בית פורומים חרדים חיפה

הגיע הזמן: האדמו"ר מסערט למועצת גדולי הת

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-14/11/2005 11:53 לינק ישיר 
הגיע הזמן: האדמו"ר מסערט למועצת גדולי הת

הגיע הזמן, לאחר תקופה ארוכה של התעלמות, שהאדמו"ר מסערט יגיע למועצת גדולי התורה. עד עכשיו מנעו את זה ממנו שלא בצדק. לאחרונה יש מגעים נמרצים לכלול אותו בגוף הזה. הרי בין כך הפוליטיקאים החרדים באים אליו להתיעץ, אז מדוע הוא לא היה עד עכשיו במועצת. עכשיו מתקנים את העוול. אבל לפי איך שהדברים מתנהלים בפוליטיקה של אגודת ישראל, זה בטח יקח הרבה זמן.

דווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2005 13:10 לינק ישיר 

בשביל מה הוא צריך את זה. זה לא יוסיף לו כלום. מעמדו המיוחד והחזק בציבור החרדי קיים בין כך ובין כך. אז בשביל מה להכנס למועצת גדולי התורה. בשביל שיספרו כיצד יצביע? בשביל שליצמן יוכל להגיד שגם סערט בתוך הכיס שלו. הלוואי שישאר בחוץ. הוא יהיה הלאה הרבה יותר מכובד.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/11/2005 21:20 לינק ישיר 

"גדולי התורה" הוא יודע ללמוד?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-16/11/2005 23:00 לינק ישיר 

כבוד מפוקפק מאוד בהתחשב באלו שמחליטים מי יהיה במועצג"ת ומי לא.
זה מזכיר לי סיפור על עשיר אחד שהמון אנשים מכל השכבות היו באים אליו לקבל צדקה. לעשיר היה שמש בור ועם הארץ שלא ידע לפתוח ספר, אבל היה אחראי על הסדר של הבאים והולכים. יום אחד עמד בתור להכנס, תלמיד חכם גדול וידוע. האנשים שהיו בתור הסבירו לשמש כי מדובר באיש משכמו ומעלה ושיכבד אותו להכנס לפניהם. השמש נכנס לעשיר ואמר לו כי איש חשוב מבקש לעקוף את התור. העשיר חשב וענה לו: אני סומך עליך שתבחין אם הוא באמת איש חשוב, אם כן הכניסהו.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2005 18:17 לינק ישיר 

קערת כסף, עפרא לפומך!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/11/2005 21:01 לינק ישיר 

קבקב
לא ענית לי על השאלה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2005 19:42 לינק ישיר 

קערת כסף,
מי אתה שתתן איזשהוא חוות דעת על גדולי ישראל אם הם יודעים ללמוד או לא? אתה יודע ללמוד?
האדמור מסערט הוא בפירוש אחד מגדולי ישראל אם תרצה או לא ( וזה בכלל לא משנה)
הוא הקים קהילה לתפארת בכל קנה מידה, אדם מאד פקח, צנוע
ענו, מקבל כל אדם בסבר פנים יפות ללא שום חשיבות להיכן
הןא משתייך.
וכן, הוא הקים דור של למדנים יראי שמים חסידים המקפידים על קלה כבחמורה
ה' ית"ש יעזור שיהיה עוד רבות בשנים מתוך בריאות שלימה
ובמועצ"גת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-19/11/2005 20:48 לינק ישיר 

איני חולק על-כך,שהצליח להקים חסידות לתפארת,אם-כי,הוא היה ממשיך,ולאביו הקרדיט!
אך,בהקשר כניסתו למועצת,זה לא יכול לבוא בחשבון,בשל עברו

המפוקפק
אין זה סוד כי גם אצל עמך,הוא לא 'נחשב'כפי שאחר עם ייחוסו,היה נחשב.ע"ע הויזניצער רבי מב"ב.

יש לזכור,כי עימנו חיים עוד אנשים,שזוכרים את המהומה שקמה בסרט ויזניץ חיפה אחרי פטירת אביו,שהסתמן,שהוא המועמד.אל תבינו אותי לא נכון,גם אחיו לא היה גרויסע מציאה,אך לפחות הלך תמיד עם כיפה והיה שומר שבת.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2005 00:48 לינק ישיר 

חידוש מבית מדרשו של נויאר מהו הקריטוריונים הנדרשים להיות ולהכנס למועצת גדולי התורה.
"הוא הקים קהילה לתפארת בכל קנה מידה, אדם מאד פקח, צנוע ענו, מקבל כל אדם בסבר פנים יפות ללא שום חשיבות להיכן הוא משתייך".
אצלינו זה קריטוריון ליהודי טוב, אבל גדול בתורה זה כפשוטו "גדול בתורה" וזה לא כתבת על האדמו"ר.
נ.ב לא קבעתי שהאדמו"ר לא יודע ללמוד, זה אתם כתבתם, אני רק שאלתי, אבל לפי ההתנפלות שלכם כנראה גם צדקתי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-20/11/2005 01:15 לינק ישיר 

לקערת ..........
הוא גדול בתורה פשוטו כמשמעו.
הנך מוזמן לבחון את הדברים ותווכח.
כנראה אתה עם הארץ גדול ואינך מתמצא בנושא של גדולי תורה.
נ.ב. לפי ההתנפלות עלי כנראה שאני צודק!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2005 07:55 לינק ישיר 

חאפלאפ
לא נעשים גדולי תורה בחאפלאפ, יהדות זה לא אינסטנט, צריך הרבה לעמול ולהתייגע בכדי להיות גדול בתורה, לא מספיק להצטלם כל שבוע לעיתון משפחה בכדי להיות גדול בתורה, בוא אולי ותגלה לי מתי והיכן האדמו"ר עמל והתייגע להיות גדול בתורה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-21/11/2005 21:28 לינק ישיר 

כשהגאון ר' ברוך פוברסקי שליט"א היה אצל האדמו"ר בחיפה הוא ראה על השולחן ספר שולחן ערוך חושן משפט והוא פתח אותו וראה שיש המון הגעות בצד הספר והוא הסתכל והתחיל לקרוא ואמר במילים האלה חל שהוא רבה הוא יכול להיות אחד מגדולי ראשי הישיבות בארץ את הסיפור הזה אני שמעתי מר' ברוך בער בעצמו אז לכן לכל המלעיגים על האדמו"ר בבקשה לסתום את הפה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/11/2005 09:33 לינק ישיר 

טולניק
אפילו לכתוב בלי שגיאות אתה לא יודע אז איך אפשר להאמין למעשיות שלך?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/11/2005 20:53 לינק ישיר 

לכן לא קראו לי להיות חבר מועצת גדולי התורה...
אבל אתה לא עולה לגופו של עניין אני הייתי מצפה ממך לפחות להתנצל אבל אתה לא מתנצל אז אם מי אני הולך להתווכח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/11/2005 00:28 לינק ישיר 

טולניק
על מה בדיוק אתה רוצה שאתנצל? על שאין לי מקצוע של חשמלאי? על שהייתי חרדי מאז ומעולם ולא היו לי מעידות ב"ה בימים עברו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-28/11/2005 00:12 לינק ישיר 

לקערה... הפוכה..... היות וידוע הפתגם "עדיף להפסיד אצל חכם מאשר להרויח אצל טפש " אני מעדיף לא להרויח אצלך,
מבין השורות שכתבת ניבטות ניצני שנאה מוזרה ונסתרת כלפי האדמו"ר,
רק במילים הספורות שכתבת לאחרונה כאן באשכול לא יצאת צדיק כזה גדול, על אחת כמה וכמה אינך יכול להתהדר בכך שלא היו לך "מעידות" אופן כתיבתך מעידה עדות ניצחת על "מעידותיך",והלואי שאתבדה,!

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > חרדים חיפה > הגיע הזמן: האדמו"ר מסערט למועצת גדולי הת
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
1 2 לדף הבא סך הכל 2 דפים.

bholext