מי שחשב שתוספת 5% שהוטלה על התשובים רטרואקטיבית מתחילת השנה והתוספת השניה הצפויה בעוד חודש הן התוספות היחידות אינו אלא טועה.
עפ"י תוצאות סקר שערכה חב' חיצונית שנשכרה ע"י המועצה, היו טעויות בחישוב השטחים המשותפים וכי השטח המחושב לצרכי ארנונה אמור לגדול בכ-15% בממוצע לכל דייר.
משמעות הדבר שאת התוספת 10% שהחליטו שלוחי הציבור, חברי מועצה המוסרים נפשם למען הכלל, תשלמו על שטח הגדול בכ-15% משטח שהיה לכם עד כה.
כך מגדילים את הכנסות המועצה למימון הבזבוזים והמשרות.
תוקן על ידי - ישר_כסרגל - 30/11/2005 20:20:42
נשלח ב-1/12/2005 00:50
טעויות בחישוב השטחים המשותפים, ועוד של 15%? השתגעת?
לא טעויות ולא נעליים. המועצה פשוט שינתה פעם נוספת את צורת החישוב, כך שיכללו בו עוד כמה סוגי שטחים שאף אחד לא משתמש בהם. השינוי יתפוס רק אחרי שימדדו מחדש.
במקום שהמועצה תשכור מודדים ותעשה את המדידות בעצמה, היא שכרה חברה שתעשה את זה ובתמורה הם יתחלקו ברווחים.
נשלח ב-1/12/2005 00:55
.
מ ו ש ח ת
נ מ א ס ת ! ! !
נשלח ב-1/12/2005 01:21
די! די! די! די! די!
זה פשוט לא יכול להימשך ככה
אני פשוט לא מאמין אבל אם זה נכון
אז רבונו של עולם תטפל אתה בנושא בבקשה
נשלח ב-1/12/2005 01:21
חייבים להכניס הבייתה את המודדים?
אני לא חושב שלמישהו יש זכות חוקית להכנס לבית בלי צו של בית משפט
הם פשוט בונים על התמימות של התושבים שיכניסו אותם .
נשלח ב-5/12/2005 15:37
באלעד הארנונה זה משהו זוועתי הם רקמחפשים איך לא לתת את ההנחה גרתי בבני ברק ובשל היותי אברך ואישתי לא עבדה קיבלתי הנחהבאתי לאלעד ואם הטופס של סיום ההנחה בבניברק-מה שאומר מגיע לו הנחה גם בבני ברק הוא קיבל שלחו אותי הלוך ושוב כל פעם בשביל משהו אחר -וממש על דברים קטנים
מה שכן מיד בפעם הראשונה שבאתי אפילו שהיו חסרים לי "שפע של מסמכים" הם לקחו את הפרטים שלי של הדירה השכורה והכניסו למאגר שלהם שלא יפספסו את החיובהחודשי
קחו בחשבון שם יושבים אנשים שמחפשים איך לא לעשות הנחה במיוחד "הפרענקלע" הזה שיושב בנפרד זה שמגמגם -הוא מטיבו אדם רע שמחפש איך להקשות על האברכים
אין לי שום עניין נגד אף אחד אני רק פה של הרבה אברכים כואבים שסובלים מהציבור שלנו שמקשה עליהם פי כמה מאשר ההקשיות שעושים לנו בציבור החילוני
תנסו לעשות הנחה לאברכים בארנונה בחיפה וכד' תוך 5 דקות יצאתם אם הנחה ובלי שום סיבוכים כי זה החוק.
רק מה באלעד מחפשים איך להרוויח על הגב של האברך המסכן ודל האמצעים.
זה מה שנאמר "מהרסיך ומחריביך ממך יצאו"...
זה לא שרון או ביבי זה אצלינו בבית
נשלח ב-5/12/2005 16:08
במקום שראש המועצה יכה על חטא ויוזיל משמעותית את תעריפי הארנונה הוא לא מתבייש לגבות עוד ועוד למימון שחתויותיו וטעיותיו.
אבל ב"ה יהיה לדבר סוף. מהר יותר ממה שאתם חושבים אגב :)
נשלח ב-5/12/2005 17:22
עורו ישנים משנתכם
העלעת הארנונה נועדה למימון התשלום ע"י פסיקת בית המשפט , אחרת איך יממן צביקה את החיוב של בית המשפט?
מהכיס שלנו, אנחנו האברכים ממנים את הטירוף הזה
צריך לצעוק גיוועלד
תוקן על ידי - חרדים_אלעד - 05/12/2005 17:26:40
נשלח ב-5/12/2005 17:33
נאה לפי דיבורך אינך נשמע אברך!!!
אולי אתה יושב ומגרבצ' כל היום, אבל ודאי שאינך לומד. זה לא סגנון של בן תורה.