בית פורומים א חרדים ספרדים

עמיר פרץ יכל להזיק והרבה

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-18/11/2005 10:50 לינק ישיר 
עמיר פרץ יכל להזיק והרבה

התייצבותו של עמיר פרץ במקום שרגל אדם שחור לא דרכה בו הביכה את ש"ס. מבחינתם, במקרה הרע - יפסידו מנדט או שניים; במקרה הטוב - אם האליטות ילעגו לו, אולי עוד יקטפו את פירות העלבון המזרחי. ואריה דרעי בינתיים לא חוזר

ביום חמישי בשבוע שעבר, רגע אחרי שעיכל שעמיר פרץ עשה את הבלתי נתפש ונבחר ליושב ראש מפלגת העבודה, הודה פעיל תוסס ובולט מהדור הצעיר של ש"ס: "אני מתוסבך, תסבך אותי לגמרי עמיר פרץ. הוא הולך להנהיג את מפלגת העבודה! מזרחי! אני לא יודע מה לעשות, אם אתה שחור ומזרחי, עמיר פרץ צועק לך. אני חושב שאני הולך לעבוד לו. בוא'נה יש מהפכן מזרחי חדש, תחליף לאריה".

יום שישי, אותו פעיל: "פרץ יאכל לש"ס את הדרום, אם הייתי רכז אזור של ש"ס בדרום, הייתי שם את המפתחות".

יום ראשון השבוע, אותו פעיל: "תשמע, עשו לי היום שיחת מוטיבציה, הסבירו לי מי הבנאדם. שמאלן קיצוני, מדבר 'חברתי, חברתי', אבל הוא דואג רק לוועדי העובדים הגדולים ולא לעובד הקטן ולשכבות החלשות. תמך בתקציב".

יום שני, אותו פעיל: "עזוב, עזוב אותי מפוליטיקה. מה אתה אומר על הניצחון של בית"ר? ארקדי גאידמק מתאים, מתאים לבית"ר. איזה חיבור עצבני יש לו עם הקהל. למה? כי לרוסים גם יש כבוד, הם כמונו. הנה תראה במג"ב: רוסים, מזרחים ואתיופים, כולם שחורים
הצלחתו של עמיר פרץ להתייצב על מדרגה רמה, שרגל אדם שחור לא היתה צפויה לדרוך בה, זרעה לא מעט בלבול בש"ס. תחילה אפשר היה לשמוע לא מעט קולות שמחה ש"סניקיים על המרוקאי שדפק את המערך אצלם בבית. "בכל זאת הוא דיאלנה" (משלנו, במרוקאית), הסבירו . אחר כך התחילו ההסתייגויות. בהנהגת
התנועה הספרדית ניסו השבוע להפגין ביטחון מול האיום
החדש מצדו של יושב ראש העבודה המזרחי-חברתי, והצהירו כי אינם חוששים "אפילו ממעבר של מצביע ש"ס אחד לפרץ".

החריג הפומבי היחיד היה חבר הכנסת הרב שלמה בניזרי שאמר בריאיון לתחנת הרדיו החרדית קול חי כי אכן ייתכן שש"ס תפסיד לפרץ מנדט, אולי שניים.

בהנהגת ש"ס תקפו את פרץ מכל זווית אפשרית והבטיחו לחשוף את עמדותיו השמאלניות של המנהיג החדש, בפרט את תמיכתו בהסכם ז'נבה ובאוסלו, ואת הצהרותיו על "ממשלה עם ערבים". אפילו את מהלכיו של פרץ מול הליכוד השמיצו בש"ס, וטענו כי האולטימטום שהציג לראש הממשלה אריאל שרון הוא טעות גדולה ומביכה, שעלולה לגרום לאנשים לומר שהנה, ככה מתנהג "מרוקאי עצבני".

התקווה הגדולה בש"ס היא שעמיר פרץ יעלה בעל כורחו את השד העדתי והחברתי על הבמה. האליטות לא יתאפקו וילעגו למשל לאנגלית שלו וש"ס תקטוף את פירות העלבון של המזרחי בבית שיגיד לעצמו "גם דאגו לשלוח אותנו לבתי ספר מחורבנים וגם מסתלבטים שאנחנו לא יודעים אנגלית? ". מנגד, החשש בש"ס הוא שהמפלגה היום לא מספיק מסעירה ומושכת.

ואי אפשר ש"ס, בחירות, עדתיות, בלי להעיר הערה חשובה: היום, אתמול, מחר ואם לא מחר אז מחרתיים, בטח תשמעו או שמעתם על דיווחים כאילו אריה דרעי חוזר לש"ס, מקים מפלגה חדשה, דברים כאלה. אל תאמינו, זה עדיין לא קורה.

אני אמרתי מיזמן שכדאי שפרס יבחר
חבל
מקווה שהטעויות שעמיר עושה יהיו לו לרועץ

( הכותב הוא אבישי ממעריב )

תוקן על ידי - האיש_החושש - 18/11/2005 10:51:14

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > עמיר פרץ יכל להזיק והרבה
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext