| נשלח ב-20/11/2005 23:40 |
|
| |
---> בר מצוה לאברהם ישעיהו כהן <---
באולמי הדודאים בבני ברק נערכה הערב שמחת בר המצוה לבנו של ראש המועצה, אברהם ישעיהו.
בין המפורסמים הרבים בלטו בהופעתם שנים - הרב נסים קרליץ, ואריה דרעי, שהתקבל בכבוד מלכים.
עוד נצפו:
חברי הכנסת - מאיר פורוש מאגו"י, איציק כהן ויאיר פרץ (עדיין ח"כ...) מש"ס.
ח"כ לשעבר - יאיר לוי מש"ס.
ראשי עיר - פידרוס מביתר עילית, גוטרמן מקרית ספר, עובד מטבריה.
רבני העיר - הרב בן דוד, הרב נחשון, הרב מלכה. הרב גרוסמן נמצא בחו"ל.
חברי המועצה - כולם, כנראה, חוץ מגרוסמן שאינו בארץ (ואינו עם הדוד...).
מנהלי מחלקות ועובדים בכירים, בהם שלומי גילברג (מים), עדיאל שיזף (גינון), משה טוביאנה (ביטחון), ברק שטיגלץ (תרבות), רפי טרבלסי (תברואה), יצחק לוי (תחזוקה), היועץ חיים גנסיא, וכמובן, הבכיר מכולם - איציק טרבלסי.
את אלה ראיתי, ואולי יש כמה שראיתי ושכחתי.
העיקר, שהשכן היה שם...
נוהל שכן
זה כאן!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2005 00:33 |
|
| |
מנהל מחלקת החינוך, מרדכי ממליה, לא הופיע מכיוון שהוא בשנת אבל. אבל הוא שולח את ברכותיו.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2005 07:36 |
|
| |
שכחתי לציין את הרב לאו, שבא ונשאר זמן ארוך. הרב בעדני ממועצת החכמים, גם הוא ישב ליד שולחן הכבוד.
נוהל שכן
זה כאן!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2005 08:48 |
|
| |
גם אני הייתי אתמול באירוע שהיה מרשים על פי כל אמת מידה, אבל דבר אחד בלט לי אתמול לעין לאורך כל האירוע, אתמול קיבלתי זווית ראי נוספת על הקשר של ראש המועצה צביקה כהן עם מה שמכונה "איש אמונו" איציק טרבלסי.
טרבלסי הסתובב באולם כאחד השייך לאירוע באופן מוחלט כאילו חתן הבר מצוה לפחות אחיו הוא התקבל ע"י מגוון האורחים בכבוד ואפי' הייתי אומר בזהירות אהבה, וכשהוא הסתובב בין השולחנות ונעצר כמעט בכל שולחן לחיבוקים שלא נראים מזוייפים נפל לי האסימון על הקשר המיוחד בין שני האנשים הצמד הזה כהן&טרבלסי קשור יחד כנראה המון שנים עם חוויות משותפות וחברים משותפים ומפה כנראה בסיס האימון ביניהם.
אגב, תוך כדי נזכרתי כי גם באירוע של טרבלסי דווח כי צביקה כהן הסתובב כשושבין בחתונה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2005 09:39 |
|
| |
אופס, הלכתי לפני שהרב עובדיה בא...
ראויים לציון דברין של סייר צפוני באשכול הנוסף שפתח על הבר מצווה (בשביל מה? כדאי להעביר את הדברים לכאן). הנציגים החסידיים במועצה באו כולם, וגם מספר לא מבוטל של עסקנים חסידיים, למרות המחלוקת בענין טשרנוביל.
נוהל שכן
זה כאן!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2005 17:46 |
|
| |
הזכות לדעת אני אומר לך זה חיובי אני מכיר אותם מלפני 25 שנה תמיד היו ביחד וישארו ביחד
ולכל אלה שמקנאים יחיו ויסבלו
|
|
|
|
| נשלח ב-21/11/2005 20:28 |
|
| |
מזל"ט!!!
|
|
|