בית פורומים א חרדים ספרדים

לונה פארק לילדים בכפר חב"ד . מומלץ!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/10/2005 23:37 לינק ישיר 

אז דנים אם להפוך את הפורום לפורום סגור
ובינתיים,
אחד מציע לנפות את האשכנזים, השני מגיע בהכרזה כי הפנינג קטן בכפר חב"ד הוא פעילות משיחית, וחברו (אחרי שראה כי התנצל וחרה לו על "תבוסתנו" כביכול) החרה אחריו,
ועוד לא בקרתי בכל האשכולות.
יש לי הרגשה שהפורום צריך מהר מאוד להפוך למורשי כתיבה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2005 23:42 לינק ישיר 

ברפפא, אם בגלל סיבות אלו, ודאי שאין צורך להפוך את הפורום למורשה כתיבה.

אין לאף אחד בעיה עם שלל דעות בפורום, אדרבא, מאוד רצוי שיהיו כמה דעות וקולות בפורום שאם לא הרי שהפורום יהיה משעמם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2005 23:45 לינק ישיר 

אם כך, אני מבין שלנפות את האשכנזים זו דעה לגטימית [ואם תענה לי כן, כי הפורום נקרא ספרדים, אענה לך שנקרא חרדי, ובלה בלה מה זה חרדי? והאם טוניסאי ומרוקאי - שניהם ל"ספרדים" יחשבו (איש את זולתו) וכו']
אם כך, לקרוא ללונה פארק בכפר חב"ד פעילות מסיונרית זו דעה לגטימית

לדעתי, צריך להכניס כמה קטעי קללות בתפילה, שיהיה מעניין...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2005 23:45 לינק ישיר 

ברפפא
זה הבעיה???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2005 23:47 לינק ישיר 

לנפות אשכנזים לא לגיטימי כי זה גזענות.
ולכן ההודעה נמחקה ע"י המנהלים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2005 23:50 לינק ישיר 

שמדברים על אשכנזים ביכלל זוהי גיזענות
אך שמדברים על דרך של איזה קבוצה זכותו של אדם להסביר למה לדעתו .....וכ"ו....
מי שלא מסכים שיכתוב את דעתו...
אבל הכעיה היא בדברים שאסור ליראות או ליקרואו ולכן יש דעות בפורום הקוראות להגביל כתיבה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2005 23:50 לינק ישיר 

האיש,
למה כונתך
למסיונריות או לגזענות....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2005 23:51 לינק ישיר 

זה לא מיסיונריות ולא גיזענות זה דעה חריפה וקיצונית

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2005 23:54 לינק ישיר 

האיש,
אני חושב שחל כאן בלבול
מה זאת אומרת זכותו לכתוב את דעתו, ולמי שיש מה לומר שיגיב? למה שאדם יכתוב על קבוצה מסוימת שהיא מסיונרית, ואחרי זה אני זה שיצטרך להגיב ולסנגר. המוציא מחברו עליו הראיה לא תקף בפורום חרדים ספרדים?
למה שלא ישאל ענינית למה לא ישנים בסוכה? ונפנה אותו לכמה מאמרים בנושא וכו', למה מראש לקבוע מסמרות בדבר (מסיונרים, לא פחות ולא יותר) ואחר כך אני אצטרך לסנגר על עדה גדולה קדושה?
האם זו נקראת דעה? לעניות דעתי דעות קדומות בלבד.
למה כל הספרדים אלימים זו השמצה זולה, ולהפננינג בכפר חב"ד השם מסיונריות מהוה דעה לגטימית? (כי יש שם גם משיחיים? ובכן, יש גם ספרדים אלימים...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/10/2005 23:58 לינק ישיר 

ברפפא
נכון אתה צודק לכן אמחק את המילה מיסינריות
אבל בא תפנה אותנו לכמה מאמרים למה לא לישון בסוכה....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2005 00:06 לינק ישיר 

איש לא אמר לא לישון בסוכה
זו לא מצוה
וכפי שבודאי הבחנת גם לא מנויה בעשרת המבצעים החבדיים...
בכלל, יש מאמר של הרב רפפורט (חבדניק, גילוי נאות) על ה(אי) ההקפדה בשינה בסוכה לאורך הדורות ובמיוחד בדורות האחרונים, שהתפרסם לפני כשנתיים בקובץ תורני בארה"ב [כמדומני שסריקת חלקים ממנו הופיעה בחדרי חרדים, פנה ל"מבינים"].
בפרט, בטעם החבדי [וכיצד הינו מתיישב עם ההלכה] תוכל לעיין בשיחתו של הרבי עצמו שנדפסה בספר שערי מועדים לחג הסוכות [לא אוכל לסרוק].
הייתי מפנה אותך למאמרים נוספים של תלמידי חכמים שהתפרסמו לאורך השנים בקבצים חבדיים, אבל כיצד תוכל להניח את ידך על זה? אולי עלה משהו באינטרנט, תנסה את גוגל.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2005 00:28 לינק ישיר 

בר פפא
......
אני מוכן להודות שאני אוהב את חבד ומעריץ של הרבי ע"ה בגדולתו התורנית המוסרית הערכית לא פחות ממרן רבנו עובדיה הי"ו .

אבל נסכים " שהכת " הזו שקמה ותהיה הקטנה שבקטנים עושה נזק בלתי הפיך לתנועה הנפלאה הזו .?

תראה הודעה פשוטה של איזה ניקית על לונה פארק הביאה את שיא הרייטיניג לפורום ולא על הנושא .

פתאום צריכים לחשוש חלילה שיקפוץ איזה " מתלהב" ויצעק יחי ... זה בעיה .
בל"ג בעומר האחרון הילדים הקטנים אצלנו הלכו לתהלוכה למרות שחלקם לומדים בת"ת ליטאי מובהק ובליל שבת היית צריך לראות את פרצי הצחוק של הבנים והבנות הקטנים על " היחי " שהם שמעו ...
יש מבין ?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/10/2005 00:48 לינק ישיר 

שידור
אני מסכים איתך על הנזק הרב שנוצר.
אני לא מבין מהי ההיתממות "הודעה קטנה שהביאה ניקית עוררה פרץ תגובות", בשעה שהיינו יכולים להפנים את המידע וכל המעוניין יעשה בו כאות נפשו, אלא שאז היה מישהו שהיה חייב לקשר בין כפר חב"ד ל"יחי" (שהגדרת בעצמך כת קטנה) ולעורר טררם.
ולאחר שסייג את דבריו, באת אתה וחזרת על דבריו בחריפות יתר ובכך עוררת בעצמך את הענין (כתבת סתם, ניקית שכותבת, אבל טרחת להתייחס גם לגופו של ניק, תמיד "דנה" וכו'..)

עד כאן הוצאתי עליך את העצבים...
אבל באמת מה החשש, הרי הילדים צוחקים מן היחי, ובכן מדובר בשעשועים בלבד.. [וגם חינוך לשיטתך - ליצנותא דעבודה זרה...]

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/10/2005 01:20 לינק ישיר 

אגב, כעת שמעתי את הפרסומת שלהם שבסיומה נאמר "להתקשר למטה משיח"...

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > לונה פארק לילדים בכפר חב"ד . מומלץ!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 סך הכל 2 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.