|
|
| נשלח ב-4/12/2005 22:37 |
|
| |
נראה לי שנתת לצביקוש רעיון !1!
אולי צריך להזהיר את קוראים אלעד
|
|
|
|
| נשלח ב-4/12/2005 22:40 |
|
| |
קראתי את הכתבה במקור בYNET ונראה שרוב המגיבים דווקא תומכים בראש ערית גן יבנה ?
צביקה תתעודד
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2005 18:24 |
|
| |
שבוע בלי הפורום וכבר צריך לקרוא 8 עמודי תגובות.
כל הכבוד יניב הערת את הפורום !
אז ככה גם אני הייתי חושב שאתה נאיבי לפי התגובות, אבל אני מכיר אותך ואתה לא נאיבי...
אם אתה רוצה להשאר חבר טוב של צביקה אתה צריך כתבות בנוסח "קול השבוע", זה טוב לעיתון של בני ברק שזורק איזו כתבה פעם בשבוע, רק אז אפשר לרשום איזה משהו נחמד וללקק קצת. במידה ואתה מתכונן לפתוח עיתון באלעד (ואם אתה רוצה להשקיע חצי מיליון ש"ח חבל על הזמן בחיים לא תחזיר את ההשקעה) אז אתה צריך למלא עיתון וכתבות על הנעשה בעיר בשבוע האחרון, אם כל הכתבות יהיו מלוקקות העיתון יצא גרוע כמו "מפתח העיר", במידה ותרצה להוסיף קצת אמת ופלפל כבר לא תהיה חבר של צביקה.
הרעיון לפתוח עוד עיתון באלעד נראה לי כמשימת התאבדות וחבל לכם על הכסף, מחיר לעמוד כאן בעיר זול מאוד וכסף גדול לא תעשה שם וכדי למשוך מפרסמים מקוראים אלעד שכבר מבוסס מאוד תצטרך להוריד מחירים ולהפסיד כסף והרבה, השאלה כמה גב כלכלי יש לכם, כי במידה ואין יכולת להפסיד כסף והרבה העיתון הזה יהיה עוד אפיזודה חולפת בשמי אלעד.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2005 20:05 |
|
| |
קודם כל תודה אלעדי ותיק. אתה בין היחידים שלא הדביקו לי נאיבי...
שנית, את כל מה שכתבת אתה חושב שאנחנו לא יודעים? נתתי להם תמונת מצב הרבה יותר פאסימית.
בגלל זה העיתון עוד לא יצא. עבודה עבודה עבודה ועבודה... לא רק בתחום שלי אלא בכל התחומים. וגם אחרי כל זה - צריך סייעתא דשמיא כמובן שיהיה טוב.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2005 10:47 |
|
| |
פוילישר
אתה גדול
ולאלון
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2005 11:24 |
|
| |
אני מצפה מהמועצה לפרסם ב"קול העיר" את דרכי ההגעה הנוחות ביותר למקוה הכלים בתקופות בהן רח' יהודה הנשיא סגור.
אם אפשר, אז על רבע עמוד בבקשה.
נוהל שכן
זה כאן!
|
|
|
|
| נשלח ב-16/12/2005 15:33 |
|
| |
אני מתאר לעצמי שברגע שטיברגר היה אומר שיש לו מקום בעיתון היו מיד נזכרים שנגמר התקציב לפרסום (בקוראים אלעד) בעתונות.
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2005 11:31 |
|
| |
אלון, שיחקת אותה ! יהיו שיאמרו כי קנית את עולמך בקטע אחד קטן.....
גוזי החשמלאי יאמר עליך :"יצאת צדיק!~"
|
|
|
|
| נשלח ב-18/12/2005 19:39 |
|
| |
קוראים אלעד, 
|
|
|