בית פורומים אחרדים-אלעד

*** לצחוק כל הדרך אל הבנק ***

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/10/2005 23:27 לינק ישיר 

הלם מוחלט ובלבול מערכות :

חשיפת הפרשה מהבוקר גרמה להלם מוחלט בסביבתו הקרובה של המרא דאתרא שמאותו רגע השתולל כארי בסוגר תוך כדי התייעצויות מרתוניות עם יועציו המשפטים כצד לפחות למזער נזקים שמו של מבקר המדינה נשמע בחלל החדר לא מעט פעמים.

ואילו את ראש המועצה תפסה הידיעה במהלך ביקורו בטבריה והצליחה לשבש לו את סדר יומו לחלוטין וכאשר הגיעו אליו הנתונים והניתוחים מהמרא דאתרא והיועצים המשפטיים הוא הבין שהמצב לא פשוט כלל.

מסיכום שיחות הסלולאריות הרבות שהתבצעו היום בין ראש המועצה לבין המרא דאתרא ובשיתוף יועצים משפטים עולה כי המועצה כנראה תגיש בקשה לביטול פסק דין בהסכמתו של המרא דאתרא תוך התחייבות לבית המשפט כי הצדדים יגיעו להסדר כלשהו בפרק זמן קצר.

חשיפת הפרשה הבהירה בפעם נוספת לכל מי שעדיין לא הבין זאת כי בכל הנוגע למרא דאתרא פועל ראש המועצה לבד ובסודיות מוחלטת כשהוא ממדר אפי' את אנשיו המקורבים ביותר וכך כשהתפרסמה הפרשה הבוקר לא ידעו אנשיו ומקורביו דבר וחצי דבר על מה מדובר.

אגב, מקטעי שיחות שהגיעו לאוזני היום אני מבין שזה רק אחד משרשרת סיכומים כספיים האמורים להתבצע עם הזמן.

כלומר זה ימשיך להיות מעניין.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2005 23:28 לינק ישיר 

עין סורקת,

עיניים להם ולא יראו...

תראה, אני לא אוהב לקטרג, במיוחד לא בעיו"כ ובטח שלא על צביקה אותו אני מאוד מעריך כאדם וכבוס, אבל מה הקישקוש הזה.

הוא ניסה להסתיר את הקומבינה מהאנשים הקרובים אליו ביותר וכל מי שהיה היום במועצה וראה את התגובות יודע על מה אני מדבר...

לפי מה שהוכיח מרנן ובינתיים אף אחד כולל אתה לא מצליח להפריך זאת, הוא עשה מעשה שלא יעשה וסלל לעצמו כביש עוקף תקציב רק בגלל אינטרסים אישיים, הרי אף אחד אחר בעולם לא היה זוכה בתביעה נגד המועצה בלי שבא כוח המועצה הופיע לדיון. ואתה יודע את זה טוב ממני.

עד לרגע זה חוץ מלהשתולל מזעם ולצעוק "מי הדליף מי הדליף", הוא לא נתן הסבר הגיוני למעשיו.

ואתה בא למכור לנו תותים ולטייח אותנו בדברים?

גם לאחרוני המצדיקים יש גבול מסוים והגבול הזה נחצה היום!

לא לא לא תנתקו אותי

לא תנתקו אותי כל כך מהר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2005 23:35 לינק ישיר 

גיוואלעד,

תאמין לי שאת צעקות השבר "מי הדליף, מי הדליף" היו יכולים לשמוע עד אלעד...

ההסברים שרצו הבוקר במסדרונות המועצה היו שמה שניסו המרא וצביקה לעשות כאן זה להסתיר את המידע כמה שאפשר ולפחות עד שיעבור הזמן של ארבעים וחמש יום שניתן לערער על הפסק דין.

לפי מה שאתה אומר (ואתה הרי ידוע במקורותיך), בעצם צביקה והמרא מתקפלים, והכל בגלל פרסום בפורום?

זו חדשה מרעישה. ממש סנסציה.

לא לא לא תנתקו אותי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2005 23:54 לינק ישיר 

עובד מועצה...

גם עם צביקה היה מתייצב עם סוללה של עורכי דינים, הוא לא היה מצליח להסביר למה יש להפלות את הרב גרוסמן מול הרב מלכה.

אכן שאלת אי ההגעה צריכה להיבדק, אבל בכיוון ההפוך...

למה הוא לא בא להתייצב לימינו של הרב, נגד העוולה שניסה קריספל ליצור פה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2005 00:12 לינק ישיר 

עין סורקת...

בתגובה הבאה חפש בבקשה תירוצים שקצת יותר מתקבלים על הדעת.

אולי אני נראה לך קצת תמים, אבל טיפש אני ממש לא.

מילא לצחוק לעצמך כל הדרך אל הבנק אבל למה לצחוק עלינו בדרך?

לא לא לא תנתקו אותי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2005 09:18 לינק ישיר 

אתם יודעים למה צביקה וה"מרא" משתוללים???

כי כל עוד הקומבינה היתה על חשבונכם-חשבונינו זה בסדר

אבל גם צביקה יודע שפניה - שנעשתה - כבר למבקר המדינה

בין השאר, תטיל אליו חבות אישית לסיפור המסריח הזה..ולכן

הלחץ....וזה מראה לכולנו שיש רק דרך אחת להאבק בשחיתות

פה באלעד ואולי הגיע הזמן שכל הנושאים השנויים במחלוקת

יבדקו אחת ולתמיד ומה שלא חוקי בהם יטופל בצורה הרצינית

ביותר.

הכסף שלנו לא הפקר!!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2005 09:32 לינק ישיר 

עין סורקת,

יש לי קצת יותר זמן הבוקר אז אגיב לדבריך קצת באריכות כדי שתבין למה כל כך כואבת לי ומפריעה לי כל הקומבינה הזאת.

הרי ישנם ספקים שנתנו שירותים למועצה ולא קיבלו את שכרם וראש המועצה "לוחם הצדק והיושר" בכלל לא השפריץ לכיוון שלהם, עד כדי כך שהיה מקרה שהיה צריך להגיע לצווים ולעיקולי בית משפט.

יש עובדות שנזרקו לכלבים ואם לא תומר כהן שנלחם בשבילם, הכבוד והפרנסה שלהם עניינו את צביקה כמו השלג דאשתקד.

יש תושבים שכורעים תחת נטל העלאת הארנונה. וצביקה הרגיש והטוב לב? הוא מסביר ברגישות ובנחישות שאין כסף וחייבים, המועצה מקצצת בכל מה שהיא יכולה וגם התושבים חייבים לסייע.

תהיה כנה ותזכיר לי מתי בפעם האחרונה הוא נחלץ ויצא מגדרו בשביל לסייע כספית לאדם כלשהו?

לא תזכיר לי כי מקרה כזה לא קרה, אפי' לא פעם אחת ובצדר כי התפקיד שלו איך שהוא מציג את זה כל הזמן זה לשמור על הקופה מכל משמר וכמו שאמר תמיד הגזבר "נותנים רק כשמוכרחים".

אז בדיוק לרב גרוסמן "המסכן", בדיוק עבורו הוא יוצא מגידרו ונלחם?

ולא מדובר באיזה ספק שנתן שירותים והוציא כספים (כמו הזוכה במכרז על הגינון שנכנס לחובות של מאות אלפי שקלים בגלל תשלומים שלא שילמו לו וכתוצאה מזה הוא גם לא יכל לשלם לעובדיו, אנשים קשי יום, אך כל תחנוניו נפלו על אוזניים ערלות כי כסף לא היה.

אני לא בא בטענות על צביקה על כך שהוא לא שילם בכל המקרים שהבאתי. הוא לא שילם כי הוא אמר אין לי!

אבל פתאום, בוקר אחד, בשביל הרב גרוסמן "הנזקק" (תזכיר לי בבקשה איזה שירותים חוץ ממחלוקת הוא נתן למועצה?) יש הכל?

ולא שהרב גרוסמן לא קיבל עד היום כסף, הוא קיבל הרבה הרבה כסף. אבל הוא רוצה עוד...

ולא שהוא רוצה רק העלאה, הוא רוצה גם טלפונים, נסיעות... (לאן? לבית כנסת? ללשכה?)

ולא רק טלפונים ונסיעות אלא גם הוצאות משפט וכו' וכו'.

הרב גרוסמן בסדר גמור זכותו לדרוש... אבל צביקה שלכל שאר בעלי החובות מסביר כל כך יפה שאין כסף ולא מוציא שקל אלא כשאין שום ברירה אחרת (ולפעמים גם אז לא!) נהיה פתאום רחמן וטוב לב ומחליט שהוא חייב לתת לו (בטח חייב... כולנו יודעים למה...) אבל הנדיב הפינלטרופ בבעיה. יש תוכנית הבראה. הוא לא יכול לתת את הכסף. כי מה הוא יסביר לשר הפנים על כזאת הוצאה תמוהה אחרי שהוא בכה כל הזמן שאין לו?

מה הוא יגיד לספקים שהביאו ציוד ועבדו בשביל המועצה ורצו כמה גרושים כדי לכלכל את ביתם אבל בכו להם כל הזמן שאין כסף...

איך הוא יסביר את עצמו לתושבים שקיצצו להם בכל השירותים והעלו להם את הארנונה בעשרות אחוזים רק בגלל זה שאין ברירה ומוכרחים כי אין כסף!

ושוב פעם, אין לי ולא היו לי טענות על זה שראש המועצה אמר כל הזמן אין לי. להיפך, האמנתי לו, האמנתי שבאמת אין וכשאין כסף לא נכנסים למינוס ומנסים להבריא בדרך הקשה גם כשזה לא פופולרי.

אפילו כשנחשף כאן המחדל על ההפקרה של אחד עשר מליון סינגרתי עליו שכתוצאה מהרצון לקצץ הוא הלך צעד אחד רחוק מדי...

אבל כשאני קם למחרת וקורא שבשיל הרב גרוסמן יש פתאום הכל ואם אי אפשר בדרך הרגילה יתנו לו הכל בקומבינה, כולל הוצאות משפט וכו' וכו', והכל בלי לצייץ אפילו ובלי לנסות להביע התנגדות אפילו למראית עין, והכל בחשאיות בהסתר עד כדי כך שאף אחד לא ידע מהסיפור ומהמהלך שנעשה כגנבים בלילה, ואז אני נזכר בספקים ובעובדיהם, ובתושבים שמעלים להם את הארנונה ומקצצים להם בהסעות התלמידים לא כי לא מגיע אלא כי אין! ובמתנדבי הצלה שמשוועים לאמבולנס או לקראוון שיהיה מוקד לפעילות החיונית (והשבוע קיבלנו את ההוכחה הכי טובה) אבל צביקה דוחה אותם בלך ושוב כי אין לו!

אני נזכר בכל זה וקולט שצביקה אין לי מוליך אותנו שולל. בשביל מי שהוא רוצה/צריך/חייב/נאלץ (מחק את המיותר) יש לו!

ובזה הרגע, נופל לי האסימון.

אני ממשיך להעריך אותו כבן אדם נחמד וטוב אבל את האמינות שלו הוא איבד אצלי באותו רגע!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2005 12:39 לינק ישיר 

עובד מועצה

דבר אחד לא הבנתי...

למה דווקא ממשכורתו של הרב גרוסמן יש לקצץ.

אולי שיקצצו מהרב מלכה (הרי פסק הדין היה להשוות אותו לרב מלכה ולא שקל אחד יותר).

אולי שיקצצו מראש המועצה.

אולי שיקצצו משורה ארוכה של עמיתך במועצה שעושים הרבה פחות מהרב ומרויחים הרבה יותר ממנו...

כמו צביקה הרבסט

שמעון מועלם

אמנון מקסימוב וכו'.

אולי בכלל כדאי לקצץ ממשכורתך, הרי גם אתה עובד מועצה.

רק כשמדובר בקיצוץ ממשכורתו של הרב גרוסמן- שק החבטות של הפורום- אז הכל כשר...

וזה מה שמזכיר את האמרה בגמ' ארבעה שופטים היו בסדום...

תוקן על ידי - עין_סורקת - 12/10/2005 12:40:34

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2005 12:43 לינק ישיר 

תפסיק לטייח.

לא מדובר בקיצוץ אלא בתוספת שהוא טען שמגיע לו.

שצביקה יטפל קודם בש'קים החוזרים, בארנונה המיפלצתית, בתשתית השירות לאזרח שנהרסה ולהחזיר לספקים כספים שהמועצה התחייבה לתת בתקופתו ואחר כך שיתחיל לחלק כספים שהוא חושב שקריספל היה צריך לתת ולא נתן.

והכי חשוב, שיפסיק להתנהג כמו גנב בלילה.

זה לא הכסף שלו, זה הכסף של התושבים!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2005 13:30 לינק ישיר 

דווקא קראתי את פסק הדין שוב ושוב.

הדבר היחיד שהיה מוזכר שם - השוואה מלאה לרב מלכה...

אני לא מבין למה אתה לא תוקף מדוע יש לרב מלכה, מדוע יש לצביקות, מדוע יש למקסימוב, מדוע למועלם, מדוע יש כסף לשמחת בית השואבה עם מרדכי בן דוד, ועוד ועוד...

בכל מקרה אין לי עניין להתווכח אתכם, הרי לו הדבר היה בידכם , הייתם מזמן שוללים את משכורתו.. שורפים את ביתו...מכים אותו ברחובות.... ואם אפשר גם להחרים את בגדיו לטובת רכישת אמבולנס .... גם הייתם עושים זאת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2005 13:36 לינק ישיר 

אם צביקה כל כך רוצה להעביר כספים לאנשים שטוענים שקריספל (ממתי בדיוק התחיל לדאוג לנפגעי קריספל?) חיב להם כספים, אם הוא כל כך רוצה (לא יודע אם הוא כל כך רוצה אבל כנראה שהוא כל כך מוכרח וד"ל) לחלק את הכסף לאדם מאוד מסויים, לעקוף בדרך את כל רשימת בעלי החובות של המועצה שלא קיבלו שקל ובאמת זקוקים לכסף ולדלג על כל רשימת ההתחייבויות שלא קריספל אלא הוא בעצמו נתן והוא לא מקיים בטוענו "אין כסף", שיעשה את זה ושיהיה לו לבריאות, הציבור כבר ישפוט ויאמר את דברו.

אבל... שיעשה זאת בדרך הרגילה לעיני כל, בשקיפות, ולא בדרך מושחתת של קומבינות אפילות כגנב בלילה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2005 13:36 לינק ישיר 

עין_משוחדת,

אם הכל כשר וישר כפי שהנך מתאמץ פעם אחר פעם, ואם תשים לב הנך בודד ויחיד, לנסות ולהגן כשהכל נוזל לך מכל הכיוונים.

אך נניח לזאת, אם הכל כשר מדוע המסתורין המחשכים הקומבינות הטריקים וכל שאר מרעין בישין שפרשה זו נתברכה בהם ובשפע רב.
מדוע שהמועצה לא תאמר בעברית פשוטה לבית המשפט כב' הרב צודק בתביעתו ואכן מגיע לו. ובא לאלעד גואל ולא משחית כמו היום.

תוקן על ידי - הזכות_לדעת - 12/10/2005 13:44:14

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2005 14:45 לינק ישיר 

זכות...

אני לא יודע על איזה מסתורין אתה מדבר, הפרשה פורסמה בזמנו עובר ליום מתן פסק הדין, ונדונה גם בפורום זה.

אכן גם אני תמה, מדוע המועצה לא התייצבה לדיון,,, אך ברור שהיעדרות לא היתה מכוונת, ואולי ההיעדרות היתה כי לא היה לצביקה או לעורכי דינים שלו את האומץ להתייצב ולומר נכון יש טעות, וצריך להשוות בין הרבנים.

לדעתי המועצה אכן לא היתה בסדר, שלא הודיעה מיידית על החלטה להסרת הקיפוח.

ולטענה שכאילו אני מהבודדים שמגינים יש הסבר פשוט, שאולי מאוד לא ינעם לעיניכם ותוכלו לתקוף אותי ככל שתרצו אבל זו האמת..

בין הגולשים באינטרנט ובכלל זה בפורום זה, תמצאו את העידית שבכל הציבורים ובכל המגזרים. פרט למגזר האברכים תלמידי המרא דאתרא ותומכיו אלו שתורתם אומנותם באמת, והם בני תורה ברמ"ח איבריהם ושס"ע גידיהם, אלו הממיתים את עצמם באהלה של תורה מתוך עניות וחיי דחק, ואם יש להם זמן פנוי הם מתגייסים לקופת העיר, להשגחה על המקוואות, לעזרה לנזקקים וכדו', אנשים אלו (שהלוואי וחלקי היה עמם)אם היו גולשים בפורום היו משיבים מנה אחת אפיים ואולי היו מגיבים כראוי על ביזוי תלמיד חכם המוסר את נפשו על צרכי העיר, אבל אותם אנשים יקרים ברוך ה' אינם גולשים כאן. כי מקומם אינו באינטרנט.

וזו הסיבה שכאן בדרך כלל יתקפו את הרבנים,.. והלשון הרע יחגוג במלוא עוזו, ואפילו בערב יום הכיפורים הקדוש.

וכפי שהעיד רבי עקיבא על עצמו שכשלא למד תורה, היה אומר מי יביא לפני תלמיד חכם ואנשכנו כחמור...

זה טבע העולם שככל שמתרחקים מהתורה האמיתית ופונים לדברים אסורים (כגון האינטרנט הטמא) מתקרבים לדרגת עמי הארצות ששונאים תלמידי חכמים.

אדגיש כי דברי תוכחה אלו אמורים גם ואולי בעיקר גם אלי, שבעוונותי הרבים לא זו בלבד שאינני בין יושבי בית המדרש, אלא שגם אני גולש באינטרנעט הטמא, ועל כך אני מכה על חטא ומייחל באמת שהקב"ה יתן לי הכח להפסיק עם השימוש באינטרנט.

אין לי ספק שאזכה לקיתונות של בוז ממכם על דברי, ואני מוחל מלמפרע בלב שלם, אבל בתוככי לבנו יודעים אנו שיש דברים בגו' ובעיקר בכך שתומכי הרב באמת - הם לא מהציבור הגולש.

בברכת גמר חתימה טובה לכל גולשי הפורום ולכל תושבי העיר ולכל היהודים בכל מקום שהם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2005 15:08 לינק ישיר 

עין סורקת,

אתה מסיט (את הויכוח) ומסית (נגד הכותבים).

הטענות הן לא נגד הרב גרוסמן שמנסה להוציא בכל דרך את מה שהוא חושב (ואולי גם בצדק מבחינתו) שמגיע לו.

הטענות הן נגד ראש המועצה, נבחר ציבור, שמזלזל בכספים שהציבור ולא הרב גרוסמן עם כל הכבוד, הפקיד בידיו.

אתה יכול לספר סיפורים לאנשים אחרים שלא יודעים על מה מדובר, לא לי!

מה צריך להיות סדר הקדימויות של צביקה ב"חלוקת השלל" כבר הסברתי היטב, אבל מעבר לזה אני אומר לך במלוא האחריות, שאין מצב בעולם שבכל תביעה אחרת שהיה מגיש גורם אחר המועצה לא היתה מתייצבת לדיון, לא מתמקחת על כלום אפילו לא על הוצאות משפט, ומפקירה את הזירה.

וגרוע מזה, אפילו ערעור כדי לנסות לחלץ משהו לא הוגש.

המצחיק ביותר הוא שאתה מנסה להיות לפתע דוברם של בני התורה. אני מציע לך לבוא פעם אחת לתור הארוך של האברכים מבקשי ההנחה בארנונה, לדבר איתם, ולראות במו עיניך מה חושבים רבים מבני התורה על המצב כאן בעיר... וד"ל...

ומילה אחרונה, אף אחד חוץ מראש המועצה, המרא, הגזבר ואולי גם שמוליק גרוסמן לא ידע על הפסק דין!

אתה יכול להכחיש עד מחר, אבל כל מי שראה אתמול את ההלם פניהם של המקורבים ביותר והיה עד לזעקות השבר "מי הדליף, מי הדליף", מבין עד כמה ניסו להסתיר את המידע מהציבור.

איך שזה נראה, וזה נראה מסריח מאוד, ניסו להוציא כאן כספי ציבור בקומבינות ותככים כגנבים בלילה ועל כך אין סליחה ואין מחילה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2005 07:31 לינק ישיר 

פגשתי הבוקר בתפילה "נער מרא" שהשכים קום...

מה המרא יעשה בלי השלושת-רבעי מליון להלכו לאיבוד בעקבות הפרסום שאלתי אותו והוא ענה "חכה חכה, יעבור חודש חודשיים הכל יישכח והמרא שיישאר עם צו בית המשפט ביד יתבע את שלו"...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > *** לצחוק כל הדרך אל הבנק ***
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.