| נשלח ב-16/10/2005 17:43 |
|
| |
נו ברוך ה'. יש עודף כסף...
מעניין מה יראו שם, בעצם יותר מעניין מה לא יראו.
את הגדר בטח לא יראו, גם לא את הצילום של הש'יק שקיבל או יקבל הרב גרוסמן.
גם את רחוב יהודה הנשיא למעלה וכל האיזור מסתמא לא יראו. גם לא את הרחבה שמול מרקוביץ.
מה כן יראו? מסתמא את הגנים והעצים שיזם קריספל וראש המועצה עוד לא הספיק להרוס.
ואת זה רבותי, עושים מהכסף שלנו!
יש תמורה להעלאת הארנונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2005 17:48 |
|
| |
בזבוז כספי ציבור
(מילים יפות המתארות גניבה לצורך - יחסי ציבור \ האדרת שם \ ניפוח האגו )
אבל מה אכפת לצביקה כהן, אנחנו רק תחנה בדרך עבורו.
גנב.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2005 17:55 |
|
| |
פולישער וצ'יקו,
למה ללכלך כשעוד לא ראיתם?
יש שם מידע מפורט על כל מחלקה (כל מחלקה נתנה תקציר פעילות) כולל מספרי טלפון לשירות התושבים ועוד כמה דברים שיעניינו את הציבור.
תראו ותווכחו בעצמכם, זה לא פרוספקט רברבני אלא מידע ענייני שבלי ספק שיעניין את התושבים.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2005 18:11 |
|
| |
עובד מועצה,
מה ברצינות? יש טלפונים?
בחייך, עשית לי ת'חג.
אויי, אני לא עומד בזה...
מה החירטוט הזה? כל אחד מאיתנו שניסה אי פעם להתקשר למועצה (עפ"י הטלפונים שמופיעים בנהיה בקשר בחינם ולא על חשבון משלם המיסים) יודע שהמחלקה היחידה שעונה לטלפונים זו מחלקת גביה, וגם שם רק לצורכי גביה ולא חלילה לצורך מתן הנחה!
אז להוציא עשרות אלפי שקלים (זה הסכום בערך, לא?) בשביל יחצנות וטלפונים וזה כשבוכים כל היום על כך שאין כסף, מה לעשות, זה ממש לא "מרגש" אותי, להיפך, זה מקומם!
ודרך אגב אאללעעדד, אל תקח את זה אישי אבל אני כבר ממש לא יודע מה לחשוב...
זה התחיל עם זה שלא הגבת על השערוריות החמורות השחיתות והמחדלים שנחשפו כאן בשבועיים האחרונים וממשיך עם זה שאתה מנסה ליחצן עלון בזבזני על חשבון משלם המיסים (שנאמין שזה התגלגל לידיך במקרה?)
אני מתחיל "לחשוד" שגם אתה קשור איכשהו למערכת התעמולה, ולא נראה לי שאני חושד בכשרים...
הלאה המושחתים ושודדי הקופה הציבורית. 
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2005 18:29 |
|
| |
וואוו איזו התקפה.
העלון-פרוספקט הוא מצוין. נותן מידע חיוני. לא כל אחד מתמצא כמוכם בנבכי נפתולי שבילי ופרוזדורי המועצה המקומית. אני בתור אזרח, רוצה לראות בדיוק מי עושה מה ואיפה. לא ברמה של נייעס אלא אינפורמציה. וזה בדיוק מה שעשו.
ופוילישער יקר.
מישהו כבר שאל אותי בפרטי למה "בלעתי את הלשון" ולא הגבתי. לא הייתי נדרש לזה אבל מכיוון שאתה מעלה את זה אני אכתוב מדוע: כעקרון, כל דבר שמעורבת בו דמות רבנית - לא תראה אותי כותב מילה. לא כי אני צדיק כזה גדול אלא כי אין לי את הפריבילגיה שיש לכם, קרי, אנונימיות מסוימת. לו לא הייתי מתעסק בעיתונות, הייתי מגיב גם אם היו יודעים מי אני. אתה בחור חכם, תחשוב על ההשלכות.
גם במקרה הגדר לא הגבתי, בגלל... טוב, מי שמכיר את הסיפור שהיה ב"מפתח העיר" יודע. שלא ישתמע מכך שיש לי או אין לי ביקורת כלפי הרב. אני פשוט עומד בצד ולא מתערב.
אגב, וגם כתבתי את זה לאותו אחד בפרטי, היה לי פן מסוים אחר שלא חשבתם עליו, להוסיף לדיון ההוא. נמנעתי כפי שהסברתי.
מטבע הדברים אני לא יכול לכתוב כאן איך זה התגלגל לידי. אמרתי את זה לחבר בטלפון ואני כותב לך את זה באישי (לא לפרסום).
זוכרים שכתבנו על ההופעה של מרדכי בן דוד שיעשו גם דברים כאלו עם הכסף שלנו ולא רק מלגות ומשכורות? לעניות דעתי מקרה הפרוספקט שווה לעניין הזה.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2005 18:42 |
|
| |
אאללעעדד,
קודם כל ברמה האישית, אני מכבד את זה שאתה מעדיף לא להתערב בנושאים שרבנים מעורבים בהם אבל לענ"ד הנושא הפעם לא היה הרב גרוסמן אלא ראש המועצה.
לגבי העלון/פרוספקט.
כשהמועצה תתפקד כמו שצריך ויהיה עודף מזומנים בקופה יהיה מקום (אולי) לפרסומו של כזה עלון.
עד אז, כשבשטח המועצה קורסת, לא מטפלת בפניות של אזרחים בנושאי נקיון ואיסוף ובעוד מגוון רחב של נושאים שהטיפול בהם הוא הא' ב' בשירות מועצה לתושב ויעיד כל מי שפנה למועצה בשנה האחרונה באיזו אטימות הוא נתקל, זה לא המקום ולא הזמן לפרסם עלונים יחצניים שלא תואמים את המציאות בשטח.
הרי מה קורה במציאות כולנו רואים וחווים מידי יום, מפמפמים לנו שכל זה קורה בגלל שאין כסף, והנה ראה זה פלא, לצרכים היחצניים האישיים והפוליטיים של ראש המועצה פתאום יש כסף והרבה.
גנבים.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2005 19:20 |
|
| |
פוילי,
אתה גר באלעד???
תגיד על מה אתה מדבר???
צביקה כהן זה אדם הכי מוערך ומכובד פה ע"י התושבים.
בשום רשות עיר בכל הארץ אין אדם כמו צביקה. באחריות. אתה לא מכיר את הבן אדם.
אני אישית מכיר אותו היטב ועוד כמה ראשי ערים וצביקה כהן זה ראש עיר יחיד ומיוחד. באחריות.
אם יש היום בחירות 'חופשיות' (בלי רבנים) צביקה כהן לוקח בענק.
יש לו אהבה ואהדה ברחוב ואצל כל הפעילים, תבדוק.
יש קצת כעס עליו וזה טבעי ונורמלי הרי על מי לא קיטרו אפילו על משה רבינו.
לסיכום מותר וזכותה ואפילו חובתה של רשות מקומית לפרסם 'חוברת מידע לתושב, כל רשויות בכל הארץ עושים זאת. גם קריספל (למי שזוכר)היה עושה כל שני וחמישי "עיתון" של המועצה מכספי משלם המיסים, וחוץ מעו"ד גרוסמן שהיה מוציא לו צו מבית משפט לא שמענו אף אחד פוצה פה ומצפצף.
ואם אתה וצ'יקו 10 ועוד שני ניקים זה כל מה שיש לכם על ראש המועצה. אז מצבנו טוב.
וכולנו תקווה שצביקה ישאר עוד הרבה שנים כאן.
"צביקה כהן- אוהבים אותך-תושבים שאכפת להם".
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2005 19:25 |
|
| |
מעריב,
אם אתה גר באלעד, כנראה שאתה ישן בבניין המועצה...
איזה מוערך ואיזה נעליים, רד לעם!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2005 19:34 |
|
| |
פולי,
"בתוך עמי אני חי" ו"מסתובב בשווקים וברחובות", ו"שומע את רחשי הציבור".
פשוט , אתה יודע היגיעו מים עד "גועל נפש".
אני בעד ביקורת עינינית וממוקדת, כן גם אני חושב שההזנחה בגדר זה גובל ברשלנות פושעת אבל.....
עיין ערך "ביקורות של מרנן ורבנן" עניניות לא מתלהמות ולא יורדת לפסים אישים כמו גנב, מושחתים ושאר מילים 'נחמדות'.
אפרופו שאל את החבר'ה מהצלה,זק"א,ארגוני החסד, מנהלי מוסדות,גבאי בית כנסת, וכו'... הם יגידו לך מי היה ראש המועצה הקודם ומיהו צביקה.
לקריספל לא היית יכול לדבר איתו בכלל, פשוט לא היה שייך.
לצביקה תתקשר ללשכה ותשאיר הודעה תוך כמה שעות הוא יחזור אליך וידבר איתך כאילו אתה כל עולמו.
בדוק ותיווכח. שווה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2005 19:52 |
|
| |
אוקיי, מקובל עלי, אני מושך את המילה "גנבים" והנה אני תכף מפרגן על הקטע האנושי.
אני לא חולק על זה שהוא נחמד ומחייך ומחבק, בקיצור מענט'ש אמיתי (פניתי אליו לפני חודשיים והוא באמת התייחס יפה) ועל כך מגיע לו כל הכבוד, אבל... מה לעשות שבנחמדות לא בונים עיר ולא פותרים בעיות.
כאזרח שפונה למועצה ופנה גם בתקופת קריספל, אני יכול רק להגיד שההבדל ביחס ובשירות לתושב (ובעיקר בתוצאה) הוא שמיים וארץ.
המרחק בין הנקיון ושאר השירותים הבסיסיים לאזרח בתקופתו של צביקה ובתקופת קריספל הוא שמיים וארץ ולא לטובת צביקה.
(תתקשר למועצה ותתלונן על כך שלא מנקים אצלך ברחוב או לא מרוקנים את הפחים, אצל צורי, ומנסיון, תוך פחות משעתיים הנושא היה מטופל, היום אף אחד לא משפריץ לכיוון שלך)
אני מעדיף ראש מועצה קשוח ששומר על דיסטנס, אבל... כזה שמזיז עניינים, על פני איש נחמד ולבבי, שמזניח ומתרשל.
כתבתי כאן לפני שבוע שהביקורת שלי נובעת מכאב בלבד. אין לי שום עניין אישי נגד צביקה ואם הוא יספק את הסחורה (לנו כתושבים שמשלמים מיסים, בשביל זה הוא נבחר), אני הראשון שיפרגן לו אבל עד עכשיו ברמת השירות לתושב, הוא מאכזב קשות.
ומה לעשות, אין לי הגדרה אחרת (אדרבה, אשמח לקרוא אם לך יש הגדרה יותר קולעת) חוץ משחיתות לכל שערוריות הכספים שמתפרסמות כאן חדשות לבקרים.
תוקן על ידי - פוילישער - 16/10/2005 20:49:46
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2005 21:17 |
|
| |
פוילי, אני חושב שהבנו אחד את השני.
אפרופו החוברת,
לפני רגעים ספורים היא נחתה אצלי על מפתן הדלת.
חוברת יפה רצינית ומושקעת, יישר כח.
'ולחדי העין' שבנינו , המועצה שלנו נכבשה ע"י צעירים.
כל מנהלי המחלקות והאגפים כולם 'ישנים חדשים' שעלו לגדולה.
אין רמי ארזי,אין ישראל גרינפלד,אין רמי לברון,אין חזי חנונו,אין חנן קרן ואין.... ואין.....
'העולם שייך לצעירים' חבר'ה עם 'דם חם', מוטיבציה, ראש גדול, נחמדים לבריות, ועושים מלאכתם נאמנה.
בחידוש וריענון הכוחות במועצה בחבר'ה צעירים (ברוב המחלקות)במקום 'הלשעברים'(הקשוחים, המקובעים)
כל הקרדיט מגיע לצביקה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2005 21:35 |
|
| |
אלו בדיוק האנשים שחסרים לנו!
"מקובעים וקשוחים" כמו רמי ארזי שכשפניתי אליו בטענות על מצב הנקיון והגינון ברחוב הוא הגיע בכבודו ובעצמו (הוא ורפי טרבלסי) באותו בוקר ולנגד עיני המשתוממות "הרים" במירס את העובדים שהתרשלו בעבודתם.
שבוע אחר כך התקשרה המזכירה שלו לשאול אם הכל בסדר.
איפה הוא ואיפה האחראים "הצעירים והרעננים" של היום?
לך תחפש את שמעון מועלם ואת שאר האחראים "הנחמדים"...
דבר אל העצים והאבנים.
יאללה, הבאת לי ת'קריז...
שחיתות זו עוד מילה עדינה למה שקורה פה.
"חגיגה", זו ההגדרה הקולעת ביותר לטעמי.
בייי
תוקן על ידי - פוילישער - 16/10/2005 21:40:51
|
|
|
|
| נשלח ב-16/10/2005 22:01 |
|
| |
קח כוס מים ותרגע.
דוקא רמי ארזי זה הדוגמא הכי 'פחות מוצלחת' של צעירים ורעננים.
מה לעשות שדווקא בארזי אתה צודק, פשוט משום שמי שהחליף אותו זה שמעון מועלם.
אבל לכל מטבע שני צדדים, אם נצטרכת פעם לארזי כתושב פשוט מהשורה תבין על מה אני מדבר.
אבל עזוב, במקרה של ארזי התועלת שלו מרובה מחסרונו.
הבן אדם היה פשוט תותח -על כל העיר שהיתה נקיה ומטופחת זה נזקף לזכותו.
|
|
|
|
|