אם מה שכותב מעריב נכון, זו שערוריה שגובלת בפלילים.
כספי הפרסום של המועצה אינם רכושו האישי של צביקה.
הוא לא משלם עבור הפרסום בש'קים שהוא קיבל בדודאים וגם לא בכספי משכורתו האישית.
הוא משלם בכסף שלנו, התושבים.
אסור לו להתנות פרסום באי מתיחת ביקורת!
צביקה, תיפסיק לנסות כל היום לטאטא את הכשלון מתחת לשטיח ותתחיל לטפל במחדלים.
העיר מוזנחת מטונפת, אין שירותים בסיסיים שהיו בתקופתו של צורי, היחס של פקידי המועצה לתושבים עויין (וזה במקרה הטוב כשמקבלים יחס...) ואתה מסתובב כל היום בחו"ל וברחבי הארץ.
מתי תתחיל סוף סוף לעבוד?
כשהעיר תיחרב?
נמאסת!!!
נשלח ב-25/11/2005 11:15
כל הכבוד לקוראים אלעד.
הגיע הזמן להלחם בדייג המושחת שהורס את עירנו ועושק את פרנסתנו.
טיברגר, אל תירא ואל תיחת.
הציבור נותן לך גיבוי מלא ומעריך את האומץ שלך.
תמשיך לכתוב את האמת ורק את האמת.
הדייג המושחת לא יצליח לסתום לתושבים שהוא עושק את הפה.
מ ו ש ח ת
נ מ א ס ת ! ! !
נשלח ב-25/11/2005 12:21
לוחם חופש יקר!
לך נימאס רק מאדם אחד("הדייג") ותראה איך אתה מתנפל עליו,
אז מה נגיד אנחנו שיש לנו בעיה עם קבוצת דייגים שפלשה בטעות לחוף טועה?
הם חשבו אולי שהמים פה מתוקים כמו טבריה?
אז לכל מי שלא יודע אז בתל אביב והמרכז הים מלוח
נשלח ב-25/11/2005 12:28
אלעדית,
לא נמאס לי מהאיש אישית, אלא נמאס לי ממה שהוא עושה לנו!
הוא הורס לנו את העיר ואת היכולת לחיות בכבוד!
מ ו ש ח ת
נ מ א ס ת ! ! !
נשלח ב-25/11/2005 12:39
מישהו יכול לסרוק את הכתבה?
לא קיבלתי עדין את העיתון
נשלח ב-25/11/2005 14:26
ידידי המכובדים,
קוראים אלעד אינו בעד התושבים כמו שאינו נגד ראש המועצה, הוא בסך הכל בעד עצמו כשהוא מנצל את הצדדים לטובת האינטרס הצר שלו וכשצריך הוא יתקוף את המועצה וכשצריך הוא ילטף הכל בהתאם לצרכים.
ומי שרוצה להבין את העומד מאחרי הכתבות עליו לנבור במה שקרה באמת באותו שבוע בין המועצה לקוראים אלעד והתשובה תצוף כשמן זך מעל מים.
לכן אני מציע לכל המתלהבים החושבים שהצליחו לגייס את קוראים אלעד לשורותיהם ובכך יגיע הפתרון לעיר, צר לי לאכזב שום דבר לא השתנה.
נשלח ב-25/11/2005 14:35
הזכות לדעת,
זו כבר כתבה שניה, שבוע אחר שבוע.
כמו כל עיתון יכול מאוד להיות שגם לקוראים אלעד יש אינטרסים נוספים.
זה לא מעניין אותי כל עוד הם זועקים את זעקת התושבים העשוקים.
הם עושים זאת באומץ ועל כך מגיע להם
נשלח ב-25/11/2005 15:08
פולי,
גם אם זה נכון שכבר כמה שבועות קוראים אלעד תוקף את המועצה זה לא אומר כלום, זה לא סוד שכבר תקופה ארוכה המועצה עפ"י החלטת צביקה מייבשת את העתון בפרסומים ומעבירה אליו רק מנימום של פרסומים וזו אחת מסיבות המיתקפה של קוראים אלעד.
כלומר במידה ומחר יעבירו במועצה פרסומים לעיתון באותה שניה תסתיים "האידאולגיה" של קוראים אלעד ונתחיל לשמוע זמירות חדשות.
נשלח ב-25/11/2005 15:19
הגיע הזמן שהעיתונות המקומית תפסיק להסתחבק עם כולם,תראו מה קורה במקומונים של ערים חילוניות ששם כל חבר מועצה שנתפס יורק לדשא של השכן מקבל קטילה עיתונאית ראויה לשמה,אין להגרר לעלבונות אישיים אבל מותר להשוות בין מה שהיה אז "לפני" (הבחירות) ו"אחרי", זו זכותנו הבסיסית בתור משלמי ארנונה(מופקעת) להבין סוף סוף לאן הולך כל הכסף ולמה מפטרים סייעות מסכנות ומפריטים אותם ומאידך מעלים את הארנונה רטרואקטיבית ללא שיפור שירות לתושב. אם מישהו מהמפדל היה מעלה את הארנונה כל אלעד הייתה גועשת ברעידת אדמה פוליטית (גזל אברכים וכו)
אז גם שרוב המועצה חרדית מותר וחייבים לבקר אותם ולהראות שבפעם הבאה לא נקבל שום "מוצנח" מלמעלה שנבחר אולי על פי התמדתו בתורה אלא ע"פי מעשים בשטח.
יש למועצה זמן לתקן כל עוד הנר הפוליטי שלהם דולק.....
נשלח ב-26/11/2005 19:34
הגידו לי נא:
אם "קוראים אלעד" כל כך דואג לתושבי העיר ולכספנו,
מדוע לא קראנו אצלו ולו מילה על פנייתו של הרב גרוסמן לערכאות על מנת לתבוע כספי מועצה שכביכול מגיעים לו בסכום לא מבוטל של כמיליון ש"ח, ועל ההתנהלות המחפירה של ראש המועצה וחבריה בענין. הלא כאן מדובר ממש בכספינו שלנו !!!
הסברים יתקבלו בברכה. תירוצים לא!
נשלח ב-26/11/2005 19:34
הגידו לי נא:
אם "קוראים אלעד" כל כך דואג לתושבי העיר ולכספנו,
מדוע לא קראנו אצלו ולו מילה על פנייתו של הרב גרוסמן לערכאות על מנת לתבוע כספי מועצה שכביכול מגיעים לו בסכום לא מבוטל של כמיליון ש"ח, ועל ההתנהלות המחפירה של ראש המועצה וחבריה בענין. הלא כאן מדובר ממש בכספינו שלנו !!!
הסברים יתקבלו בברכה. תירוצים לא!
נשלח ב-26/11/2005 22:56
קודקוד. כי יש קוד לא כתוב שאין כותבים על רבנים.
וטוב שכך.
נשלח ב-26/11/2005 23:07
הזכות_לדעת,
כל אחד מאיתנו פועל לפי אינטרסים: כשבעל חנות מייקר מוצר הוא עושה את זה לטובת עצמו (כדי להרויח יותר) וכשהוא מוזיל מוצר הוא גם כן עושה את זה לטובת עצמו (כדי למכור יותר או כדי למשוך קונים). כשבעל עיתון בוחר לפרסם כתבה נגד המועצה הוא עושה את זה לטובת עצמו (כדי להגביר את הענין בעיתון ולהעלות את ערך הפירסום בו) וגם כשהוא בוחר שלא לפרסם כתבה כזו זה לטובת עצמו (כדי שהמועצה תפרסם אצלו ביד נדיבה).
זה לגיטימי לגמרי וקיים בכל תחום, אבל מה שמעניין אותנו כלקוחות זה לא "למה הוא עשה את זה" (כי תמיד התשובה תהיה זהה: זה האינטרס שלו) אלא "האם זה מועיל לי". במקרה דנן כאשר "קוראים אלעד" נהג לחפות על המועצה (לטובת עצמו!) המועצה נהנתה והקוראים התעצבנו, וכשהוא מחליט להסיר את הכפפות (וגם זה לטובת עצמו) במועצה מתעצבנים ואילו הקוראים מלקקים את האצבעות.
ולכן, בשורה התחתונה, פוילישער צודק בכל מילה. "קוראים אלעד" נמצא עכשיו בצד שלנו - התושבים הנאנקים - ובהחלט מגיעה לו מילה טובה.
קודקוד11,
גם אאללעעדד (שנראה לי שהוא מקובל על רבים כאן כאמת מידה לעיתונאות ישרה) הודה שהיה מתעלם מהנושא. נושא שמעורבים בו רבנים הוא בעייתי, ולכן כל השיקולים - כולל השיקול של העיתון עצמו שבוודאי היה מגדיל רייטינג כתוצאה מפירסום כתבה כזו - נדחים מפני השיקול הציבורי (או לפחות המוסכמה הציבורית) שלא מלכלכים על רבנים גם כשיש עליהם ביקורת.
ולשניכם (?) - אין טעם לחזור על אותה תגובה בכמה אשכולות. זה לא מחזק את התגובה, אלא רק גורם לאחרים להתרגל לדלג על התגובות שלכם.
תוקן על ידי - חצי_טון - 26/11/2005 23:10:35
נשלח ב-26/11/2005 23:22
אגב, פוילישער צודק לחלוטין גם בנושא של סנקציית הפירסום של המועצה. אם הדברים נכונים והמועצה מניידת את תקציב הפירסום שלה בהתאם לשיתוף הפעולה של העיתונים - זה דבר חמור מאין כמותו.
כספי הציבור הם לא רכושו הפרטי של אף אחד במועצה. כמו שראש המועצה לא יכול להחליט להעביר את תקציבי הרכש לחבר או לקרוב משפחה או למישהו שקנה לו מתנה, כך הוא לא יכול להעביר את תקציב הפירסום למי שמחמיא לו ולמנוע תקציב ממי שתוקף אותו. (בודאי לא במקרה כזה, כשהמתקפה היתה עניינית, נסמכה על פרטים עובדתיים, ונתנה מקום גם לתגובת המועצה.)
אם אכן יש לסיפור הזה רגליים, הייתי מצפה מ"קוראים אלעד" או מכל תושב אכפתי שיגיש על כך תלונה במשטרה. סיפורים כאלו המשטרה אוהבת לחקור (זה מביא כותרות גדולות...) ולא מעט אנשים יושבים בכלא על דברים כאלה.
מנגנון "לא יחרץ" כזה מקומו בעולם השלישי, בשום פנים ואופן לא אצלנו.
תוקן על ידי - חצי_טון - 26/11/2005 23:30:48
נשלח ב-26/11/2005 23:35
חצי טון,
למען הסר ספק אני איני נמנה על תומכי פעילות המועצה וזאת בלשון המעטה וקוראים אלעד כלל לא מעניין אותי. אני נמנה על הציבור הכללי שלצערי סופג פעם אחר פעם את שגיונות העומדים בראש המועצה שלנו.
אני רק התרעתי על כך שעל אף שהנה נדמה לנו כי קיבלנו סיוע מקוראים אלעד בל ניסחף אחר הדברים מכיון שקוראים אלעד מנצל את הבעיות האמיתיות שלנו לצורך הצר והעלוב שלו ולכך שישתמשו בי ברמה כזו זולה אני לא מסכים.