| נשלח ב-13/11/2005 01:02 |
|
| |
שוב הארנונה עולה?
גם בתחילת 2006 הארנונה עולה ב-5%??????????
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2005 02:10 |
|
| |
המחיר האחרון שקיבלת בתשלום הוא רטרואקטיבי, לא מנחם ממש אבל מהתשלום הבא זה יהיה פחות. במילים אחרות, התוספת שקיבלת היא בערך עבור שנה.
בשנה הבאה, עוד תוספת דומה (שכבר אושרה). ראש המועצה הגיב ל"קוראים אלעד" כי בעצם קריספל נתן 'הנחה מראש' והוא בסך הכול 'מתקן את המעוות' אבל הוא לא הזכיר את שיטת החישוב.
כיום, כל מועצה מקומית או רשות עירונית מחשבת 'איך שבא לה' את השטחים עבורם היא גובה ארנונה. מועצת אלעד הגאונית, מחשבת מעל ומעבר למקובל. אם כבר תיקון עיוותים, שיתקנו גם את זה ואז הטענה שלנו תתמקד ב"האם יש מקום בעיר כמו אלעד, שרוב תושביה נאנקים תחת העול הכלכלי, לקחת את המקסימום האפשרי עבור ארנונה".
ואני אומר, שאני מוותר על הגנים היפים, על האירועים (נמצא בערים אחרות, ועל חשבונם), ועל הרבה דברים אחרים שהם לא כורח המציאות, ובלבד שיורידו את הארנונה.
אני יודע שבסך הכול מדובר בכמה מאות שקלים לשנה שזה לא כל כך הרבה כסף, אבל לא כתוב בשום מקום שצריך לסחוט מהאזרח הפשוט כמה שיותר.
חבל שזה המצב.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2005 13:06 |
|
| |
תהיה לזה תגובה מהתושבים. בקלפי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2005 16:03 |
|
| |
בתור עיתון שאחראי לתושב ודואג לתושב היה צריך יותר להכנס בראש המועצה ולא לתת רק את התגובה שלו.
ומה התגובה של ראש המועצה לא לדאוג תושבים יקרים אתם באמת מסכנים שהעלו לכם את הארנונה ב5% אחורה לכל השנה האחרונה אלא אתם תהיו יותר מסכנים בתחילת שנת 2006 יעלו לכם עוד 5%
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2005 17:43 |
|
| |
אתם באמת חושבים שאכפת לצביקה כהן מתושבי אלעד?
תשכחו מזה, בשבילו אנחנו רק עוד תחנה בדרך ...
גנב.
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2005 22:56 |
|
| |
לא תהיה שום תגובה בקלפי.
אפשר לחשוב שאנשים הצביעו בעבור צביקה אחרי ששקלו היטב מי המועמד הטוב ביותר...
גם בפעם הבאה ההוראה תצא מירושליים ובני ברק ורוב התושבים ימלאו אחר צו גדולי הדור.
צביקה לא צריך להתאמץ לרצות איש מתושבי העיר.
"הכסף נתון לך והעם לעשות בו כטוב בעינך" מגילת אסתר ג' יא'.
"שׁוּבוּ בָנִים שׁוֹבָבִים נְאֻם ה''".
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2005 23:52 |
|
| |
המצב פשוט מחריד
יש אנשים שבשבילהם לשלם ארנונה זה חצי משכורת. וכאן בעיר עוד מעלים לך את הארנונה כל חודש איך אפשר לחיות ככה???
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2005 16:41 |
|
| |
מה חצי משכורת הרבה יותר מזה אדם שעובד ואשתו עובדת ויש לו 4 ילדים משלם ארנונה גנים מעון משפחתון לילדים חשמל בזק לא נשאר לו כמעט משכורת.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2005 17:02 |
|
| |
ואיך רציתם שצביקה ישלם לגרוסמן את הפסק דין?
הרי המליון שקל שחוייבה המועצה בפסק דין של המרא זה החמש אחוז שהגנבים גונבים מאיתנו המסכנים כדי למוסרו ביידי המוייסר הגנב מכולם, זה המרא שאין לו מסכן מה לאכול, ואנחנו המטומטמים חסרי הדיעה בולעים את הפסק כאילו כלום לא קרה.
אוי לה לעיר שהמרא ממרר ועושק את קופתה
אוי לה לעיר שפרנסיה רואים בגזל בני עמי ומחרישים.
אוי לו לציבור שרואה כי עושקים בני תורה ומחריש.
ואנחנו המטומטמים עוד נשמע לגדולי הדור ונשים עוד חמור בקלפי, כי הוא חילה את פני גדולי הדור נישק ידיהם הצטלם תחת כל עץ רענן, ובשם האחדות המדומה החריב עיר ואם בישראל.
"רחל מבכה את בניה מאנה להינחם"
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2005 17:27 |
|
| |
מועצה פשוט דוחה
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2005 18:53 |
|
| |
" לא נשכח לא נסלח "
תוקן על ידי - מי_אמר - 22/11/2005 19:33:33
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2005 11:10 |
|
| |
בבקשה שמישהו עם כוח השפעה וקשרים יעשה סוף לדבר ולעושק!!!!!!!
למה לא מפרסמים בקוראים אלעד על החוב לרב גרוסמן ועל בזבוז מליונ השקלים גדר בטחון??למה????????
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2005 12:18 |
|
| |
כי כל דבר שקשור לרבנים - לא נוגעים. ואתה יודע מה? בצדק. אולי אני ואתה יכולים להבין את ההבדל בין ביקורת לגיטימית לביקורת "צהובה" אבל לא כולם. (מה שנוהגים לכנות ה"עמך".)
לי אישית פסלו בזמנו כתבה על הגדר ההיקפית. עברתי ובדקתי כמה מצלמות הושחתו, ספרתי כמה פרצות יש בגדר ואפילו כמה נורות לא פועלות. הסיבה (הלא רשמית) לפסילה הייתה, התנגדות של אחד הרבנים להשית את "דמי הביטחון" על האברכים בעיר.
ישנה ועדה רוחנית והיא הקובעת. כך היה בעיתונות החרדית וכך יהיה. מה שכן ניתן לעשות, זה להעביר ביקורת על עצם הביזבוז, בלי קונוטציה לרבנים בעיר.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2005 17:27 |
|
| |
אאללעעדד
אתה יודע למה יש ועדה רוחנית בעיתונים ? זה כדי שהרבנים ישמרו על האחוריים שלהם.
כדי שחלילה לא יצא דבר אמת תחת ידו של העיתון.
כדי שגרוסמן ושות' ימשיכו לעשוק אותנו האברכים ולא יהיה פוצה פה ומצפצף.
כדי שהמגלומן גרוסמן מצד אחד ומצידו השני הפרעאנק מלכה לא יקבלו מילת ביקורת לגיטימית אחת על המחטפים, על האיומים כלפי צביקה, על ההעברות מתחת לשוחן, על עצימת העיניים למראה השחיתות, לשם כך יש ועדה רוחנית המשרתת את האינטרס הפרטי שלה ורק שלה.
ואנחנו פשוטי העם דלי היכולת מיישרים קו מול המגלומניה, הדורסנות, העושק, כי הוועדה הרוחנית היא זו שקובעת.
אולי הגיע הזמן לשים קץ לועדה הרוחנית הזו שבין כה וכה דואגת רק לכסת"ח שלה.
צריכה לקום מנהיגות אמיצה שתעקור מהשורש את התפוחים הרקובים ואלה הנגועים.
ואז
אולי רק אז
יבוא לציון גואל.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2005 17:39 |
|
| |
אני דיברתי על משהו אחר. הנושא שאתה פותח הוא רחב ו"גדול" על שרשור בפורום. בכל מקרה אני אתייחס לזה במשפט אחד: גם אצל החילונים יש "אתרוגים", ע"ע פסיקות בית המשפט העליון (חשש מאנרכיה) או האיסור הגורף לכתוב נגד נשיא המדינה (כדי לשמור לו על תדמית ממלכתית ומייצגת).
אצלינו הבעיה עמוקה יותר. אם כל פרחח ירשה לעצמו לדבר נגד הרבנים (טובים יותר או פחות, כולנו בני אדם), אחרי שהוא יראה את זה "שחור על גבי עיתון" הוא יעבור להתססה והמרדה.
עם כל הביקורות, תאמין לי שלא היית רוצה לראות את עניין הביקורת יוצא משליטה. או אז אתה תראה 80 אחוז שבאבניקים.
אולי הסיפור הקצר הבא ימחיש משהו מהעמדה שאני מביא:
שני שכנים גרו בבניין משותף. האחד, אברך עדין וירא שמיים שכל הליכותיו והשקפתו בתורה והשני, בעל בית, יהודי חם שמידיי פעם מצליח 'לתפוס' איזה שיעור או ללכת להרצאה.
בניו של האברך, הצליחו פחות או יותר בישיבות אבל כמעט כולם הפכו לבעלי בתים עם קורטוב של מרדנות כלפי "הגדוילים" ואילו בניו של בעל הבית, עשו חיל בלימודיהם, גדלו והפכו לאברכים יקרים, יראי שמיים וכו'
האברך הראשון, שהיה מוטרד ולא הבין מדוע בניו אינם מוצלחים ובני תורה ניגש לאחד הרבנים החשובים (אם אינני טועה, זה היה ר' חיים קנייבסקי) ושאל אותו לפשר הדבר.
ענה לו הרב: אתה, אברך יקר, נהגת בבית לענות לילדיך על הרב הזה והמשגיח ההוא, "נו טוב, זה לא בדיוק ככה, הוא לא מבין גדול וכו'" ואילו שכנך, היה מבטל עצמו בפני הרבנים ומתוך תמימותו ויראת השמיים הפשוטה שלו תמיד כיבד וקיבל את דבריהם כ'תורת אלוקים חיים'.
זאת הסיבה שילדיו יצאו כך ושלך כך.
אני יודע שאפשר לשחק גם עם הנמשל... למשל לומר שישנה סירקולציה במקרים מסוימים והבן הזה יהיה ככה ואחרי שאביו יהיה ככה הוא יהיה אחרת וכו' (ועם הקוראים הסליחה על ההתפלספות). אבל בגדול - זה יכול להסביר.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2005 19:40 |
|
| |
אצל החילונים אין פרות קדושות!!!
את הנשיא שחטו בתוכנית קומדיה ואינני זוכר מה הייתה התוכנית.
אצלנו מטאטאים הכל מתחת לשטיח.
גבר מכה את אשתו ומתעלל בה .... כולם עוורים חרשים אילמים.
ילדים עוברים הטרדות מיניות אצל המלמדים... גוועלד אבל אין פוצה פה ומצפצף.
רבנים מושחתים שכל עיסוקיהם והוויתם פוליטיקה ופרוטקשיין.. אף אחד לא מעז לדבר.
נשים קורסות תחת עומס עבודות הבית ומחוץ לבית... זה לטובת המשפחה אף אחד לא מעז להרים קול.
וכן הלאה הדוגמאות.... אז בשביל זה שיהיו לי תלמידי חכמים בלי טובות.
אני לדוגמא כמי שגר בשכונה חרדית ומנהל אורח חיים חרדי וחיי את ההוויה החרדית מאסתי בצביעות שבה... והחלטתי לעשות מעשה... ולצאת נגד הזרם אני מודה בתחילה לא היה קל כי מה יגידו החברים בכולל, ומה יואמרו השכנים אבל העזתי וברוך ה' אני מתפרנס ולא סמוך על שולחנו של משגיח זה או אחר ואני לא חי בהכחשה.
אם הציבור שלנו לא יקום ויעשה מעשה כנגד הגרוסמנים שליחהם והתקשורת שיוצאת תחת ידם אבוי לנו אוי לנו כי אז הבאנו את הצרה אל ביתנו, אינני אומר לצאת נגד כלל הרבנים חלילה, כנגד המושחתים שבהם, מחרחרי המדון שבהם, אלה שמטילים מורא על ציבור שלם ע"י כמה שבבניקים בעלי זרוע וטובלים ושרץ ענק בידיהם, אותם צריך להוקיע, אותם צריך להוציא ממעגל הלגיטימציה.
ואז ורק אז נוכל להתהדר ב"והיה מחניך קדוש"
 |
|
|
|
|
|