| נשלח ב-17/11/2005 09:26 |
|
| |
מה הפשט?...
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2005 17:05 |
|
| |
("מה הפשט?")
לא עברנו את הזמנים בהם השחלנו (הפרסומאים החילוניים) משפטים כאילו מהגמרא, עלק תלמודיות כאלה, כדי למצוא חן בעיני החרדים הטיפשים?
והתמונה - מה הפשט?!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2005 17:34 |
|
| |
בולטון פוטנציאל, אתם חושבים אותנו לילדים מפגרים ?
מה זה הג'יפה הזו (מצטער זו המילה היחידה שמגדירה את הגועל..) ?
מה הסיפר עם הסלוגן, ולמה הייתם צריכים להרוס את התמונה עוד יותר ממה שהיא הרוסה, עם הבחור מקדימה שמחזיק שעון שכלה מן העולם, והינו ממש לא אסטתי לתמונה של פרסומת ???
למה להרוס כל מודעה עם שטויות ?
נמאס מהחוסר מקצועיות הזו.
תפסיקו לזלזל בנו, ואם אתם ממש לא מבינים על מה התרעומת שהרי לדעתכם זו מודעה פגז, אז תפסיקו מיידית את פעילות המשרד, כי זו מודעה שהיא בושה לאינטלגנציה.
פורום חסידיניוז:
http://masoret.hydepark.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=8329
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2005 17:44 |
|
| |
על מה הרוגז והתרעומת?
לדעתי זו דווקא מודעה נכונה.
היא מעבירה את המסר החילוני "לוקחים אותך אישית" ו"הטבות לסטודנטים", לרבדים חרדיים - שגם בני הישיבות זכאים להטבות כמו סטודנטים!
וכל הכבוד לבנק דיסקונט שהבין את הצרכים של הציבור שלנו, ומסכים להאריך את תקופת מתן ההטבות הללו עד לגיל 31, ולא כמו בחילוני.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2005 17:52 |
|
| |
לדעתי, המסר, התוכן, הסלוגנים, יפים, מתאימים וכו'
רק דבר אחד תסכימו איתי, הדמויות שבתמונה, לא ממש משכנעות...
וחבל.
חבל שמודעה כ"כ טובה, לא מושקעת גם ב'דוגמנים' מתאימים.
וחבל נוסף שמשתמשים, אולי הייתי אפילו אומר מנצלים, אנשים כאלו בכדי לחסוך בעלויות או טרחה הכרוכים בלמצוא אנשים רגילים... (ולא צריך מידי להתעמק בכדי לראות שהדמויות בצילומים לא בדיוק למדו איתנו במוסדות הרגילים...)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/11/2005 22:48 |
|
| |
האמת היא שהדמויות לא משכנעות בכלל.
אבל זה שהם לא 'דוגמנים', זה תכונה שהופכת את המודעה ליותר מציאותית.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2005 00:09 |
|
| |
boazke2,
דוגמנים היא מילה הנגזרת מהמילה דוגמא.
היינו דמויות שהם מושא לדוגמא או מייצגים דוגמא, וזה בדיוק מה שהדמויות שבתמונה הם לא...
הדמויות שם יכולות כן להיות 'דוגמנים' לארגוני סעד, למוסדות מיוחדים וכד'
דוגמנים זה לאו דוקא אלו שעיניהם תכולות, שערם בהיר ולח ותווי פניהם מושלמים, כי אלו ממש לא יוכלו 'לדגמן' לעבודות ביוב ואינסטלציה למשל...
|
|
|
|
| נשלח ב-18/11/2005 09:30 |
|
| |
הקשר בין לוקחים אותך אישית ובין תנאים של סטודנט לא קיים אפילו בדרש.
חבל שמבצע טוב משווק גרוע.
יש בעיה קצת יותר עמוקה, המודעה רומזת שאיפה של בן ישיבה להיות סטודנט (אני יודע שכתוב תנאים של, אבל יש משהו מעבר...)
אמר אויב - אריק חרבי
|
|
|
|
| נשלח ב-19/11/2005 22:14 |
|
| |
אני במקום בולטון הייתי עושה כרטיס סטודנט ובתוכו יהי' תמונה של בחור ישיבה זה יותר אפקטיבי ויותר אמיתי ויותר מקורי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2005 16:19 |
|
| |
בולטון רוצים להביא בפני הבחורים והאברכים שחשים תמיד מקופחים בהטבות להם זכאים מגזר הסטודנטים. כי דיסקונט גלוי איתם ומאפשר להם להנות מאותם הטבות, לא פחות בלי צורך ב'שטיקים'.
אופן הביצוע מוצלח או לא?! אבל המסר בסוף ברור שעובר.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/11/2005 16:20 |
|
| |
גווווווועל נפש
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2005 17:32 |
|
| |
אני חושבת שלמראה החיצוני יש השפעה חיובית על כמות הפרסום .
ולמרות שזה נחשב לגישה שטוחה , התוצאות מדברות בעד עצמן , ולכן לא תראו אנשים בעלי חזות לא נעימה לעין מפרסמים מוצרים.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/11/2005 17:53 |
|
| |
לא אוהב.
ממש לא מוצלח.
אחלה מסר, אחלה מבצע, אחלה לקוח.
מודעה לא מוצלחת בעליל.
הכל,
הדוגמנים, הפשט, ההשוואה לחילונים ("אנחנו כמו החילונים, איזה כיף..."), הכל.
לא הלך.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/11/2005 23:44 |
|
| |
בדקתי בכל חנויות הכובעים: פרסטר וברון ולא מצאתי כובע קנייטצ' כל כך יפה כמו שחובש זה שבתמונה.
|
|
|
|
| נשלח ב-1/12/2005 19:20 |
|
| |
"בית חם" יכולם לקחת את המודעה, להחליף מלל ולהריץ אותה לקומפיין שלהם. אחלה רעיון.
|
|
|
|
|