| נשלח ב-30/11/2005 08:04 |
|
| |
חברים גם אתם ראיתם את מה שקראתי בסקירה "המרשימה" (השאלה את מי ? ) של אלעדד ?
ראש המועצה מודה בפה מלא וברור כי אכן יש עיסקה עם קול העיר אבל ופה מגיע האבל הגדול "זה עומד להשתנות".
האם זה אומר שקוראים אלעד הצליח לכופף את שתי ידיו של צביקה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2005 08:10 |
|
| |
הזכות לדעת,
אני מהסקירה המרשימה (לא אותי וכנראה שגם לא אותך), הבנתי בדיוק להיפך.
ההסכם עם קול העיר נשאר,
אבל... הולכים לעשות ריוויזיה, שזה אומר (למי שמכיר את השפה) "הולכים להשקיע יותר במקומות הנכונים".
לא נראה לי שקוראים אלעד זה "המקום הנכון" בנסיבות הקיימות.
תוקן על ידי - כתב_מהשטח - 30/11/2005 8:10:04
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2005 09:10 |
|
| |
אאללעעדד, לפוליטיקאים יש שיטה מיוחדת, קודם כל הם נלחמים נקודתית בבעיה הפוליטית שצצה להם , ובמילים פשוטות: "כרגע נבצע נקמה בקוראים אלעד, בינתיים נערפל את חושיו של העיתונאי המוצלח עם הבטחות למינהם שמסוייגות בתוכניות עתידיות לא ברורות" לאחר שתהיה בידים שלהם שזה אומר שתשקיע, תפתח את העיתון, תחזיק גרפיקאיות תתחיל לבצע הפצה ותכנס קצת להוצאות, הם יכולים להבהיר לך בצורה פשוטה שמי שכותב נגד המועצה לא מקבל פרסום, ואז יש לך כבר מה להפסיד, כי 20000 ש"ח בחודש זה יכול להיות עלות הדפסה של ארבעה גליונות ברמה סבירה!!! לכן, כל עוד לא פתחת את העיתון הם יסבנו אותך עם סבון 33% לחות.. ברגע שכבר יהיה לך מה להפסיד אתה תקבל את האמת המרה לפנים.
כך לדעתי ומהנסיון הקצר שיש לי עם פוליטיקאים למינהם, כך הם עובדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2005 10:57 |
|
| |
לוחם חופש.
אתה מפרש את דבריי. תרשה לי לתקן אותך.
"אתה רודף חודשים אחרי ראש המועצה - הוא לא מסכים להפגש איתך. נקבעת פגישה - רק אחרי שמתחיל חרם פרסומי על קוראים אלעד".
לא נכון. אני לא יודע איך הבנת את זה. חודשים שאני רוצה להיפגש כי זהו התכנון המקורי שלי. ביקשתי להיפגש רק בשבועיים האחרונים, ראש המועצה היה עסוק גם בעניינים הרגילים וגם בענייני השמחות במשפחה. פעם אחת אני לא יכולתי (אירוע) ויניב שפירא בעצמו היה עסוק מעל לראש. זאת הסיבה אגב שהפגישה התקיימה בשעת לילה מאוחרת ולא עקב חשאיות מסתורית (שזה גם מעצים את חווית "הפגישה הסודית"...)
נושא הפרסום עולה! וכי מה חשבת?? רציתי לברר מה החוק אומר. עד כמה שידוע לי על המועצה חלה חובה לפרסם בעיתונים מקומיים על כל מיני דברים (מכרזים וכו') ורציתי לברר אם אכן נכונות השמועות שביקורת גוררות הפסקת פרסום שזה נגד החוק. וחוץ מזה, אני רוצה לראות אותך עובד על הקמת עיתון ומזניח את הנושא הזה. דיברנו גם עם משרדי פרסום.
ועכשיו אתה טוען, שראש המוצעה הבטיח פרסום וכיבס את זה במכבסת מילים. זה לא מה שאני הבנתי. הייתי שם. הופתעתי מהפתיחות שלו לביקורת שהייתה אנטי תזה לכל מה ששמעתי עד הפגישה (הסברה שלי הייתה, להגיע ביושר, להציג את עמדותיי ביושר ולראות מה קורה עם הנושא הזה). הופתעתי גם לשמוע שתעשה ריוויזיה. הוא לא פירש במה דברים אמורים אבל מכיוון שזאת לא הייתה מטרת הפגישה לא חקרנו יותר מידיי מה זה אומר.
אתה חותם את דבריך בכמה "כל אחד יודע". במטותא ובמחילה ממך לוחם חופש, קוראים לזה בעברית דמגוגיה. אני באמת ובתמים מחזיק מהכתיבה שלך אינטליגנטית, גם כשאתה זועם וכועס אתה נשאר הגיוני בנוסף לאהבת התורה שיש בך (אני זוכר גם את ההודעות באישי), אבל יש לי הרגשה שאתה כועס על צביקה כהן וזאת הסיבה שאתה מסרב לקבל שלא הייתה שום קנוניה בפגישה. הואל נא לקחת נשימה עמוקה ולבחון את הדברים בקור רוח.
כתב מהשטח (1)
ההבדל בין הדיווח של מרנן לבין שלי הוא, שאני נוכחתי בפגישה והוא דיווח על סמך מישהו שלא נכח שם. כלומר, מישהו ששמע מאחד משלושתינו על הפגישה (ואני מזכיר: שלא הייתה סודית בכלל), החליט לעשות מזה מטעמים ופנה לאיש המעניין והחזק ביותר בפורום. כתבתי גם מקודם שמרנן מדהים. אם אתה קורא בין השורות תדע להבחין מהי פרשנות ומהי הוכחה. מרנן קיבל את המידע בתוספת פרשנות. מעוותת לגמרי אם יורשה לי. זאת הסיבה שכתבתי שזה לא הוגן. מכירים את הסיפור על המכתב ששלח תלמיד הישיבה לאביו "אבא, אני צריך כסף..." (מי שלא מכיר שיבקש הרחבה).
הזכות לדעת.
אין לי מושג. השאלה שלי הייתה האם אחרי מכתב הרבנים המועצה תפסיק את ההתקשרות עם "קול העיר" והוספתי שעיני לא צרה חלילה בהסכם הזה אלא זאת שאלת סקרנות, אם אנחנו כבר כאן.
כתב מהשטח (2)
זכותך כמובן לפרש את הפירוש על הפירושים שקיבל מרנן. יכול להיות שכן ויכול להיות שלא. נפלאה ממני.
צורם היקר.
אינני מתיימר להיכנס לראשם של הפוליטיקאים היכן שאני לא מבין. השיטה שלי היא לדבר 'דוגרי' (לא מהסוג המעליב) ולקבל את התשובות. המניפולציה היחידה שאני דוגל בה, היא להגיע למידע, לשוחח עם האיש הרלוונטי כאילו אין לי מידע, כדי לשמוע דברים נקיים. זה הכול. שקר לבן אם תרצה.
זאת הסיבה שאני מבטיח באסרטיוויות לענות על כל שאלה שתשאל. פשוט משום שאני יודע שאין עסקה, המטרה היא לא לזגזג ולצאת בסדר מהסיפור, אני פשוט בטוח בצדקתי.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2005 11:21 |
|
| |
בראשית דבריי הריני לגלות דעתי הענייה שייתכן ומרנן ורבנן הוא לא אחר מאשר ....כן כן....צביקה כהן בכבודו ובעצמו....אשר סובל מפיצול אישיות ...חחחחחחחחח
תושבים נכבדים: המיכו לשלם ארנונה מופקעת שתממן את כל עסקאות השחיתות.
ואשאל שוב: האין עו"ד יר"ש באלעד שיתחיל לעשות סוף לשחיתות?????
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2005 11:39 |
|
| |
יששששש.....
יש לי רעיון!
חשבתי אולי .. אממ.. אולי כדאי שאפתח איזה עיתון!?!?
עתון.. זה רעיון!
לאחר מחשבה, חשבתי אולי כדאי לפתוח מקומון?!?!
מי למקומון אלי...
בואו בהמוניכם..
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2005 13:05 |
|
| |
אבוי לנו שנתקיים בנו מאמר הכתוב,
שרייך סוררים, וחברי גנבים--כולו אוהב שוחד, ורודף שלמונים.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2005 14:22 |
|
| |
אאללעעדד
אולי תוכל לחשוף בפנינו $$$מתי יוצא העיתון החדש?$$$
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2005 16:14 |
|
| |
צריך לשאול שתי שאלות.
1. $$$מתי הוא יוצא$$$
2. $$$האם יהיה אפשר לשלם על העיתון ביחד עם תשלום הארנונה$$$
$$$כמה זה יעלה לנו אנחנו כבר יודעים, בערך$$$
$$$ $$$
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2005 17:27 |
|
| |
מתי הוא ייצא כבר? שאלה מצוינת. אפילו אני לא יודע את התשובה.
עבדנו קשה, סגרנו קצוות, לא ממהרים כדי שלא ליפול בהמשך, עושים המון עבודה ומגלים שזה רק בשביל הבסיס ויש עוד הרבה...
מתפללים ומחזיקים אצבעות. זה נראה טוב מאוד כרגע והלוואי שלא אתבדה והכי חשוב, שהקוראים יאהבו את מה שהם רואים... בשביל זה אנחנו עובדים. קשה.
להסתכן? אם שום עיכוב לא יקפוץ כמו שקרה בשבועיים האחרונים, אז כבר בחודש הקרוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2005 18:27 |
|
| |
אאללעעדד,
אם הרייטניג של העיתון יהיה כמו הרייטינג של האשכול המצב שלך יהיה על-הכיאפק.
תוקן על ידי - עובד_מועצה - 30/11/2005 18:53:27
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2005 19:12 |
|
| |
אאללעעדד,
אני מקווה שלא תפגע ממה שאני כותב, אבל מוזר שאת מה שכל מי שקורא את האשכול הזה מבין, וזה, שעובדים עליך במקרה הרע או קונים אותך במקרה הטוב, אתה מסרב להבין.
אתה בחור מאוד סימפטי אבל כגדול הסימפטיה כך גודל התמימות.
לא נורא, החיים הם הבית ספר הטוב ביותר.
אני רק מקוה בשבילך שתהיה תלמיד טוב ותלמד מהכשלונות.
רק אותי מרגיז לראות איך צביקה עושה עליך מניפולציות.
דרך אגב, חשבת על זה שאולי דוקא למקורביו של צביקה היה עניין להדליף את הידיעה כדי להקפיץ את טיברגר ולגרום לו ליישר קו?
אני לא אומר שזה מה שהיה, אין לי מושג איך המידע הגיע למרנן, אבל תודה שזה כיוון מחשבה שאי אפשר לשול אותו...
מ ו ש ח ת
נ מ א ס ת ! ! !
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2005 19:18 |
|
| |
תשמע...
יש כמה תוכניות מגירה אם הרייטינג יירד:
1. ראיון עם טומי לפיד. זה יקפיץ כמה שדים מתנומתם.
2. סיקור נרחב של נייעס רדוד, כגון "חיטט או לא חיטט"? אבי בוזגלו מדבר על תקרית החיטוט באף בשעת עמידה בפקק.
3. סקופים מופרכים כמו "מתנקש בודד המתין לקריספל בחדר המדרגות, משנוכח שהאיש כבר עבר דירה, חיבל במערכת החשמל המרכזית והשאיר אחריו פתק: הוא עוד יחזור".
4. דיון בשאלה "כמה פעמים באמת אתה מסוגל לכתוב נח בשבע שגיאות".
5. פינת הפורום. מדור שייקרא "השבוע במרנן".
6. ג'ורג' והפרענקים. הטור הפובליציסטי הפרובוקטיבי ביותר שניתן לדמיין.
אל תדאג, מבטיח לך שיבדקו אותי בציציות ויצלבו אותי כאן בפורום כשצריך (וגם שלא...) משעמם זה לא יהיה.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/11/2005 19:21 |
|
| |
אאללעעדד
הצלחת להצחיק אותי כהוגן.
(רק לא פינה עם ג'ורג', רק לא זה!!!)
מ ו ש ח ת
נ מ א ס ת ! ! !