בית פורומים אחרדים-אלעד

*** לצחוק כל הדרך אל הבנק ***

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-16/10/2005 13:41 לינק ישיר 

טוב חברים נכבדים, הגיעה העת.
תחילת הסוף של צביקה כהן כראש מועצת אלעד.
את כל הנחמדות שלו והחיוכים שישמור לעצמו. הכסף שלנו קצת יותר חשוב משנמחל לו על כל השגגות וכל הזדונות (!!!) שהאיש גורם לנו. אתם אולי לא קולטים את זה, שהרי האיש עדין מכהן כראש מועצה, אבל אני לא מאמין ששחיתות כזו עוד לא דלפה לעיתונות הכללית וחלול ה' שייגרם דאז....
נא ונא, כל מי שכספו ואיכות חייו חשובים לו, נא לבקש היתר ממו"צ שיאפשר פנייה למשרד מבקר המדינה וכיוב להקים במיידי ועדת חקירה על 2 הפרשיות החמורות הללו : 11 מליוני השקלים שירדו לטמיון והשתיקה הבלתי מוסברת ובלתי מתקבלת של בהמועצה בתביעת כב' הרב גרוסמן שליט"א.
עובד מועצה, יישר כוחך על דבריך היוצאים מלב כואב בראותך בעיניך את השקרים והצביעות שמונהגים במועצה.
אחליי, שנזכה כבר לראש מועצה ירא שמיים שיילחם בשחיתות מכל גורם (גם "רבני")אם בכלל אפשר למצוא כזה..
ולכן תצא מכאן קריאה לכולם:
מכתבים למבקר המדינה עם העתקים כאן בפורום.

אלעעעד, אייכה?
והיכן אתה מונח בבדיקת השחיתויות הללו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2005 17:46 לינק ישיר 

אאללעעדד (בלי לפגוע), עסוק ביח"צון העלון החדש והמיותר של המועצה.

יאאללה, נמאס מהשחיתות. זה מתחיל לעבור כל גבול!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/10/2005 18:17 לינק ישיר 

בשמחהרבה,

במקום שאין אנשים היה איש.

נסח מכתב בכוחות עצמך ושלח אותו לכל הגורמים הרלוונטיים.

אם אתה דווקא רוצה עזרה של עו"ד תפנה לשמוליק גרוסמן, אומרים שהוא עוזר בהתנדבות לאברכים...

אם אתה כל כך מתעקש על היתר ממו"צ תפנה לרב גרוסמן. בעבר הוא הרבה להעניק היתרים דומים...

(אאללעעדד, אני מצטרף לשאלה/תמיהה של בשמחהרבה.
איך זה שבכל נושא השחיתות נאלמת דומיה?
האם יש דברים או סיבות שאנחנו לא יודעים?
נכון שאינך חייב לנו כלום אבל הבטחת שקיפות ואנחנו די מסמפטים אותך כאן בפורום (), אז בבקשה, תגובתך.)

תוקן על ידי - פוילישער - 16/10/2005 18:27:01

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-16/10/2005 22:44 לינק ישיר 

מי המושחת? - כולנו הבננו שהסיפור שהביא לנו מרנן_ורבנן לא מבטא שחיתות מצד הרב גרוסמן, שתבע מהמועצה את מה שהוא חושב שמגיע לו, אלא דוקא מצד צביקה כהן שהעביר לו את הכסף בדרך שנראית ונשמעת כמו קומבינה מלוכלכת.
אז למה עין_סורקת מקטר כל כך הרבה כנגדנו, גולשי האינטערנט הפושטקים, על שאנו "מזלזלים ברב"? (אולי "על ראש הגנב בוער הכובע"?)

לימוד זכות - וכעת, מכיון שרק אתמול היה יום כיפור, אני רוצה דוקא לסנגר על צביקה כהן ולהציג את מעשהו בצורה הגיונית וחיובית: יתכן שלצביקה לא היה מענה הולם לטענותיו הצודקות של הרב גרוסמן, והוא ידע שיפסיד במשפט. כעת עמדו בפניו שתי דרכים - האחת, להודות באשמה ולשלם את כל הכסף + פיצויים + הוצאות משפט בסכום גבוה; והשניה, לא להתייצב לדיון ולתת לשופט תחושה כאילו היתה כאן פאשלה טכנית של המועצה, כשבמקרה כזה הוא ידע שיפסיד בדין (כי החוק קובע שבעל דין שלא התייצב פוסקים לחובתו), אבל לפחות יהנה מהספק ולא יחוייב בפיצויים והוצאות מופרזים. אם זאת היתה המטרה, אפשר לומר שהוא הצליח לא רע לשמור על קופת הציבור.

וכאן קבור הכלב - אבל למען האמת, זה רק היבט צדדי של הסיפור האמיתי. מי שקרא את הפרוטוקול ושם לב לפרטים, ראה שהרב גרוסמן היה בתחילה (בתקופת קריספל) מיוצג בתביעה ע"י משרד עו"ד בלטר. לפני הדיון בתביעה הודיע בלטר לבית המשפט שהוא מתפטר, מכיון ש... הוא מייצג כיום את המועצה... אז מה רציתם? שהיום יופיע בלטר ויטען את הטענות ההפוכות נגד מרשו לשעבר?! הוא לא יכול לעשות את זה הן מהבחינה האישית והן מהבחינה החוקית, ויכול להיות שרק בגלל זה הוא החליט לא להתייצב בדיון.
(ולמי שבכל זאת מחפש "דילים" נסתרים בין הרב גרוסמן לבין צביקה כהן - תחשבו איך נגרם צירוף המקרים המוזר הזה...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2005 23:23 לינק ישיר 

למה נאלמתי דום ולא התייחסתי לדברים שנאמרו? עניתי באשכול של "תראו תראו מה מצאתי" (וואלה לא זוכר את שם האשכול במדויק).

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-27/10/2005 18:15 לינק ישיר 

מישהו יודע להגיד מה קרה עם הפרשיה הזו או שמא כמו הרבה דברים צועקים צועקים והחגיגות נמשכות.

במהלך החג יצא לראות מספר פעמים את צביקה כהן והרב גרוסמן יחד וכלל לא היה נראה שיש מתיחות כלשהי ביניהם אז אולי הכל היה רק הצגה גדולה לנו התושבים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-8/12/2005 02:49 לינק ישיר 

אלעדיותיק,

(הבקשה לביטול פס"ד של המועצה כבר פורסמה http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?whichpage=1&topic_id=1692494 על הפרטים הנוספים).

אני אומנם לא מנהל כאן אבל בשביל לא להוריד את נושא השחיתות מסדר היום אני עושה "העתק-הדבק" להודעה.

נלחמים בשחיתות!

תוקן על ידי - פוילישער - 08/12/2005 2:49:23

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/12/2005 02:51 לינק ישיר 

אלעדי ותיק התותח מעדכן

http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/topic.asp?topic_id=1706100

כולכם מכירים כבר את הפרטים מהסגה הזאת שאלמלא היינו אנחנו אלה שצריכים לשלם זה היה מאוד מצחיק.

הרב גרוסמן תובע את המועצה על 627,600 ש"ח בגין "הפרשי שכר" לטענתו. אחרי כשנה שוכחת המועצה להגיע לבית המשפט והרב זוכה בכל הסכום+הפרשי הצמדה.

לאחר שהפרשה מתגלה ממהרת המועצה לערער על פסה"ד.

החלטנו כדי ששוב אף אחד לא ישכח תאריכים אנחנו נזכיר לצביקה ועורכי דינו הרי בשביל מה אנחנו כאן.

אז ככה:
בתאריך 17.11.05 הגישה המועצה בקשה לביטול פסה"ד.
בתאריך 27.11.05 החליטה כב' השופטת גילצר-כץ אריאלה על עיכוב הליכים בתיק עד למועד הדיון שנקבע ליום שלישי 17.1.06בשעה 15:00.
בתאריך 6.12.05 הנפיקה המזכירות הודעות בעניין לעורכי הדין בלטר משה (מצד גרוסמן) ועודד פלוס (מצד המועצה).

אז ככה צביקה תרשום ביומן את התאריך כנראה מחר עודד פלוס יקבל את ההזמנה ואל תדאג אנחנו כבר נשלח לך העתק של אישור המסירה כדי שלא יהיו עוד בעיות בעתיד.

כי מיליון שקל (תביעה+ריבית) זה הרבה כסף בשבילנו.

ערכתי שוב כדי להדגיש באדום את התאריך כדי שבאמת לא ישכחו אותו.

תוקן על ידי - פוילישער - 08/12/2005 2:51:20

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-8/12/2005 08:28 לינק ישיר 

אני יודע ורואה כל יום מה קורה כאן.

פתחתי אשכול חדש מהסיבות הנ"ל:

1. לדפדף במליון דפים לא תמיד הכי נח וגם הרבה פעמים הנושא המקורי נשאר רק בכותרת.

2. מבחינתי נתתי רק הקדמה למי שלא הכיר את הנושא (יש כזה באלעד?) והתחלתי מעקב אחרי המשפט הזה.

אבל תודה בכל זאת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-9/12/2005 15:36 לינק ישיר 

אלעדי ותיק,

חבל להעתיק מילה במילה מהאתר כי פלוס כבר לא מייצג בתיק.

תוקן על ידי - כתב_מהשטח - 09/12/2005 16:04:41

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/12/2005 18:03 לינק ישיר 

עסקת חבילה

כל מי שהספיד בחודש האחרון את היחסים של צביקה עם הרב גרוסמן מוזמן לאכול את הקובע.

נכון שצביקה הגיש בקשה לביטול פס"ד, אבל...

הוא מפצה את הרב גרוסמן ומיישב את ההדורים בדרך אחרת ומוכיח שהוא הפוליטיקאי מס' 1 בעיר.

ובמה מדובר?

בשבוע שעבר הוזעקו כמה מעובדי המועצה בשעות הערב אחרי סיום יום העבודה כדי... לעזור לארגון הלשכה החדשה של הרב גרוסמן. (דחוף דחוף דחוף, הארב רוצה מפתחות כבר הלילה)

מדובר במבנה שבהחלטה מבריקה החליט צביקה להעביר לרב גרוסמן לצורך לשכה וכך לסתום בכסף קטן את הטענות הגדולות.

הרב גרוסמן "נאלץ" לקבל את המבנה ולקפל את דגל ההתקפה.
כי נכון שיש נגדך בקשה לביטול פס"ד אבל כשמאכילים אותך ביד השניה, קשה לתקוף.

הרב גרוסמן נרגע וצביקה שוב הוכיח שהוא פוליטקאי מבריק הגדול בכמה מידות על העסקנים הזוטרים מהתוצרת המקומית.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-10/12/2005 19:03 לינק ישיר 

כתב מהשטח

כל כתב טוב יודע שרצוי לבדוק דברים לפני שכותבים אותם
לא העתקי דבר מהאתר כי הבאתי רק תמצית למי שלא מעודכן
והוספתי בדבר תאריך הדיון החדש.

גם אני חשבתי שעודד פלוס כבר לא מייצג בתיק אך לתדהמתי הוא מופיע גם בעירעור.

אז תכין לך כובע חדש כדי לאכול אותו כי בהמשך הערב אני מקווה להביא לך את ההוכחה.

שבוע טוב לכולם.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/12/2005 20:05 לינק ישיר 

מצורף קובץ

לבקשת הגולשים, אני חורג מחופשתי.

להתראות ב"שמחות",

מרנן

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/12/2005 20:07 לינק ישיר 

מצורף קובץ

להתראות ב"שמחות",

מרנן

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-10/12/2005 20:08 לינק ישיר 

מצורף קובץ

להתראות ב"שמחות",

מרנן

תוקן על ידי - מרנן_ורבנן - 10/12/2005 20:06:59

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > *** לצחוק כל הדרך אל הבנק ***
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 6 7 8 לדף הבא סך הכל 8 דפים.

bholext