|
|
| נשלח ב-10/6/2008 11:27 |
|
| |
בסוף אחותי קנתה את הדיסק, (כמעט קנינו אותו פעמיים) הוא יפה מאד מאד... הוא באמת יותר קרוב לישיבה בויס מאשר הדיסק הקודם שלהם אבל הוא בסדר גמור, ואפילו מצויין (חוץ מזה שהיו כמה רגעים שחשבתי שבטעות הביאו לנו דיסק שרוט, עד שהבנתי שככה הולך השיר...) בקיצור הם חמודים מאד, ומזכירים קצת את פרחי מיאמי,
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2008 12:07 |
|
| |
יפה שאהבתם. אני נורא לא התחברתי לצרחות הנוראיות שלהם. (ניסתי, באמת.)
אגב, למישו יצא כאן לשמוע את הדיסק החדש של דוד גבאי??? (מתחשק לי משום מה לקנות אותו)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2008 13:01 |
|
| |
שמעת את הדיסק החדש?!
את דוד גבאי לא שמעתי, אבל שמעתי שהסולו של יוסי שיק מאוד קצר ולא ממצה...
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2008 13:22 |
|
| |
שמעתי את התקציר של שירה חדשה. איום ונורא.
ודווקא את הסולו של יוסי שיק- כן שמעתי. ממצה או לא, אני לא יודעת. מה שכן, הקול שלו כבר ממש השתנה...
(וסתם באופן כללי, השיר שהוא שר בו- "ברכות אביך", מקסים ביותר!!!)
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2008 13:37 |
|
| |
את צריכה לשמוע את כל הדיסק
אני ממש נהנית ממנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2008 13:45 |
|
| |
הלוואי עלי בקרוב.
תמשיכי ליהנות.
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2008 16:19 |
|
| |
זה בגלל שבתקציר לא שמו את השיר ירושלים, שהוא מהמם, ולא את המחרוזת שירים של אייבי רוטנברג,
והסולו של יוסי - ככה זה, עד שיש דבר טוב הוא יהיה הכי קצר שאפשר,
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2008 05:07 |
|
| |
אתם נהנים ואני לא
עדיין אין לנו אותו!!
|
| נשלח ב-11/6/2008 09:28 |
|
| |
שמחה לוונשטיין משירה חדשה, הוא כישרון ענק. שווה הדיסק אפילו רק בשביל "לטעום" מהשירה שלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2008 09:46 |
|
| |
עדיין לא הבנתי איך הם קשורים למיאמי ולמה בחרתם לכנות אותם כתאומי מיאמי בארץ?
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2008 10:03 |
|
| |
קראת את כל האשכול??? מתחילתו???
בכל מקרה, נחמן סלצר הוא בוגר מיאמי, ומכאן הקשר.
למה הם תאומי מיאמי??? לא יודעת. (לעניות דעתי, הם אפילו לא מתקרבים להיות דומים להם. <ולא לזרוק לי אבנים על הראש!!!! > למרות שבדר"כ הם נשמעים באמת ממש טוב!!!)
אולי כי יש להם מבטא אמריקאי והם היו קצת נשמעים כמותם אז כינו אותם כך...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2008 14:22 |
|
| |
טוב. האמת היא שמי שיקרא את אשכול מתחילתו יבין כי באמת לא אני המצאתי את השם "תאומי מיאמי בישראל".
אבל הסיבה שהם נקראים כך, (ותסלח לי ריבי שבפעם העשירית באותו אשכול אני חולקת עליה ) היא שהם המקהלה הכי קרובה למיאמי. בשירים, בסאונד... בהכל כמעט.
אני תמיד מנסה לדמיין מה היה קורה אם נחמן סלצר היה פותח מקהלה כזאת בניו יורק. האם הוא היה מצליח או לא... כי סך הכל כל המקהלות האמריקאיות לא מנסות לחקות את מיאמי. יש להן קו משלהן (ישיבה בויז וכו'). אבל שירה חדשה בהחלט נשמעת הכי קרוב למיאמי שאפשר.
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2008 17:12 |
|
| |
יושר אני מסכים שהם כמעט כמו פרחי מיאמי
אבל יושר מה לגבי סיקור על אלבום החדש?
|
| נשלח ב-11/6/2008 18:27 |
|
| |
יו הלואי, יושר יש סיכוי?? ריבי, דווקא מתחשק לי לזרוק עליך אבנים, כי אם את אוהבת את פרחי מיאמי סימן שאת אוהבת לשמוע ילדים, (מכירה את אלו שלא מסוגלים לשמוע ילדים שרים?) וכמעט לא הגיוני שאין עוד ילדים שאת אוהבת לשמוע, (נכון? בדקתי את זה אצל הרבה אנשים) ואם כבר את משוה אותם לישיבה בויס אז שלשלת ג'ווניור הרבה יותר קרובים אליהם...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2008 19:24 |
|
| |
תהילה, צר לי לאכזב אותך... אבל אני לא מאד אוהבת לשמוע ילדים... את מיאמי אני אוהבת כי ממש גדלתי עליהם וזה חלק מהילדות והנוסטלגיה... ובדר"כ הם תמיד נשמעים טוב (להוציא לדוג' את הקול שני המזעזע של ג'ורדן אודינסקי בשיר "משיח", וכו'...) והשירים שלהם מצוינים. אז למה לא לאהוב אותם...?!
אין לי שום דבר נגד ילדים, אבל אני לא מסוגלת לשמוע ילדים צורחים וצווחים. זה הכל.
(האמת שבכלל יש לי העדפה ללהקות מבוגרים, אבל זה כבר לא קשור...)
שירה חדשה מזכירים את הישיבה בויס בצרחות שלהם. שלשלת ג'וניור, עד כמה שזכור לי, לא כאלה צווחנים...
|
|
|
|
|