10 - 11/10/2005 14:10:40

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2005 14:31 לינק ישיר 

לדעתי צריך לפנות למשרד הפנים ואף למבקר המדינה בדרישה

שיטילו חבות אישית על צביקה כהן...מכיון שזלזל

בעניין - דבר שלא היה עושה אילו היה מדובר בכספו הפרטי-

ואם כל אחד ואחד מאיתנו ישלח מכתב אחד ויגייס עוד שני

שכנים שכל אחד ישלח מכתב ויגייס עוד שני שכנים נראה

הצלחה בעניין אם נמשיך לקטר רק פה אז נפגש פה שוב

בקמבינה הבאה.

דדווח על תוכן פוגעני