בית פורומים א חרדים ספרדים

הפנים החדשות של תנועת ש"ס!!!

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/12/2005 16:33 לינק ישיר 

חחחחחחחחחחחחח

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2005 16:38 לינק ישיר 

עקרונית אני בעד, אבל חברים באו נתרכז בעניין רציני:

אלי ישי באמת מחפש שמות, אנא תנו מישהו טוב!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2005 17:22 לינק ישיר 

תל אביב60
אני עובד בעבודה שבעזרת השם אני ירוויח יותר מחבר כנסת
כך שמבחינה כלכלית לא כדאי לי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2005 17:24 לינק ישיר 

חברה' אל תהיו נאיביים!
אלי ישי לא מחפש אנשים רציניים.
היה שם אחד כזה והוא היה זה שסילק אותו ולא נותן לו לחזור בשום אופן!!!!
הוא מחפש אנשים שיהיו צייתניים ושישארו כאלה לאורך כל הקדנציה.
זו , ורק זו הסיבה לחיפושיו אחר "פנים חדשות" או איך שיועציו ניסחו זאת עבורו.

עקב טעות הקלדה

תוקן על ידי - tcyhj - 01/12/2005 17:23:46

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2005 17:28 לינק ישיר 

האיש החושש.

אהבתי את ההצעה להריץ אותך לכנסת (באמת ולא בציניות)
לגבי השכר. יש הרבה פוליטיקאים שמחוץ לכנסת היו מרויחים יותר,
לכנסת לא באים כדי להרויח כסף, באים לשרת את הציבור.
ואני חושב שבזה אתה מצויין, והראיה מה שאתה עושה פה בפורום, ב ה ת נ ד ב ו ת .

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2005 17:47 לינק ישיר 

לדעתי יש להחזיר את רפאל פנחסי

רק שבטח הרבה ממכם ירימו גבה, במיוחד האיש החושש.

הקטע הבא פורסם היום בעיתון הארץ

"הם לא רוצים בי"

הרגע שבו הודח יו"ר ש"ס אריה דרעי מראשות ש"ס בקיץ 1999, היה הרגע בו נוצר בתקשורת הישראלית ז'אנר הכתבות בסוגיית האם דרעי חוזר. בכל עשרות המקרים שבהם הועלתה השאלה הזאת, התשובה היתה זהה: דרעי לא חוזר לש"ס כי הרב עובדיה יוסף לא רוצה אותו; דרעי גם לא מקים מפלגה חדשה ולא מצטרף למפלגה אחרת, כי הוא מפחד מזעמו של הרב עובדיה יוסף. ולא רוצה להסתבך גם עם "הקפידה" של הרב יוסף. העובדות האלה לא השתנו.

בשבוע שעבר העניק דרעי ראיון שבו האשים: "ניסיתי להתקרב לש"ס. הם לא רוצים בי". שאלה שעדיין נותרה פתוחה: האם למרות העלבון הזה, הרב יוסף יכפה על דרעי לתת מכתב תמיכה לש"ס, כמו בבחירות הקודמות.

אם דרעי לא חוזר אולי לפחות פנחסי? ביום שלישי סיפר לי מקור שמזכיר מועצת החכמים של ש"ס, רפאל פנחסי, סיים את התקופה שבה החוק מונע ממנו לרוץ לכנסת, וישולב ברשימה. סיפור מצוין, אבל פנחסי מיהר לצנן את ההתלהבות: "גם אם יתנו לי מיליון דולאר אני לא חוזר", הוא אומר.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2005 17:49 לינק ישיר 

ועוד מהכתבה

בניזרי נשאר

בשל מספר התיקים הפליליים הגבוה יחסית בהם מעורבים חברי סיעת ש"ס, השאלה שמקדמת כל מערכת בחירות היא מה יקרה עם החשודים/נאשמים. הפעם מדובר בשר לשעבר, שלמה בניזרי, וביו"ר הסיעה לשעבר יאיר פרץ. ישי אמנם הודיע על הנהגת כלל לפיו ח"כ שנגדו יוגש כתב אישום לא ייכלל ברשימה, אבל גם הבהיר שהכלל יחול רק מהקדנציה הבאה. ההסבר לאורכה, לדבריו, הוא ש"אין עונשין אלא אם מזהירין". הרעיון הוא להבהיר לח"כים בקדנציה הבאה שאם יפשעו, לא יקבלו גיבוי.

בינתים מבהירים בש"ס שהמצב של בניזרי שונה לגמרי מזה של פרץ ובמלים אחרות: בניזרי נשאר, פרץ כנראה הולך. ההסבר הרשמי הוא שפרץ כבר הודה והורשע בקבלת תואר אקדמי במרמה. נגד בניזרי לעומת זאת, עוד לא הוגש כתב אישום בגין החשדות החמורים יותר של שוחד, מרמה והפרת אמונים. הסיבות האמיתיות להפליה הצפויה: בניזרי בכיר, שותף להנהגה ומאוד מזוהה עם המפלגה. בש"ס לא יעשו שום דבר שיתפרש כהרשעה שלו. את פרץ הרבה יותר קל להדיח.

הפעם האחרונה שהיתה מהפכה ברשימת ש"ס היתה ב-1996. אז עברה המפלגה מרשימה שיש בה דגש על רבנים (משה מאיה, אריה גמליאל, יוסף עזרן) לרשימה שבה דגש על עסקנים (אלי סויסה, אלי ישי, יצחק כהן, דוד אזולאי ועוד). מאז מורכבת רשימת ש"ס בשיטת התור. כשמישהו יוצא, כולם מתקדמים. ובכל זאת, בבחירות האלו המפלגות החלו להצניח כוכבים. מה עם ש"ס? כוכב אחד שהצנחתו צפויה מאוד הוא מנהל מערכת הכשרות של ש"ס (הקרויה בד"ץ בית יוסף) אריאל אטיאס. אטיאס מקורב מאוד לרב עובדיה יוסף ולכן כניסתו הצפויה לרשימה נחשבת לאיום מסוים על מעמדו של אלי ישי. הוזכרה האפשרות שראש העיר אלעד, צביקה כהן, יוזנק לרשימה לכנסת, אבל זה נראה מאוד לא סביר כשנה בלבד לאחר שהוא ניצח בבחירות.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2005 17:52 לינק ישיר 

והנה בשורה משמחת

שאלה של מיקוח

איזו הפתעה כן יכולה להיות? לש"ס יש נטייה להתחיל את מערכת הבחירות מאוד נמוך בסקרים ולעלות ככל שהבחירות מתקרבות. בדרך כלל, אפילו ממש לפני הבחירות הסקרים עדיין ממעיטים מיכולתה, אולי כי הבוחרים של ש"ס לא אוהבים תקשורת ואולי משום שהם מתביישים לספר איך יצביעו. הסקרים האחרונים נותנים לש"ס כבר עכשיו, ארבעה חודשים לפני הבחירות, כעשרה מנדטים. בסקר של מינה צמח ל"ידיעות אחרונות", שפורסם אתמול, היא כבר קיבלה 11, כמו שיש לה בכנסת הנוכחית. עם ההסתייגויות המקובלות ראוי לציין, שאם המגמה הזו תימשך ש"ס עשויה לעלות בכמה מנדטים ולהיות המרוויחה הגדולה מהתרסקות הליכוד.

אבל האמת היא, כמו שלמדה ש"ס בקדנציה האחרונה, שהתוצאה בבחירות לא נורא משנה, אלא כושר המיקוח. ב-2003 היה לש"ס הישג לא רע בכלל - 11 מנדטים, אבל היא נשארה כל הקדנציה באופוזיציה, סיוט שהרב עובדיה יוסף לא ראה אפילו בגרועים שבחלומותיו. הפעם ש"ס נחושה בדעתה לחזור לממשלה, אבל היא היתה רוצה לעשות את זה כלשון מאזניים לא כשותפה זוטרה. כלומר, לא פחות משיש למפלגה עניין לקבל הרבה מנדטים, יש לה עניין ששרון ופרץ לא יתקרבו ביחד ל-61.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2005 18:02 לינק ישיר 

רק זה חסר לנו, אריאל אטיאס, אם הוא יהיה זה כמו אריה דרעי סוג ג'

אין לנו כח לעוד דקטטור

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2005 18:10 לינק ישיר 

רפאל פנחסי הוא דווקא רעיון חמוד

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2005 18:13 לינק ישיר 

הדיקטטור הוא אלי שמחפש צייתנים בימקום את הטובים
אני יודע מה יקרה בסוף
יום ליפני הבחירות שיראו שש"ס לא מיתרוממת
אלי ישי יתן לרב עובדיה ליבכות בערוצים החרדיים מהמצב של תלמידי בתי הספר
ואז כל הפעילים ירוצו כי הרב בכה
רק שאותי זה לא יקנה
איפה ההבטחה לדרעי שהוא יצא הוא יתקבל כבן של מלך???
דרעי אל תחזור לש"ס עד שלא ינקו שם את הארוות
שמע לי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2005 18:14 לינק ישיר 

פלוס אחד יהיה בסיוט הזה ששמו אטיאס:
הוא, ורק הוא יזיז את אלי ישי ממקומו.
אחר כך כבר נמצא מי שיזיז אותו בשיטת "על דאטפת" שתתפוס כבר חזקה בש"ס וכנאה תעבוד קצת יותר מהר. (הרב פרץ, שהודח על ידי דרעי, שהודח על ידי ישי, שהודח על ידי אטיאס שהודח על ידי...????)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2005 18:20 לינק ישיר 

חקק שהודח על ידי שאמי שהודח על ידי ...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2005 18:29 לינק ישיר 

שאמי?
לא מצאת שם אחר למישהו שיצליח להזיז משהו ברצינות?

את הרעיון של חקק אהבתי, למרות שלמעשה אם אני מעודכן , היום הוא במצב בו אריאל הוא זה שהדיח אותו באחוזים משליטתו הקודמת על השיבר הראשי....

תוקן על ידי - tcyhj - 01/12/2005 18:28:46

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/12/2005 19:52 לינק ישיר 

אתם לא יודעים כמה האשכול הזה במקום בימים אלו באמת מחפשים בתנועה כוכב רציני להנחית לרשימ, מי שיש לו אנא שיאמר

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > א חרדים ספרדים > הפנים החדשות של תנועת ש"ס!!!
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.