בית פורומים א חרדים ספרדים

האם להגביל את הכתיבה בפורום?!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/10/2005 19:38 לינק ישיר 

נגד

חשוב שהבעת דעות מקובלות ולגיטימיות תישאר פתוחה לכל דיכפין ולמגוון דעות.

באשר למשטינים ומקטרגים יהיו כמוץ לפני רוח.
אנשים כאן בוגרים ויודעים להתיחס בהתאם אין חשש לדעתי שהסוטים ישפיעו על מישהו במשהו . מה גם שחסימה לא תועיל כי אפשר לעקוף את זה בדרכים שונות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2005 19:44 לינק ישיר 

נגד

תוקן על ידי - קרבי - 11/10/2005 19:48:17

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2005 19:50 לינק ישיר 

קרבי ,
לפני התיקון היית בעד?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2005 20:01 לינק ישיר 

נכון שאני חדשה, אבל אתם מרשים לי להביע דעה?
תודה.
האמת, אני קצת מתפלאת שרובכם נגד חסימה לכתיבה בלבד.
חסימה לכתיבה אינה מחייבת השתתפות פעילה, אנשים לא כותבים דברים אישיים- כי זה פתוח לקריאה חופשית, זה רק מאפשר הגנה נגד סוטים כגון המתועב ההוא, שא"א לדעת כמה זמן עובר עד שאחד המנהלים מגיע אכן לרשת ומצנזר (כנ"ל אם יהיה שומר, כמו שהציע מישהו), ונכון להיום הוא פועל- כפי הידוע לי- רק בפורומים פתוחים. אין לו סבלנות להמתין לאישור ניקים לפורומים השונים, כי הוא פותח כל פעם אחרים.
הסינון לדעתי יכול להעשות ברמה קלילה של מישהו שיש לו וותק במקום אחר או הכרות אישית- אפילו וירטואלית אבל הכרות- עם משתתף ותיק. העיקר למנוע לכלוך כמו אתמול. נכון שזה לא קורה כל יום, אבל אפילו פעם אחת לא שווה את זה!!!

עד כאן נאומי לעכשיו :)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2005 20:11 לינק ישיר 

ביננו
כולם רוצים שהפורום יגדל
ואם הוא יהיה למורשי כתיבה בילבד הוא לא יגדל
אפשר עוד כמה חודשים להתחיל עם התהליך הזה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2005 20:15 לינק ישיר 

אנחנו עדיין לא גדולים חושש?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/10/2005 20:17 לינק ישיר 

תלוי באיזה סדר גודל.....
אנחנו גדולים אבל רוצים שיגדל עוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2005 00:23 לינק ישיר 

אני בעד
מכיון שהפורום כבר הגיע למקסימום הפרסום שלו, הדרך היחידה שיוכל להשלים גם למקסימום הכתיבה בו הוא דוקא ע"י הפיכתו למורשי כתיבה (ולצפיה - לכל).
כמובן שיש לתת לכל המבקש לכתוב, ללא תחקורים רבים ומיותרים.
מה לעשות, אך כך היא הדרך, כדי להגיר פורום כמשמעותי זהו רק בשעה שלא כל הרוצה לטול את השם יבוא ויטול.
אנשים מחשיבים כל דבר שצריך "להתאמץ" עבורו, וברגע שהפורום יהיה למורשים יותר ינסו לקבל אישור כתיבה. זו דעתי.
זה יסיע גם בנוגע לסוטה, שגם אם יפתח ניק חדש, הרי שבלחיצה על הניק יראה כי לא כתב דבר עד היום דבר שיעורר חשד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2005 00:35 לינק ישיר 

מה אתם אומרים על הרעיון שלי של חסימה לזמן מוגבל?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2005 00:46 לינק ישיר 

עדיין אסור להגביל את הכתיבה
כי הפורום לא הגיע למקסימום פירסום שלו

תוקן על ידי - האיש_החושש - 12/10/2005 0:48:32

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2005 06:02 לינק ישיר 

לדעתי הפורום הגיע למקסימום חשיפה.
החשיפה היחידה שיכול לקבל במקום מרכזי, ע"י סקופ וכדומה כרגע לא נראית סבירה, כי גם אם מישהו מהכותבים - מלבד מספר מהם - יש בידו אחד שכזה, יפנה לחדרי חרדים אם יש בידו היכולת. הפרסום היחיד שאני רואה כרגע זה ע"י הסגירה הנסיונית כפי שהוצע, ואז פרסום על כך בח"ח וכדומה, מה שיגרום לא מעט "מחמאות" ממספר מהיושבים ראשונה שם, כמו "למדו משהו ה..ספרדים" (אני צוחק), ואדרבה, כך יתפרסם יותר..
גם זו צורת פרסום...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2005 13:37 לינק ישיר 

בר_פפא

הרשה לי לחלוק עליך בנקודה זו.

פורומים מאוסים החוסמים כל דכפין
רק משניאים אותי עליהם,אם לא תהיה למישהו זכות תגובה
למה שיקרא בזמן שהוא לא יכול להגיב??
החסרי אתרי חדשות אנחנו???????
שיהיה חד וחלק ,אם הפורום יעבור לסינון אקטיבי אני יצביע ברגליים ויברח כל עוד נפשי בי לפורומים שנותרו שפויים.

תוקן על ידי - האיש_החושש - 12/10/2005 13:53:10

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-12/10/2005 14:02 לינק ישיר 

משה_רבנו
בריחה זה לא פיתרון....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2005 19:13 לינק ישיר 

אני חושב שעדיין מוקדם לעלות את השאלה.
הפורום עדיין צעיר, בן מספר חודשים.
בע"ה כאשר ימלאו לפורום שנה, אזי יש להעלות את השאלה שוב לדיון.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2005 19:26 לינק ישיר 

לזוכרים את השיעור על ששת כובעי חשיבה, הנה אימון על רטוב:

כובע לבן: הפורום פתוח לכתיבה לכל דכפין, ויש המנצלים זאת לרעה ונותנים על במה זו דרור לסטיותיהם

כובע אדום: איך אפשר לחשוב בכלל על כתיבה למורשים בלבד?! זה פורום שנועד לציבור החרדי הספרדי (...) ואין לנו רשות למנוע כתיבה מהחפץ בה!!

כובע שחור:הסוטה הזה עוד יהרוס לנו את הפורום! אי אפשר להמשיך במצב הנורא הזה! לסגור את הפורום מיד!

כובע צהוב: יהרוס לנו את הפורום? שטויות. גם ככה הוא פותח אשכולות רק בלילה ועד הבוקר המנהלים מוחקים אותם, למה למנוע כתיבה מיהודים טוביפ רק בגלל כמה סוטים שוטים? זו כניעה!

כובע ירוק: אפשר לאחוז את החבל משתי קצותיו ע"י מסננת. זא', פורום סגור לכתיבה אך לא לצפיה, אישור הכתיבה ינתן לאחר ראיון *אישי* עם המנהלים, כאשר המדד היחיד למתן אישור כתיבה הוא: שפיות, שביננו היא מצרך יקר ודי נדיר בימינו, כך נרוויח את הכותבים האיכותיים והרציניים מחד, ונהיה פטורים מעונשם של הסוטים.
המפסידים היחידים מכך יהיו המנהלים שיצטרכו לעבוד שעות נוספות..

כובע כחול: או קיי.. ראינו בעד ונגד די מנומקים, משום מה נראה לי שהכובע הירוק התעלה על עצמו הפעם. ירוק- העם איתך (וגם דלת אחורית..)

<הערה חשובה: הכובע הכחול לא מילא הפעם את תפקידו בשלמות, נא לא לקחת ממנו דוגמא>

תוקן על ידי - דלת_אחורית - 13/10/2005 19:33:49

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > האם להגביל את הכתיבה בפורום?!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.