מרנן, אשכרה חרם
עברתי על קוראים אלעד מתחילתו עד סופו.
אף לא מודעה אחת של המועצה המקומית.
אבל, אל דאגה, אני בטוח שהציבור, כמוני, מזהה טוב מאוד מי בעדו (טיברגר) ומי נגדו (הסחטן-צביקה כהן).
טיברגר,
תמשיך להלחם בשחיתות. לאט לאט זה נקלט. הפורום איתך, הציבור אתך, וכנראה שגם מרנן ורבנן אתך.
רק שאלה אחת יש לי לסחטן הקטן שמעלה לי בכל חודש את הארנונה:
נוכל, בשביל מה באת לפה?
הבטחת שמירה על הנקיון - העיר מוזנחת ומטונפת (בחצר הבית שלי לא ניקו כבר שבוע, וכולם אצלנו משלמים שפ"פ...)
הבטחת מנהל תקין - לא צריך להרחיב אתם יודעים. (שלושת רבעי מליון למרא, מליונים מבוזבזים על הגדר, רכבי פאר, טיסות לחו"ל, "קניית" עיתונים ועיתונאים בכסף, וטיולים ברחבי הארץ).
הבטחת "מקורות תעסוקה" - נאדה, כלום. רק עניים חדשים אתה יוצר בסחטנות חסרת הגבולות שלך.
ועוד פעם אחת, "הבטחת מקורות תעסוקה" לא רק שלא קיימת, אלא שהשבוע אתה גם מנסה להרוס לאלה שכן פועלים בתחום.
שים לב, הרי מקוראים אלעד מתפרנסות משפחות רבות, בחלקם הגדול משפחות שהבעל בהם הוא אברך ומצבן הכלכלי לא שפיר:
1. הכתבים/כתבות.
2. צוות הגרפיקאיות.
3. המזכירות.
4. מחלקי העיתונים.
5. אלון
ואתה צביקה, משיקולי גנגסטר, הולך ושופך את הכסף על עיתון שאין לו שום קשר לעיר, שלא מפרנס אפילו לא משפחה אחת (משפחה אחת אולי כן...) ובכך מנסה לפגוע בפרנסתם של למעלה מעשרה משפחות.
ושיהיה ברור, אני נגד הנושא של השחתת כספי ציבור, שזה בעצם, מה שאתה עושה עם כספי הציבור שאתה מחלק ל"קול העיר", אבל אם כבר צריכים לפרסם מודעות, אין שום סיבה שלא לפרסם אותם בעיתון מקומי.
זה יותר זול, זה יותר אפקטיבי, וזה מפרנס את תושבי העיר.
אבל כנראה שאתה, סחטן קטן, דואג רק לפרנסה ובעיקר לכבוד של איש אחד:
צביקה כהן!!!
ורק להזכירך, את זה אומר אדם, שהצביע עבורך
תוקן על ידי - פוילישער - 02/12/2005 9:25:09
 |
|
|