| נשלח ב-26/10/2005 17:47 |
|
| |
אברך שהגן על בנו נעצר בחשד ל"הכאת קטין"
דראמה ברחבת רחוב התאנה.
אחד מחשובי האברכים בכולל הר"ן, נעצר בחשד ל"הכאת קטין".
האברך, תושב רחוב התאנה, נזעק למשמע בכיותיו של בנו, שהותקף ברחבת הבניין על-ידי ילד זר.
למשמע הזעקות, ירד האברך מביתו וניסה להרחיק את בנו מהמקום, אך הילד המכה לא הרפה והמשיך להכות את בנו, ללא רחם.
בתגובה, אחז האברך בידו של הילד המכה והרחיקו "בנחישות וברגישות", מהמקום.
מספר דקות חלפו, ועל דלת ביתו של האברך התדפקו שוטרים אשר הודיעו לו כי הוגשה נגדו תלונה בגין "הכאת קטין".
האברך ההמום, נתבקש על אתר להתלוות אל השוטרים, שהובילוהו לתחנת המשטרה ברה"ע, שם עוכב לחקירה למשך מספר שעות.
בשלב זה, נכנס לתמונה מנהל לשכת המם-מם הרב אביגדור קצבורג, שפעל בכל דרך, משך שעות ארוכות, לשיחרורו של האברך.
במקביל, דאגו נציגי ארגוני המתנדבים בעיר הרב בנימין מיצמכר והרב אפרים שטרן, להעמיד את מפקדי תחנות המשטרה אלעד-רה"ע על חומרת מעצרו של האברך החשוב, הרחוק באופיו ממעשי אלימות, כרחוק מזרח ממערב.
מאמצי העסקנים והמתנדבים נשאו פרי, לא מעט בזכות סיועו של פקד אופיר כפרי מפקד נקודת המשטרה - אלעד, ולאחר שעות ארוכות של המתנה מורטת עצבים בתחנת המשטרה, שוחרר האברך לביתו, בערבות ע"ס אלפיים ש"ח.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2005 18:29 |
|
| |
אני חושב שהדבר הכי נכון לעשות, זה להגיש תלונה נגדית.
בן תיירה מכוון לדעת תיירה...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2005 18:38 |
|
| |
תלונה נגדית, על מה?
מסכן האברך (דמות מוכרת?).
גם לתת פאצ' קטן כבר אי אפשר במדינה הזאת... 
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2005 18:50 |
|
| |
תמהני על הטיפול המהיר לו זכה אותו נער-עבריין מהמשטרה הבירוקרטית ,אין ספק שמדובר בניסיון "לייצר כותרות" בגנות הציבור החרדי,וודאי שהיינו מצפים לקרוא למחרת בעיתוני הבוקר נוסח כגון :
"חרדי הכה באכזריות נער ששיחק עם בנו"
הורי הנער: פתאום שמענו צרחות ,חשבנו שמדובר בפיגוע,שיצאנו החוצה ראינו את בננו שרוע על הרצפה והאברך מכה בו ללא רחם.
שכנים:כבר כמה חודשים אנחנו שומעים צעקות וקללות בבית
ניסינו לפנות לרבנים אך הם השתיקו את העיניין מחשש שזה יצור תדמית שלילית לשכונה.
האברך שוחרר בניגוד לחוק בגלל לחץ רבני כבד......
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2005 22:36 |
|
| |
במדינה שלנו מותר לילד להרביץ למבוגר , אבל מבוגר שח"ו יגע בילד ישר יעצר .
השאלה הגדולה בכל הסיפור הזה מי הם הורי הילד המכה שהלכו להגיש תלונה.
ולכל אלה שטוענים שהסיפור הזה נובע משנאת חרדים טועים בהחלט , אפילו את אביגדור ליברמן מנכ"ל המדינה העמידו למשפט בסיפור דומה.
החוק בנושא הזה במדינה פשוט חולה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2005 22:54 |
|
| |
חרדים אלעד,
אל תגיד לי שהחזרת את האשכול רק בשביל להוכיח שטעיתי...
לאאאא, מה פתאום... לא יעלה על הדעת...
טוב, ת'אמת? הפתעת אותי...
אני עדיין חושב שיש לך יד קלה על ההדק...מקלדת... וזה דבר שאתה חייב לשפר, אבל, מודה ועוזב ירוחם...
לדעת להודות בטעות זה דבר גדול, אז אם לך יש אומץ להודות על טעותך ולהחזיר את האשכול, גם אני אוזר אומץ ומתנצל בפניך ובפני מרנן אם טעיתי בהערכתי אותכם ופגעתי בכם.
ולגבי נושא האשכול, גם אני כמו שאר הכותבים מחזק את ידי האברך.
גם להגן על הילד שלך כמו שצריך, כבר אסור במדינה הזאת...
תוקן על ידי - פוילישער - 26/10/2005 22:54:31
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2005 23:10 |
|
| |
דיעה קצת שונה:
לי אישית, ידוע על מספר מקרים שהורים לילד שהוכה (ואפילו באמת), לא זכו לטיפול מהיר מהרשויות. השוטרים הגיעו וזלזלו כך שעד כמה שאני יודע האצבע לא קלה כל כך על ההדק כפי שחושבים.
ייתכן והאברך לא היה כל כך עדין עם הילד (בני כמה הילדים המעורבים?) וייתכן גם שהוא גרם לו לחבלה קלה באמת, שעליה בנו המתלוננים את הסיפור. עד כמה שידוע לי כאמור, המשטרה לא ממהרת להשתולל במקרים כאלה.
כמובן שייתכן ואני טועה לגמרי ומדובר בילד מפונק ומעצבן שגם גורם לצרות וגם מנצל את החוק בעידוד הוריו המגוננים.
ובלי קשר למקרה - לא מחנכים ילד במכות למעט פיקוח נפש.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2005 23:57 |
|
| |
דיעה קצת שונה:
לך מרנן ידידי ולך פולישער פולני.
המשיכו נא לרטון ולהתרצות בכל פעם מחדש לניהול הכושל של פורום זה ולמחיקת אשכולות לפי הרצוי למנהלי הפורום
מיסטר קוראים - הצלה אלעד
ניהול זה מבריח כותבים מוכשרים, וחדשות וידיעות האהובות על כלל תושבי העיר והבית "חרדים אלעד".
ובסוף עוד תודו לנוקטים בגישת בחירות חדשות למנהלי הפורום דבר שמתעלמים ממנו משום מה ואתם שותקים.
ולך הכותב המוכשר שחשדתיך לחינם
(בעת שמחקו את אשכולי שכאב למנהלים ואתה ישבת בשקט ולא הגבת)
מרנן ורבנן הצעתי!!!
פתח נא פורום חדש וכולנו נלך בעקבותיך>>>>>>>
תוקן על ידי - מדא_אלעד - 27/10/2005 0:17:00
|
|
|
|
| נשלח ב-27/10/2005 01:15 |
|
| |
אני לא חושב שצריך לפרוש מהפורום.
אם יש מנהל בעייתי כמו חרדים אלעד, ניתן להחליפו.
מוזר שמחקו אשכול כזה (שאני יבין, זה כל מה שהיה כתוב בו? מה יש למחוק כאן?) וטוב שהמנהלים התעשתו.
אני קורא לכבד את החלטת חברי הפורום שבחרו להנהלה החדשה את הצוות פולישער וצורם.
אבל, באם ההנהלה שקראה לבחירות לא יודעת לכבד את התוצאות בהחלט יש מקום לשקול (בצער רב ) פתיחת פורום חדש ואם מרנן יסכים לנהל אותו מה טוב.
ולתזכורת, אני מקפיץ את אשכול הבחירות שנפתח ע"י ההנהלה.
ובקשר לאברך, בחיים לא צריך להיות תמיד צודקים אלא חכמים.
יכול להיות שהוא צודק והוא כנראה גם תלמיד חכם, אבל חכם במקרה הזה הוא לא יצא...
איחולי שהוא יצא מהפרשה עם כמה שפחות נזקים.
תיק פלילי זה לא נעים.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/10/2005 14:37 |
|
| |
פוילשער מדא_אלעד אני לא יודע על איזה מחיקת אשכולות אתם מדברים. מחיקת אשכולות בפורום זה דבר נדיר, האשכולות שנמחקו מאז הקמת הפורום תוכלו לספור אותם על כף היד . ובכלל אתה יכול לשאול את מנהלי המשנה לפני שמיניתי אותם למנהלי משנה אחד התנאים היה שלא ימחקו אשכולות ללא סיבה מוצדקת . כי הפורום הוא במה לכולם .
ואחד התנאים לקיום הפורום הוא לתת במה לכולם ופוילשער אתה יכול לסמוך עלי שאין לי נטייה בניהול הפורום לאף צד והדברים שמובאים כאן בפורום נשארים ככתב וכלשונם.
ובלי זה אין זכות קיום לפורום.
ופוילשער ומדא אני לא מבין על מה אתם מתלהמים אם יש משהו שאתם חושבים שנמחק ללא סיבה וללא צורך או שיש משהו שצריך לשנות תמיד אפשר לשלוח אלי פניה באישי.
יוני
|
|
|
|
| נשלח ב-29/10/2005 21:34 |
|
| |
את ג'ורג' הסיפור הזה מצחיק,
בעוד כמה שנים הבן של "האברך המכה" ישקוד באהלי שם ומן הסתם לא יהיה לו עסק עם המשטרה
בעוד המתלונן מן הסתם יהיה מן הגורמים המוכרים למשטרה ויזדקק לטיפולם המסור מדיי פעם.
במי המשטרה בחרה לטפל כעת?
חחחחחח
ג'ורג' גם למד להבחין בין השיטין למי בפורום יש דעת תורה ומי רח"ל משתייך לדעת בעלי בתים
חחחח
|
|
|
|
|