| נשלח ב-25/11/2005 09:42 |
|
| |
קוראים אלעד נגד ראש מועצת אלעד
מישהו יודע מה עובר בין טיברגר לצביקה???
אם היה לקוראים אלעד איזשהו ' הוה אמינא' שהמועצה תפרסם אצלו, השבוע נסתם הגולל על הרעיון הזה.
איזה התקפות חטף צביקה אישית (ולא המועצה),זה דבר שלא נראה במחוזתנו...
אולם,
היכן תפרסם המועצה בשבוע הבא? אחרי כתב 'החרם והנידוי' שהוציאו הרב שטיינמן,הרב קנייבסקי ועוד רבנים על עיתונו של אבי רוזן (אם מישהו יודע על מה יצא הקצף נשמח להתעדכן).
אאללעעדד,
אם ברצונך לתפוס קליינט טוב בדמות המועצה , זה הזמן.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2005 11:01 |
|
| |
טוב, עוד לא ראיתי את "קוראים אלעד" אז אני לא אתייחס עכשיו למה שאני לא יודע, אבל בכלליות, אני נגד התקפות אישיות.
עובדה, ששוחחנו עם המועצה (בצורה ראשונית וכללית) על כך שתהיה ביקורת בעיתון בע"ה בכל מיני צורות (מטבע הדברים אני לא רוצה לכתוב הכול) ועדיין יהיה פרסום. אני חושב שהשאלה היא תלוי איך. שוב, לא ראיתי עדיין, אני אקרא ואגיד מה דעתי, כולל " " אם צריך.
לגבי "מפתח-קול העיר", העלתי לפורום בחדרי חומר והמנהל הוריד את זה וביקש באישי שנהפוך את זה לכתבה בבחדרי. אין לי מושג מדוע זה מתעכב, יכול להיות שאני אעלה את זה כאן. כולל סקופ שאני שומר בבטן כבר שבועיים על איזה שהוא תהליך ב"קול העיר" (רמז: אני אתחיל לאהוב את "קול העיר" ולא הכוונה שאני אכתוב שם).
נעדכן בע"ה בהמשך.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2005 11:33 |
|
| |
טוב. חייב לזוז למקום כל שהוא. הספקתי לקרוא את מכתבי הקוראים על הארנונה.
בגדול - כל הכבוד לקוראים אלעד!!!! גם נהנתי מכל מילה וגם חשתי כי מישהו עושה את עבודתו נאמנה כמו שצריך ומביא לי את התמונה הברורה והכוללת ללא כחל ושרק.
הערה: לפרסם מכתב שנשלח מלשכת ראש המועצה ברבים, למרות שברור שהוא לא היה מיועד לעיני הציבור - ממש לא ראוי וזה גובל בהפרת אמון במידה מסוימת.
המקרה היחיד שמפרסמים מכתב 'אישי' כזה, זה אם המועצה טענה כלפיהם משהו, גם ברבים, ועליהם להוכיח את ההיפך. לא יודע מה אתכם, לי זה גרם ל'צביטת בגידה' בלב.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/11/2005 14:29 |
|
| |
ידידי המכובדים,
קוראים אלעד אינו בעד התושבים כמו שאינו נגד ראש המועצה, הוא בסך הכל בעד עצמו כשהוא מנצל את הצדדים לטובת האינטרס הצר שלו וכשצריך הוא יתקוף את המועצה וכשצריך הוא ילטף הכל בהתאם לצרכים.
ומי שרוצה להבין את העומד מאחרי הכתבות עליו לנבור במה שקרה באמת באותו שבוע בין המועצה לקוראים אלעד והתשובה תצוף כשמן זך מעל מים.
לכן אני מציע לכל המתלהבים החושבים שהצליחו לגייס את קוראים אלעד לשורותיהם ובכך יגיע הפתרון לעיר, צר לי לאכזב שום דבר לא השתנה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2005 18:28 |
|
| |
הזכות לדעת צודק מאוד,
והראיה שזה אישי ולא 'אינטרס ציבורי',"הבר-מצווה" המתוקשרת של צביקה לא הוזכרה אפי' במרומז בעיתון...למה???
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2005 18:42 |
|
| |
מעריב, יש מבצע באופטיקנה.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2005 18:46 |
|
| |
הוזכר וצולם .
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2005 18:52 |
|
| |
אאללעעדד,
תחכימנו בבקשה,
fun לא הוזכר אפי' במרומז,
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2005 19:04 |
|
| |
עמוד 64 ו 65 .
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2005 19:42 |
|
| |
ראשית, בר המצוה הוזכרה גם הוזכרה בלווית תמונות מספר.
שנית, הגידו נא לי:
אם "קוראים אלעד" כל כך דואג לתושבי העיר ולכספנו,
מדוע לא קראנו אצלו ולו מילה על פנייתו של הרב גרוסמן לערכאות על מנת לתבוע כספי מועצה שכביכול מגיעים לו בסכום לא מבוטל של כמיליון ש"ח, ועל ההתנהלות המחפירה של ראש המועצה וחבריה בענין. הלא כאן מדובר ממש בכספינו שלנו !!!
הסברים יתקבלו בברכה. תירוצים לא!
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2005 19:45 |
|
| |
fun70 קבל ממני , פשוט לא עברתי על 'החומר'.
|
|
|
|
| נשלח ב-26/11/2005 22:57 |
|
| |
מעריב יש לך מזל. אני התכוונתי לסרוק לך את העמודים הרלוונטיים. ואז היית צריך להשתמש בשני " "
|
|
|
|
|