| נשלח ב-5/11/2005 21:47 |
|
| |
*** "קוראים אלעד" - משרתם של האדונים
בתקופה האחרונה ניסו בקוראים אלעד לשמור על רמה מסויימת של אמינות, אבל השבוע בכתבה על האוטובוס שנשרף נחצו כל הקווים האדומים...
קוראים אלעד מראיין את דהרי מאגד פלוס, והליקוק והטיוח זועקים לשמיים.
והנה לפניכם ארבעת הקושיות המתבקשות שלא טרחו עורכי העיתון לשאול את דהרי:
1. הטענה החמורה של הצלה_אלעד על כך שהאוטובוס נגרר ברשלנות עם כניסת השבת וגרם לשפיכת שמן על הכביש ולהחלקת רכבים, לא הוזכרה אף לא ברמז.
2. הידיעה המקוממת של מרנן על כך שהאוטובוס נגרר עם כניסת השבת וכתוצאה מזאת חיללה החברה את השבת, לא צויינה.
3. המרמור של השכן על האוטובוס החלופי "שלפי מראהו שרד את מלחמת העולם" הוזכרה בגיחוך (ספקולציות, לכאורה...) בשאלה שהופנתה לדהרי. כנראה שבקוראים אלעד לא טרחו לרדת לתחנות ולבדוק.
4. הטענה על כך שהחברה הפרה את תנאי המכרז בכך שהאוטובוס אינו ממודל 2003 ומעלה לא הוזכרה, למרות שדהרי הודה שהאוטובוס (גם לדבריו) הוא בן שש שנים!
כנראה שהפירסום והכתבות התערבבו הפעם קצת יותר מידי (טיברגר, נא עיין בעמ' 23 ו-99...)
5. ולפיקנטריה, בקוראים אלעד שוב ציטטו כותרת מהפורום מילה במילה: "אוטובוס אגד פלוס עלה באש"...
אז נכון שהאירועים קורים באלעד וטבעי שהם יתפרסמו אח"כ גם בקוראים אלעד. בקטע הזה לאף אחד אין תלונות. אבל למה להעתיק כותרת... ואם כבר להעתיק למה לעזאזל מילה במילה???
(אני מקווה שהמילה "לעזאזל" לא תהווה סיבה למנהל המשנה למחוק את האשכול... )
תראו, לפחות למראית עין קצת יצירתיות... תשנו קצת ל-"אטובוס נשרף", או "אוטובס עלה בלהבות", "האוטובוס בער"... וכדו'... בכל זאת היה לכם שבוע שלם כדי לחשוב על כותרת קצת שונה...
מסקנה: זה לא קוראים אלעד ואפילו לא חרדים אלעד זה "מפרסמים אלעד"... ומה עם תושבי אלעד???
תוקן על ידי - פוילישער - 05/11/2005 22:45:53
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2005 22:00 |
|
| |
פולי,
למדת ממרנן לעשות כוכבים בכותרת, הא?!
ולעצם העניין, אתה מוזמן לשלם כמה שקלים ולקבל כתבת פרסום... אם אתה מוהל למשל...
אנא הצטייד בתמונות.
גם באלעד יש צפונים...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2005 22:09 |
|
| |
לא סתם מוהל
רק אם אתה מוהל אזורי
ואם כבר תמונה , למה כזאת תמונה גרועה .
|
|
|
|
| נשלח ב-5/11/2005 22:16 |
|
| |
צפון_אלעד,
צודק! לא צריך להרוס את הבלעדיות.
בפעם הבאה אשאיר את הכוכביות למרנן...
דרך אגב, ראיתי את המוהל הזה בעיר כבר לפני חודשיים.
כנראה שיש תור ארוך במדור הפירסום...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2005 00:39 |
|
| |
כנראה המוהל שילם טוב, כי הוא קיבל את העמוד ...פעמיים.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2005 05:43 |
|
| |
פוילישער,
יתכן שהתשובה לכל התמיהות שלך היא אחת ופשוטה מאד: אולי הכתב שהכין את הכתבה פשוט לא ראה את האשכול בענין ב"חרדים אלעד"? יתכן שלכן הוא לא העלה את כל התמיהות שעלו כאן בפורום, יתכן שלכן הוא לא שם לב לכך שהכותרת (הבנאלית) שלו זהה לזו שבפורום.
אין לי ידיעה ספציפית לגבי הכתבה הזו, אבל זה די הגיוני, מכיון שידוע לי באופן אישי שאלון טיברגר מבקר כאן בפורום לעיתים די רחוקות, והכתבים שלו - בכלל לא.
חוצמזה, אני יכול לתאר לעצמי כיצד היית מגיב אם טיברגר היה מוסיף לכתבה שלו את הפרטים העובדתיים מהפורום. היית מתלונן על שהוא "מעתיק מהפורום". אז מה אתה מתלונן עכשיו על שהוא "לא מעתיק"?!
(לא הייתי מגונן על טיברגר, אלמלא הרושם שההתקפות שלך כלפיו הן מגמתיות. עוד לא ראיתי אותך מבקר אף אחד בעקביות ובנחרצות כזו. ובאמת, הוא לא הדבר הכי נורא בעיר הזאת...)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2005 08:37 |
|
| |
חצי_טון,
אשרי המאמין... אני לא!
ולא שאני מאמין שלא, אני יודע שלא (אם תכנס פעם להסטוריית ההודעות של התיבה האישית שלי תבין מהר מאוד על מה אני מתבסס וד"ל... )
הוא ואנשים הקשורים לעיתון מבקרים כאן יום יום, שעה שעה.
אין לי שום עניין מגמתי נגדו והיו פעמים (ולא פעם אחת) שפירגנתי לו אבל כשהוא מתחיל שוב להיות "משרתם של האדונים" ולא שופרם של התושבים זה מקומם!
וכן, נגד לקקנים, חנפנים, מטייחים, ובעיקר נגד צבועים, אני נוהג להיות נחרץ!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/11/2005 14:51 |
|
| |
עולם כמנהגו נוהג...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2005 14:26 |
|
| |
נראה לי שהגזמתם ובגדול.
האם הכתבה הראשית לא הייתה נגד המועצה על מתן טופס 4 למרכז המסחרי נגד כל ההבטחות.
גם לי נראה שיש כאן מגמה של מישהו להשמיץ.
יש לי חבר שסיפר שבכלל אין יחסי "אהבה" בין טיברגר לראש המועצה. יתרה מזו, ראש המועצה הוציא את עריכת "עלון המועצה" לגורמים חיצוניים ושילם פי כמה יותר כדי לא לתת לטיברגר עבודה.
צריך לבדוק לפני שמשמיצים
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2005 16:41 |
|
| |
אם ראש המועצה עשה כך זה לא יפה.
ואני חשבתי ש צאו והתפרנסו זה מזה הוא כלל חשוב
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2005 17:33 |
|
| |
אלעדי ותיק.
אם אינני טועה, המגיבים לא התכוונו שטיברגר משרתם של ראש המועצה ועוזריו אלא של אגד פלוס המפרסם אצלו דרך קבע.
ו...כנראה ש'כתב המינוי' שלי למנהל משנה עושה את שלו גם כאן, אז בכיר במועצה, הנוהג לגלוש כאן דרך קבע העביר לי תגובה מסודרת על מה שנכתב כאן. לא פחות.
הנה היא בהדגשה, לא נגעתי: את החוברת של המועצה (לא עלון) הפיק הפרסומאי אפרים רוזנשטיין מתושבי העיר שערך למועצה בעבר גם סרטון יפה וגם מצגת מרשימה,
75% מעלות החוברת מימנו המפרסמים שגוייסו בהצלחה ע"י רוזנשטיין לפרוייקט וכל אחד מהם שילם סכום לא מבוטל כדי להכנס לחוברת שהכילה מידע שימושי לתושב ומפה מעודכנת.
אלו שעדיין לא נחשפו ולא קיבלו את החוברת יכולים לקבלה בלשכת ראש המועצה בשעות קבלת הקהל.
.
ואם יורשה לי להוסיף על זה, לא מדובר בעלון. יש בזה בסך הכול 48 עמודים, הייתי יותר מכנה את זה חוברת.
תוקן על ידי - אאללעעדד - 07/11/2005 17:45:32
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2005 17:53 |
|
| |
יניב, קבל ח"ח, היה כדאי למנות אותך.
הגענו לימים טובים שהמועצה מעבירה תגובה רשמית לפורום...
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2005 20:06 |
|
| |
סחטיין על התגובה.
אולי נוכל לשלוח שאילתות דרך הפורום.
שאלה לבכיר במועצה:
השמועות אומרות שהמועצה שילמה 7000 דולר, האם זה נכון.
לא כולל המפרסמים ששילמו בין 600-1200 דולר לעמוד.
את עלות החוברת אללעעדד יודע לעשות יותר טוב ממני.
|
|
|
|
| נשלח ב-7/11/2005 21:01 |
|
| |
אכן, זאת הפעם הראשונה שמישהו מהמועצה מודה שהוא גולש בפורום (לא שאנחנו כאלו תמימים וחשבנו שלא...) בדרך כלל זה הולך ככה:
"איפה אמרת שכתבו את זה"?? (אני גולש בוקר צהריים וערב ולילה ובוקר וצהריים וערב ולילה ובוקר...)
"מה יש אינטרנט של חרדים"? (לא מותק. זה אינטרנט של אנשים שחיים בהכחשה)
"יצא לי לראות את זה במקרה ותדע לך ש..." (תכתוב תגובה בשמי למה אני קורע אותך אם לא!!!)
"אני יודע על כאלה שקוראים". (על משקל 'במקרה שמעתי ברדיו באוטובוס')
"מה מה, אנשים מדברים על זה? איפה? מה זה פורום?" (בסדר בסדר. הבנתי שאתה בן תיירה ואין לך בעולמך אלא ד' או יותר אמות של הלכה)
"ללללאאאא" (הטיית הראש לשמאל תוך קמיצת העין בספק קריצה ספק בדיקה אם אני נופל בפח) "אני? גולש? בפורום? מה פתאום..."
"איזה פורום?" (המכחישן הטוטאלי)
"מה מה מה. מי מפעיל את זה? המועצה?" (הגזמת עם ההיתממות. עכשיו אני בטוח שאתה יודע מה זה).
"בא'נה מה שמעתי יש פורום מורום, מה זה בדיוק"? (אני יודע על זה. ראיתי את זה. אני לא תמיד מצליח להיכנס. אני לא יודע איך פותחים ניק ונרשמים, ואין לי אומץ לבקש ממישהו וכך להודות שזה מה זה מעניין אותי.)
ויש כמובן את המקצוענים האמיתיים שפשוט שותקים. לא מאשרים ולא מכחישים. תוסיפו להם אחד או שניים שמתייחסים באמת לפורום בביטול ועוד כמה אמיצים שמודים 'כמו גברים' שהם גולשים כותבים וקוראים. חלק לא מבוטל אגב, מודה שהוא קורה אבל לא רושם. הסיבה הנפוצה ביותר: "אם אני אתחיל לרשום, אני חושש שאני אסחף יותר מידיי"...
אז, כל הכבוד לזה שכתב ואישר לפרסום.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-9/11/2005 00:39 |
|
| |
קוראים אלעד!!!!!!!!!!!
בושה וחרפה לכם!!!!!!!!!!!!!!!1
למה אתם לא נלחמים על הארנונה בעיר למה?????????
הרי אתם הכי חזקים כאן???????
לא???????????????????????
תוקן על ידי - אאללעעדד - 09/11/2005 1:56:10
|
|
|
|
|