| נשלח ב-13/11/2005 09:53 |
|
| |
אילו אלבומים יש לכם?
בסיעתא דשמיא
כלל ישראל
שבת ירושלים
מן השמיים
שירו לו/מופע פסח (צפייה)
אחד-אחד
שיר השמחה
ירושלים שמעו לקולינו
מיאמי בירושלים (צפייה)
ר-ו-ו-ח!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-13/11/2005 13:41 |
|
| |
בעיקרון, יש לי את כל האלמובים של פרחי מיאמי.
אמנם לקח שנים עד שליקטתי אותם אחד לאחד מחנויות המוזיקה, אבל היום ב"ה לא חסר לי אף אחד.
ועוד יותר מכך, אני קונה גם אלבומים שיש להם קשר וזיקה לפרחי מיאמי.
האלבום הראשון שקניתי, היה בסיעתא דשמיא. את השאר איני זוכרת מתי בדיוק קניתי, אבל מה שבטוח החל מ"סטנד אפ" קניתי כל אלבום ברגע שהוא יצא לאור.

|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2005 01:36 |
|
| |
מופע מיאמי 4-זו בחירה טובה!
בהזדמנות הראשונה כדאי לך לקנות את מופע מיאמי 5 ואת האלבום החדש "רווח".
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2005 11:00 |
|
| |
שלום לכולם...
לי יש את כל האלבומים/הופעות של מיאמי לשמיעה בלבד. וחסר לי רק את Miami Voices & Symphony.
בכל אופן, כשהייתי קטן, בן דוד שלי השאיל לי את It's מן השמים, אבל אז עוד לא שמעתי כל כך מוזיקה אז לא נכנסתי לעסק.
כשהגעתי לישיבה, היה לי בחור אמריקאי בחדר עם הרבה מוזיקה, אז התחלתי לשמוע מוזיקה בצורה רצינית וכמובן שמה ששמעתי היה רק פרחי מיאמי.
וכך התחלתי עם בסייעתא-דשמיא ואחריו כלל-ישראל ואח"כ It's מן השמים,וכן הלאה...
אבל... אני דווקא מאוד אוהב את השירים הקצביים של מיאמי ו"הנה מה טוב", "מצוה גדולה", "והיה ה' למלך", "אדון-עולם", "ישיש", "יחדשהו", "וידעתם", וכו' הם שירים שאני מאוד אוהב למרות סגנונם החדשני משהו...
להתראות בפעם הבאה שאני אחזור מהישיבה.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2006 20:08 |
|
| |
הקפצה בשביל החברים החדשים....
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2006 22:20 |
|
| |
יש לי הכול אני חושב... לצפייה יש לי: 1)מופע מיאמי1 -2-3-4-5 2)מיאמי בירושלים 3)מיאמי 25 4)מיאמי 26 וכמובן רווח!!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/10/2006 22:42 |
|
| |
עדכון: בס"ד כלל ישראל שבת ירושלים תורה היום מופע 2 - על הדרך לירושלים מן השמיים מופע 3 - כשיבוא משיח מופע 4 - שירו לו - לצפייה אחד אחד שיר השמחה ירושלים שמעו לקולינו מיאמי בירושלים בדרך התורה מיאמי 25 לצפייה מיאמי 26 לצפייה רווח רווח לצפייה
תוקן על ידי - הדובר - 26/10/2006 22:16:02
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2006 11:13 |
|
| |
פעם, לפני מלאן שנים היו לי את כל הקלטות וגם כמה וכמה הופעות בקלטות וידיאו.
נכון להיום יש לי את:
רווח - CD, DVD שירו לו - DVD
כל השאר התאדו או נעלמו לאחר שהלוויתי אותם ( NEVER AGAIN ).
אגב, אני הרבה זמן מנסה להשיג את הCD של האלבום VICTORY ENTEBBE של מיאמי למישו יש מושג איפה אפשר להשיג ת'זה?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2006 14:18 |
|
| |
הסטנד במדף של אחותי הקטנה מלא בכל הדיסקים של מיאמי לצפיה/לשמיעה, פרט ל"שבת ירושלים". (למה? כי הקלטת נהרסה...)
כשיוצא משהו חדש אני קונה, היא בטוחה שזה בשבילה אבל האמת שזה יותר בשבילי...
אגב מישהו יכול להכין רשימה של תקליטורים עם "טעימות מיאמי"? ס'תומרת דיסקים לצפיה שמופיע בהם שיר או שניים של מיאמי, וכנ"ל לשמיעה, דיסקים שסולנים של מיאמי שרים שם בדואט עם זמר נוסף?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2006 14:51 |
|
| |
יש לי את הדיסק שלVICTORY ENTEBBE שמשהוא עשה לי היה לי פעם רק את הקלטת...אני חוזר שבוע הבא לישראל אז תיצור איתי קשר...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/10/2006 18:38 |
|
| |
יש את הדיסק "שמחה" שבו שר ג'ונתן פאלי
|
|
|
|
| נשלח ב-26/10/2006 16:08 |
|
| |
אני חושבת שיש את הדיסק VICTORY ENTEBBE בגל פז, אבל בעטיפה אחרת ממה שמוכר (רקע לבן עם שמש בצבעי כתום, צהוב) מה שיש שם זה בצבע צהוב עם איזו תמונה שלהם.
|
| נשלח ב-26/10/2006 16:39 |
|
| |
פעם בזמנו, הקלטתי את הקלטת של ויקטורי אנטבי למחשב וצרבתי לי בדיסק. זה הספיק לי, אבל באיכות לא משהו, במיוחד בסולוים גבוהים כמו "ה' ישמור צאתך ובואך, צאתך ובואך מעתה ועד עולם", בהם זה הרעיש יותר מהמידה. לאחרונה Sky Tone התחילו להוציא אלבומים ישנים שלהם בדיסקים, כגון "ואמר ביום ההוא"(טורונטו), "אני מאמין" (עמודי שיש) ועוד. ביניהם הם הוציאו את ויקטורי אנטבי, וחשוב לציין שבאיכות טובה!!! אז קניתי...
|
|
|
|
|