|
|
| נשלח ב-25/5/2009 18:25 |
|
| |
מסכימה עם תהילה.
המבטא של ילדי שירה חדשה מודגש בכוונה, ויש לזה מטרה ספציפית מאוד הנוגעת בעיקר למכירות של האלבומים שלהם.
כי ביננינו, מי היה קונה את האלבום שלהם אם הם היו שרים במטבא ישראלי?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/5/2009 23:30 |
|
| |
תהילה אל תדאגי ילדי מקהלת שירה חדשה יודעים עברית!!!!!!! (רובם)
וסליחה אבל יש לך חברה סרוטה. נגיד לפחות הייתה מתחברת למנטליות לשפה לא יודעת למה... אבל עד כדי כך לשנות את המבטא שלה... את זה אף פעם עוד לא שמעתי.... זה יעבור לה.....
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2009 00:02 |
|
| |
*שרוטה, אם כבר...
(תהילה, היא ירושלמית או לא...? כי נראה שרק שם יכול לקרות דבר כזה... למה? לוידעת. אבל בתופעה המוזרה הזו נתקלתי בהרבה באנשים משם...)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2009 09:34 |
|
| |
תודה ריבי על התיקון-תקנו אותי תמיד.........
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2009 10:28 |
|
| |
יושר, מי יודע, אולי יום אחד עוד יצאו מקהלות עם מבטא ישראלי. כמו שפעם אף אחד לא היה מעיז לשיר בהברה חסידית והיום זה מאד מקובל.
(היא באמת קצת שרוטה, והיא מדברת/מתלבשת/מתנהגת/מתמנטלת כמו אמריקאים. וריבי, זה לא קשור דוקא לירושלים, נראה לך שבבני ברק למשל, אין את זה?)..
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2009 12:20 |
|
| |
תהילה יש להקות עם מטא ישראלי פרחי ירושלים ועוד מקהלות לא כ"כ מוכרות.... השאלה אולי למה את מתכוונת? שאולי אי פעם יהיו אמריקאים שישירו במטא ישראלי? לא נשמע טוב! ואפילו גרוע.... אםםםםםם בוא לא נחשוב על זה...
ובקשר לחברה שלך זה יעבור לה..........
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2009 15:39 |
|
| |
תהילה, בבני ברק אין את זה, ולא רק שם. והסיבה לכך היא כנראה בגלל שבבני ברק אין הרבה (או כמעט אין בכלל...) אמריקאים כמו בירושלים.
ואני משערת שהירושלמים הישראלים פשוט מושפעים מהם. זה הכל.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2009 15:56 |
|
| |
אההה הבנתי אז תהילה ירושלמית וריבי בני ברקית,ואייי בנות מה קרה לכן? מה מפריע לכן? תנו לישראלים להרגיש אמריקאים ריבי זה לא מחמיא לך?
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2009 16:25 |
|
| |
אני מתכונת שאולי אי פעם תצא מקהלה ששרה במבטא ישראלי אשכנזי, כי בינתיים יש אמריקאי, חסידי וספרדי. (בינינו, לא נראה לי שיצא, כי ילדים ליטאים עסוקים בדברים אחרים לחלוטין.)
יכול להיות שבירושלים יש יותר, אבל מה זה משנה? אני מתכונת לעצם הרעיון,
מרים, איך העזת לקרוא לריבי בני ברקית? חכי, תראי איך היא תתעצבן על זה...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2009 17:28 |
|
| |
תהילה, גם אם תהיה מקהלה כזאת - יהיה לה קשה מאוד להיכנס לשוק.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2009 09:27 |
|
| |
יושר, אף פעם אי אפשר לדעת... יכול להיות דווקא שמי שיעשה את זה ראשון יזכה להצלחה.
הרבה דברים שפעם היו ניראים לא מציאותיים שיכנסו למוזיקה אצלנו הם היום השיגרתיים ביותר.
אלו שעשו זאת הראשונים- זכו בהרבה ביקורת מסביב, אבל בסופו של דבר הם אלה שהצליחו במוזיקה שלהם כי הם תפסו משבצת שאף אחד לא היה שם לפניהם והם עשו משהו מקורי, חדשני ולא שיגרתי (אבל שפוי יחסית...) והצליחו. ואפשר לתת כאן הרבה דוג' לכאלה.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2009 09:54 |
|
| |
תני דוגמא...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/5/2009 20:08 |
|
| |
ירחמיאל שהתחיל להלחין שירי חתונה שקטים, כדוג' מהרה, אשר ברא....
היה לו המון הסתיגויות בהתחלה והיום המון זמרים הולכים בעקבותיו.
|
|
|
|
|