בית פורומים אחרדים-אלעד

*** הכסף יענה את הקול ***

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-29/11/2005 16:47 לינק ישיר 

אאללעעדד,

על זה נאמר:

"משלוש יוצא אחד"...

(נמתין בסבלנות, גם לעדכונים של "חרדים אלעד".

אני רק מקווה שאתה לא מטייח ).

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/11/2005 17:28 לינק ישיר 

פוילישער מה קרה אתה בלחץ ?

התקבל מידע שבחלקו הגדול הביא עמיתי מרנן_ורבנן במקצועיות ובזהירות תוך השמטת פרטים מסויימים שאין עליהם 'הוכחות' כתובות או מוקלטות ולכן את מה שקיבלתי לתיבה מן הסתם גם הוא קיבל ואם הוא {וגם אנוכי הקטן} לא מוצא לנכון להעלות את הדברים כנראה שיש לכך סיבה

מנקודת מבטי נשוא הכתבה נוהג בחוסר אחריות משווע וכמעשה חלמאי מובהק כי במקום לתקן את מה שצריך הוא מנסה להשתיק את הדברים ביצירת תמונה שונה מהמציאות ע"י 'שופר' חדש

כל מי שגלש בפורום בשנה האחרונה ראה קרא והתבונן בעדויות מהשטח חלקם אף מצולמות של הנעשה בעיר ובעיקר של מה שלא נעשה החל מצינורות השקייה קרועים ודולפים דרך גדר קרועה ומצלמות שבורות וכלה בשורה ארוכה של מינויים והתנהלות פוליטית לא ראויה ולא מקצועית

כמי ש"זכה" להשתתף בעבר בחוגי בית טרם הבחירות של ראש המועצה ושות' שמעתי משפטים יפים של חיסול עיר הקרוואנים, טיפול מסיבי בנושא החינוך בכלל ובבני הנוער בפרט, הרמת קרנה של תורה במציאת נדיבי עם ויסוד קרנות תמיכה בנזקקים, יצירת והבאת מרכזי תעסוקה למאות המובטלים בעיר, שמירה על החוק והסדר הציבורי וחסל החגיגות שהיו בעבר, התנהלות שקופה ונקייה מול התושבים,מתן סמכות ולקיחת אחריות על שיעשה בכל תחום ועוד אי אלו עשרות משפטים יפים שנשארו על נייר הבחירות בחודש אלול לפני שנה וכמה חודשים.

כל זאת יחד עם הסקופ האחרון של מרנן ורבנן צריכים להשפיע על מי שניתן על מנת לשנות את הקיים ולכל הפחות שאת האמת לא יסתירו מאיתנו בפתיחת עיתון מטעם והזרמת כספים נוספת ומיותרת בכדי להשתיק את מה שכבר כולם יודעים

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2005 18:08 לינק ישיר 

כל הכבוד מרנן על החשיפה .

ולראש המועצה שלנו אפשר להתחיל לקרוא צביקה המושחת כהן .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2005 19:04 לינק ישיר 

חרדים אלעד,

מצטרף לקריאת "מושחת הביתה".

נמאס מהאיש, ממיסיו וממעשיו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/11/2005 19:53 לינק ישיר 

לא מבין מה אתם רוצים מאאללעעעעעעדדדדד?
עוד אחד שרוצה פרנסה והצטרף למובטל החדש ישן יניב שפירא שכבר קיבל הבטחות מפליגות (עיין ערך בחירות"() מהמושחת מר צבי כהן ואני לא מבין איך הוא מתפתה שוב להאמין לו

אני גם לא בהלם כמו אאאלללעעעעעדדד ???

כבר התרגלנו לל**חשיפות** של מרנן !!!

זו הסיבה היחידה להכנס לפורום וסליחה מכל האחרים:

הקטע הוא שיניב כבר אישר את כל הפרטים

הוא רק ממהר ולא היה לו זמן לתרץ תירוצים

יניב !! אין צורך !!! פרנסה זו לא בושה ולא צחוק!!
תשאל את עמיתך יניב שפירא

המושחת הוא צביקה!!1

לא אתה!!!!

קבל צל"ש על הכנות

וגם אתה מרנן קבל למרות שכבר אין לך מקום בהרד דיסק מרוב צלשי"ם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2005 19:58 לינק ישיר 

תראו, לא היתה מזיקה לי הכנסה נוספת מהצד, ואני מוכן ללכת לראש המועצה ולהודיע לו שאני פותח עיתון שיהיה גם שופר המועצה וגם החצוצרה שלו, כולל הנחה של 5% בפרסום המודעות...
נסיון במקומונים יש לי, בעבר הוצאתי מקומון (לא באלעד), שגם עורר סערות פוליטיות לא קטנות, אבל עזבו אתכם מקטנות... אני מודיע כאן שהעיתון שיפתח (כמובן לאחר פגישה מסודרת עם ראש המועצה..) יהיה המסבירן מס' 1 של המועצה, ובהחלט תמורת כסף, וללא הסתרת הכוונות הכלכליות שמאחורי "רעיון" העיתון..

אז מכאן אני פונה לראש המועצה, אני יותר זול, עם יותר נסיון וגם מוכר את עקרונתי בשקל פחות.. בא אלי!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-29/11/2005 21:06 לינק ישיר 

אולי מישהו יכול להסביר לי האם נפתח עיתון חדש באלעד או לא???????????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-29/11/2005 23:54 לינק ישיר 

אני בכלל לא משוכנע שצביקה הוא האשם ובטח שלא האשם היחיד.

צריך לבדוק קודם כל מיהו מציע "ההצעה המגונה".

אללעעד, יש לך תשובה...?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2005 00:35 לינק ישיר 

נסיון

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2005 00:38 לינק ישיר 

אתם מחכים לשמוע מאאאלללעעעעעדדדד אבל התשובה המעניינת צריכה לבוא מצביקה

עובד מועצה
על מי אתה רומז???????

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2005 00:58 לינק ישיר 

-------מרנן ???
האם אתה יכול לאשר שמר צבי פנה היום לאחד מ"נערי המרא"
שיפתח עימון בעיר והוא יעזור לו??

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2005 02:09 לינק ישיר 

והרי תגובתי הרשמית והמסודרת.

תרשו לי להקדים: לא הייתי חולם גם בחלומותי הפרועים ביותר, לחשוף שיחה אישית שהייתי נוכח בה לעיני כל. אבל דבר הפגישה נחשף (וגם פרטים מדהימים ממנה ברמות של האזנה) אז אני אפילו אוסיף על הדברים בשקיפות מליאה.

מרגע שעלה רעיון העיתון, הבעתי בפני המתווך, שכולכם כבר יודעים מי הוא, את הרעיון להיפגש עם ראש המועצה. בעיר, בה 80 אחוזים מהחדשות הם המועצה, רציתי לסכם מראש את דרכי העבודה שלי מול המועצה.
המתעקשים, יכולים לברר אצל אביגדור אוחנה, יועץ ראש המועצה, כמה פעמים הייתי 'רודף' אחריו ומטריד אותו בטלפונים על כל דבר קטן שהייתי רוצה לברר. למה? כי למועצה אין דובר שירכז את כל המידע וידאג (מחובתו לדאוג) לענות, לברר ולהגיב. זהו הדבר הראשון שרציתי לשנות. יתכבד מר ראש המועצה וימנה "דובר" לא רשמי לצורך העניין כדי שהעבודה תהיה מסודרת כמו בכל עיר מתוקנת. את זה השגתי, נקבע אדם שיהיה אמור לעבוד מול העיתון החדש ותינתן לו הוראה לא להתחמק, לשלוח חומר רלוונטי, לא לטייח ולא להשפיע. האדם שנבחר, יהיה אכן כזה לטעמי. זה דבר אחד.

דבר נוסף, וזה הדבר שהופך את כל קערת הטענות על פיה, רציתי לוודא אחת ולתמיד שביקורת כלפי המועצה לא תגרור אחריה את הפסקת הפרסום. אני חוזר לאט כדי שגם הקוראים מהר וברפרוף יבינו: כותרת הפגישה עם צביקה כהן הייתה "אנחנו לא שופר של המועצה, לא נהסס לכתוב כל מידע שיגיע לידינו ולא נשתיק קולות בציבור המתלוננים נגד המועצה". יתירה מכך, ביקשתי בנימוס ובכבוד אך בצורה חד משמעית שלא תתחמק המועצה מתשובות. נתתי דוגמאות מעבודתי ב"מפתח העיר", לדוגמא, הבטחה של מחלקת המים לחבר את הזרם לטיילת שלא מומשה והתעלמות מצד זה שהבטיח. כבר הייתה מוכנה כתבה חריפה לעיתון אך היא נגנזה כי.. העיתון נסגר.

קודם כל, ראש המועצה הפתיע אותי לטובה ובלי להתבלבל אמר שעיתון אמור להביא ביקורת. ביקורת היא דבר ברור מאליו והיכן שהיא קיימת יש להביא אותה בפני הציבור והוא לא חושב אחרת. הדבר לא יגרור הפסקת פרסומים וכל מי שאומר שזה מתנהל כך לא יודע על מה הוא מדבר.

ושוב, לממהרים: אני הודעתי שתהיה ביקורת וראש המועצה אמר לי נכון, זה ברור לגמרי וכו'. בלי קשקושים ובלי פרשנויות. זאת הרי הייתה מטרת השיחה! ולהזכירכם, שיחה שאני יזמתי ולא ראש המועצה. ועוד להזכירכם, את השיחה רציתי לקיים עוד לפני ש"קוראים אלעד" התחיל לתקוף... זו לא תוצאה של התחלת הביקורת מטעם "קוראים אלעד". (אני חושב שגם כתבתי כאן בפורום שאני הולך לעשות את זה, החרוצים שביניכם כבר ימצאו את זה).

ובכל זאת, ואת זה גם כתבתי כאן לא פעם, אמרתי לראש המועצה שאולי נשמעים מילותיי קשות ואפילו מתנשאות, אבל אינני טיפוס שיחפש השכם והערב 'דם', לא אפנה לאיש עם איי קיו דו-ספרתי ואבקש ממנו לדבר בקלישאות נגד המועצה ו/או העומד בראשה רק כדי להכניס חומר פרובוקטיבי ופופוליסטי, אבל אם יהיה אחד שיתבטא נגד המועצה ו/או העומד בראשה אני אצטט ללא כחל ושרק ואדרוש את התגובה ההולמת מהמועצה. וצביקה כהן? הסכים עם הדברים ומבחינתי הוא 'יצא גבר' בנושא הזה מעל ומעבר.

בנוסף לכל הדברים הללו, אמרתי לראש המועצה שאני מתכוון, במקום מדור של מכתבי קוראים, לעשות מדור "תושבים מתלוננים" (לא שזה יהיה השם של המדור). כלומר, כל אדם, ובעיקר כזה שהוא חסר קשרים לחלוטין, יטען את טענתו מעל גבי העיתון, בפרהסיא, בגלוי, והמועצה, דרך האדם שמונה לתפקיד, תביא לו את התשובות לטענה. כלומר, גם אם לא תהיה ביקורת באותו השבוע, יהיה מדור קבוע של ביקורת שהמועצה מתחייבת להתייחס אליה בלי תירוצים ובלי טיוחים. גם על זה סמך צביקה את ידיו ואמר שיוריד הוראה כזו לכולם.

ועוד משפט: הביקורת לא תהיה לפי מדד מצב הרוח של אותו שבוע/יום/חודש/קימה על צד שמאל/אינטרס (אל תמחק את המיותר), אלא עבודה רצינית, אחראית, זורמת - כמו שצריך. אני חושב שכך צריך להתנהל עיתון ושיקום מי שלא מסכים לכל מה שכתבתי. ראש המועצה בפגישה, הסכים לכל מילה.

וכדי להוציא סופית את העוקץ מכל הטענות, הנה מה שלא אמרו למרנן: ראש המועצה לא הבטיח פרסום כלל וכלל. כן כן, אני חוזר: לא הבטיח פרסום. וגם זה לא בגלל אופי השיחה ודברי הברורים והחד משמעיים אלא בגלל שהוא אמר (עוד בתחילת השיחה) שהמועצה מתכוונת לעשות ריוויזיה מסוימת בכל נושא הפרסום ולצמצם אותו למינימום. ההסכם עם "קול העיר" נכון ותקף לעכשיו והכול יכול להשתנות.

אז מה היה לנו פה?

פגישת עבודה עם צביקה כהן - כן.

הגיוני שצריך לקיים פגישה כזו - כן.

מטרת הפגישה היא - תהיה ביקורת.

סיכום הפגישה הוא - תהיה ביקורת חד וחלק.

פרסום? לא הבטיח ולא לא הבטיח.

כמו שאמרתי - הפרטים נכונים - הפרשנות לא נכונה.

ומילה לאיש היקר מרנן: טיבן של שמועות, שהן מוטות, הן מנופחות והן אינטרסנטיות מצד המדווח. אין חולק שכל הדברים שאתה מביא לכאן לא יסולו בפז. במקרה המדובר - פספסת ידידי. אומר להגנתך שאת הדברים כתבת כפי שקיבלת אותם, לא שיקרת ואין לך שום אינטרס חוץ מהאמת. הנה הגירסא שלי לדברים ואני מאמין שכולכם כבר יודעים שאינני משקר, הכול שקוף והכול ברור.

תוסיפו לזה שאין לי אג'נדה, אין לי אינטרסים בעיר, אני לא שונא אף אחד, לא בעד מניין אחד ונגד השני, לא חושב שדברים בעיתון אמורים להתנהל לפי מצב הרוח של העורך או הכתב אלא למען הקוראים נטו ועיני לא צרה באף עיתון/מקומון/שכונתון אחר.

אני בסך הכל רוצה לעשות את עבודתי נאמנה ולדעתי נגרם לי עוול לא הוגן בעצם הפרשנות הזאת.

כותבים כאן הרבה אנשים מקושרים ואתם יודעים שאתם יכולים לבדוק את כל מה שאמרתי ולסתור את זה. אני מבטיח פרס למי שיביא הוכחה אחת ויוכיח למשתתפי הפורום אחרת.

אגב, העיתון ייצא בסופו של דבר באלעד-פ"ת. גם בפ"ת תהיה לנו פגישה עם הקודקודים של הציבור החרדי בעיר על דרכי עבודה מולם.

אני מקווה שזה היה ברור מספיק - כל שאלה שתשאל על הנושא הזה אני אענה כפי שתמיד נהגתי עד עכשיו.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-30/11/2005 07:20 לינק ישיר 

אאללעעד,

קראתי את דבריך, מה שנכתב, מה שלא נכתב, ובין השורות.

והנה הפרשנות שלי, לא לגירסה של מרנן אלא לגירסה שלך.

כתבת: לא הובטח פרסום כי... "המועצה מתכוונת לעשות ריוויזיה מסוימת בכל נושא הפרסום"

תהיה לנו ברי, אבל נראה לך שעשו אותנו באצבע?

אתה רודף חודשים אחרי ראש המועצה - הוא לא מסכים להפגש איתך.

נקבעת פגישה - רק אחרי שמתחיל חרם פרסומי על קוראים אלעד.

נושא הפרסום עולה, מובאת גם דוגמה מההסכם של המועצה עם "קול העיר" (כך כתבת). הקשר לנושא המדובר ברור...

רק מה שום דבר לא נחתם כי רוצים לעשות... רויזיה...

במילים אחרות, לדבריך, אומר לכם ראש המועצה "אני מבטיח לך פרסום, אבל מכבס את זה במכבסת מילים".

ועל זה אני אומר, הרי כל אחד מבין על איזה רקע התקיימה הפגישה הזאת.

כל אחד מבין מה עלה בפגישה הזאת.

כל אחד מבין מה היתה מטרת הפגישה, אולי לא מצד אאללעעד שתמיד רצה להפגש, אלא מצד צביקה שפתאום "במקרה" הסכים להפגש בביתו באמצע הלילה עם עורך של עיתון שעוד לא נברא.

ועל כאלה דברים אומר הפרשן נחמיה שטרסלר

אז, שלא יעבדו עליכם"...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2005 07:21 לינק ישיר 

שכחתי להוסיף ת'חתימה... (היא מאוד רלבנטית לאשכול זה).

מ ו ש ח ת

נ מ א ס ת ! ! !

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-30/11/2005 07:51 לינק ישיר 

אאללעעדד,

על זה נאמר "עזוב אותי באמאש'ך".

הבטחת שתשכנע.

בהחלט שכנעת אותי...

שמרנן צודק בכל מילה.

לי אישית אין מידע קונקרטי על הפגישה, אבל כמו שכתב לוחם חופש, מי שיודע לקרוא בין השורות, מבין מתוך דבריך מה היתה מטרת הפגישה, בוודאי מצידו של צביקה.

עצוב שאיש כל כך מוכשר כמוך נופל בפח.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > אחרדים-אלעד > *** הכסף יענה את הקול ***
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 7 8 9 לדף הבא סך הכל 9 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.