"חיזוריו" של צביקה, כולל "חיזור" משמעותי בליל אמש... הם עובדות בשטח.
אומנם במקרה הקונקרטי של חסידות צ'רנוביל עומד צביקה, לעת עתה במריו, אך בכל הנוגע לשאר "צורכי הקהילה" ממשיך צביקה לאותת שבכוונתו ליזום "צעדים בוני אמון"...
א. אני איני נמנה על סנגוריו של צביקה כהן ולא בגלל שאיני רוצה אלא משום שאין לי במה.
ב. קודם כתבתי "למיטב ידיעתי" וכעת אני מתקן לאחר בירור צביקה כהן לא השתתף בחנוכת בתי הכנסת בשל האירוע הפרטי וזה ברור.
ג. לגבי מקרה טשרנוביל כתבתי את דעתי וזכותכם לחשוב אחרת אך לא הצלחתם לשכנע אותי לא בניתוח הדברים ואפי' לא בעובדות.
אגב, פרשיית טשרנוביל מתפתחת למאבק בין מחנה ליצמן למחנה פרוש והאסיפה שפרוש עשה אתמול היא חלק מאותו מאבק ואיתות חד לקהילת טשרנוביל שפנו לליצמן בבקשת סיוע ועזרה.
וכמו שהגדיר זאת הבוקר אחד המעורבים בפרשה - הפריימריס באגו"י החל באלעד.
נשלח ב-18/11/2005 14:01
אז מה, סוף סוף גם ב"קוראים אלעד" מתחילים "לייצר" חדשות???
אוחחחח
נשלח ב-18/11/2005 14:54
הזכות ידידי,
א. לי דווקא יש במה...
ב. לא כתבתי לרגע שצביקה נכח באירוע שנערך במקאווא.
אדרבה, מכלל לאוו (ויכוחי עמך בנושא טשרנוביל), אתה שומע הן (הסכמתי עמך בקשר לאי השתתפותו במקאווא).
לעומת זאת, לקוראים אלעד, משום מה, ידוע אחרת...
נשלח ב-20/11/2005 17:54
גורמים יודעי דבר מסרו לפני מס' שעות ש.........אפרים רוזנשטטין ........הוא הזוכה במשרה לג'ויינט ולתמ"ס לאחר הבדיקה
********מרנן אנו מזמנים אותך לפרשן לנו ולעדכן אותנו האם צביקהלה אמר את המילה האחרונה*******
נשלח ב-20/11/2005 21:39
רק קשקשן.
עוד אין שום החלטה.
הערכה שלי שמי שיבחר זה שפירא היות וצביקה חייב לו הרבה והוא מבין שאין לו שום אפשרות לא לתת לו את התפקיד.
אבל החלטה רשמית עדיין לא נפלה.
נשלח ב-21/11/2005 00:36
מרנן צדקת.
הרב גרוסמן לא היה בסוף בבר מצווה.
כנראה שהמהומות בצרפת יותר מענינות.
נשלח ב-21/11/2005 01:33
קשקשן לא הייתי אומר אבל....
***ידענו שבסוף תוכיח שאך ורק מרנן יודע ***
לא נורא זה קורה לכולנו (כל אלה שאינם מעריכים מספיק את הנזק של המילה הכתובה)
מקווה שלא הזקנו לאפרים התותח - ומאחל הצלחה גם ליניב.
נשלח ב-21/11/2005 01:40
מה אתם אומרים...
כשהמרא יהיה בצרפת ישרפו שם פחות מכוניות או יותר?
נשלח ב-22/11/2005 22:24
בעיתון עניינים מתפרסם שצביקה ביטל את צו ההריסה נגד טשרנוביל.