בית פורומים עולם הגאולה והעידן החדש

סולחה בין שרה אמנו לבין הגר אם ישמעאל!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-21/11/2005 13:10 לינק ישיר 
סולחה בין שרה אמנו לבין הגר אם ישמעאל!!!

שלום על ישראל אחי ואחיותיי היקרים. 21.11.05

אשרינו ישראל שהחיינו והגיענו השם ברוב חסדיו ורחמיו לזמן ולעת הזו, עת פוקד השם את עמו ישראל. עת ישועות נחמות וגאולות מאת ה' אלוהינו ואלוהי אבותינו.
אני מצרף בזאת את המחזה אותו ראיתי בחלום בבוקר יום שבת האחרון 19.11.05 למניינם. חלום בו הראוני מחזות בעולמות עליונים שם הסתיימה האיבה השנאה והניכור בין שתי האמהות של האומות ההיסטוריות העתיקות בעולם, היהודים והערבים. בתקופה זו אנו עדים לעידן חדש בין העמים , עידן של התעוררות אחווה ואחדות מתוך ייחודיות ובאהבה ודו קיום בשלום בין בניהם של שרה אמנו, והגר המצריה אם ישמעאל. כן כן הראוני שמשמים את תהליך האחווה בין העמים תהליך שיקום ויצמח מתוך חורבות האיבה והשנאה שנמשך אלפי שנים. אני יודע שלחלקכם תהיה זו הפתעה רבה, לחלקכם אף אי נוחות רבה והתנגדות רבה לדברי אלו. אולם אתם, אלו שיודעים אותי, ומאין אני בה ובשליחות מי אני עושה, יודעים שדברי אמת, תם עידן האיבה. התחיל עידן הדו קיום בשלום ובאחווה בין העמים. זהו עוד נדבך חשוב ויקר בתקומת העמים לשחר חדש. כן ... אני מאוד מתרגש ומאוד שמח לשתפכם בשמחתי אתכם בתחושתי זו. זו היא התגשמות חלומם של נביאנו הקדושים שחזו ונבאו במשך אלפי שנים על אחרית הימים ותקופת הזוהר והגאולה מעם השם על ידי משיחו גואל הארץ והאדם. כי אין דרך חזרה.
שאו דברים אלו ברמה, השמיעו קולכם באשר הוא נשמע שם, כי דברים אלו הם מעם השם אלוקי השמים והארץ, אלוהינו ואלוהי אבותינו אברהם יצחק ויעקב.

אני מתיישב לשתף אתכם בחלום מדהים ביופיו אותו ראיתי לפני כיומיים, יום שבת לפנות בוקר. קדם לחלום זה בערב שישי, בו שוטטתי לי באתרה של שולה ישראלי, וקראתי את דבריו של גולש בשם דוד אלדור . גולש זה טען שנעשתה סולחה בין אמא שלנו שרה, לבין אמו של ישמעאל הגר ברמה הרוחנית בעולמות העליונים. עקבתי אחר הדיאלוג שסקרן אותי, וגרם לי התרגשות רבה מאוד. התרגשות זו ליוותה אותי ככל הנראה בשעת השינה וגרמה לי לראות את החלום המדהים הבא:
אני נמצא עם אתי אשתי בבית מאוד גדול ולבן ולפתע אני מבחין בדמותה של שרה אמנו. הדמות ריחפה מולי ועשתה את דרכה בתוך מסדרון אל תוך החדר בו היינו אתי ואני. דמותה הייתה עטויה מעיין ג'לאביה בצבע כחול רויאל בהיר וקטיפתי מעוטר בעיטורי זהב יפים, היא הייתה גבוהה וצבע עורה היה בהיר מאוד, כמו גם שערה היה בהיר, ועור פניה היה בוהק כמו דונג. היא חייכה אלי ואני הייתי בהלם מוחלט. קראתי בכל כוחי לעברה ורצתי לקראתה, היא עשתה את דרכה אל תוך מסדרון הבית הצבוע בלבן ואני בעקבותיה. עושה הרושם שכך היא רצתה שאבו בעקבותיה וכך היה.
בבואה אל המסדרון הנוסף שבו הייתה דלת אל חדר אליו ככל הנראה התכוונה להיכנס, יצאה לפתע דמותה של הגר מהדלת הסמוכה ועשתה את דרכה אל הכיוון ממנו אנו באנו. פניה של אמנו שרה הופנו אלי בחיוך ואני לא פסקתי מלקרוא לעברה. דמותה של הגר הייתה קטנה יותר, ולבושה אף היא בג'לאביה, אולם צבעיה היו כהים ואף שער ראשה היה שחור.
ידה וקולה של אתי אשתי העיר אותי בעדינות מתוך החלום המופלא, ולשאלתה מה קרה שצעקתי כך בשנתי לא הייתי מסוגל לענות. הבנתי שהייתי עד לאירוע בעל חשיבות גדולה ביותר שהתגלה לי בעולמות העליונים.
חזרתי לישון כאשר בלבי מקננת בקשה לקבל את המשך המסר המדהים שהתגלה לי.
ואכן כך היה.
ראיתי עצמי עם אתי בין ציבור בני אדם לרוב, אלפי בני אדם הנמצאים יחדיו בשדה פתוח, שם הייתי שוב עם אתי אשתי ועם הרכב שלנו. היא לקחה את הרכב ועשתה דרכה במעלה הדרך, בעוד שאני הולך עם כל הציבור הענק שהייתי עמו. כולם הלכו לכיוון מסוים ואני עמם. הסדר היה מופתי, ולשם שינוי אף לא אחד נדחף, צעק ורב עם רעיהו. בהמשך הדרך אותה עשינו כולנו הגעתי אל רחבה גדולה מאוד שנראתה כמו מקום שבו התנהלו קרבות והאינתיפדה זה לא מכבר. הבתים הרוסים, מכתשים ובורות של פגזים על האדמה. המוזר במצב זה היה שכל המכתשים והבורות שנפערו מהפצצות מלאו מים. תור האנשים שהסתרח לו היה מאוד ארוך ולעיתים עקב המכשולים הרבים נוצרו מרווחים בין האנשים, אולם דבר זה לא הפריע לאיש, ואנו כולנו עשינו דרכינו אל הרחבה אותה הזכרתי. שם ברחבה היו ממוקמים שולחנות ארוכים בינות למבנים ההרוסים, ועל השולחנות היו מפות צבעוניים, ומסביב לשולחנות היו ישובים בני אדם רבים, ערבים ויהודים כאחד.
חיפשתי לי מקום פנוי, ובאחד השולחנות היה מקום אחד פנוי שם ישבתי לי על כיסא מוגבה, ומולי ישב בחור צעיר ערבי. על השולחן הייתה קערת חומוס ענקית, ולכל אחד היה מעיין גביע שבו קיבל הוא מקערית החומוס הקולקטיבית חומוס לניגוב. בין הנוכחים סביב השולחן חולקו דפים לבנים, וכאשר קבלתי אחד שאלתי את הגברת שישבה לצידי מה משמעות הדפים הללו? היא השיבה לי שזהו שיר לשלום, ואף שרה לי את מילותיו שלצערי אני לא זוכר אותם. עם תחושה נפלאה זו התעוררתי משנתי. נראה לי שרק עתה אני מעקל את בשורת השלום והאחווה שבאה עלינו ועל בני דודינו הערבים, בזכות הסליחה והמחילה, וחידוש הקשר בין אמהות שני העמים ההיסטוריים העתיקים בעולם, סליחה של מעלה בין הערביים והיהודים בעולמות העליונים של השכינה. אלו יותר מכל מסמך הצהרה או דיבור מסמלים לנו את העידן החדש עידן האיחוד והאחדות מיתוך ייחודיות באהבה בין העמים.
אני שמח שאנו כולנו בני מזל, ואנו כסנוניות הראשונות המבשרות את בו השלום, האחווה והרעות באהבה עם שכנינו וקרובינו, בני דודינו הערבים, בני ישמעאל.
אני יודע ומאמין שאת המנגינה הזו אי אפשר להפסיק!!
כי מעם השם יתברך היא!

בברכה רבה
אפרים לביא.

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > רוחניות > עולם הגאולה והעידן החדש > סולחה בין שרה אמנו לבין הגר אם ישמעאל!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext