אפתח ב"גילוי דעת": לא אהבתי את מה שכתב המוביל נגד ממליה ואאללעעדד, אבל זכותו היתה לכתוב זאת.
ולמרות זאת: אני מבין ש"המוביל" האלמוני דרך על כמה יבלות של מנהלי הפורום, אבל אין שום סיבה למחוק את מה שהוא כתב.
נשאלת השאלה: האם שוב סותמים כאן פיות?
שוב מוחקים אשכולות?
שוב עושים אפליות?
אני חושב שזכותנו לדעת מי מהמנהלים מחק את האשכול.
אאללעעד זה בטח לא (אני אפילו לא רוצה לחשוב שהוא מנצל את אפשרות המחיקה כדי למחוק את מי שכותב נגדו).
מי שנשאר זה או "חרדים אלעד" הזכור לשמצה מהמחיקות הסיטונאיות, (אם זה הוא אני ממש לא מתפלא), או "מרנן ורבנן", אבל... אם זה אתה מרנן, אני חושב שזה נוגד את כל רוח הדמוקרטיה בפורום שעליה לחמת כל הזמן ובלי לפגוע בכבודך כמלוא נימה אני חושב שמגיעים לנו הסברים.
מרנן,
א. בכנות, האם אתה קשור למחיקה...?
ב. אם כן, מה הסיבה? רק בגלל שהמותקף הראשון הוא (כנראה) חבר של מנהלי הפורום והשני הוא (בטוח) אחד ממנהלי הפורום?
ואת מי שמחק אני שואל,
מה קרה שפתאום נהייתם עדינים?
לא ראיתי שנמחקו האשכולות שתקפו את הרב גרוסמן בצורה בוטה, או אלה שירדו בשפה בוטה על הרב בן דוד, או סתם אשכולות שתקפו את נפתלי בן זאב, את הרבסט, את מוישה שטיין, את שמעון מועלם, את צביקה כהן, את טיברגר וכו' וכו' ולדעתי בצדק, כי למרות הדעה האישית של כל אחד לגבי הכתיבה, זה עדיין לא חורג חריגה בוטה שיש למחוק אותה.
כך גם חושבים כנראה המנהלים שלא מחקו את אותם הודעות.
מה הסיבה א"כ, שכשזה מגיע לממליה וליניב יהב משתנים הכללים?
וגם אם היה קטע בהודעה שחשבתם שהוא טעון מחיקה, תמחקו רק אותו, למה את כל האשכול שהיו בו כמה וכמה תגובות (כולל שלי הק')???
אתמהה
תוקן על ידי - פוילישער - 04/12/2005 7:03:10
נשלח ב-4/12/2005 07:52
השאלות שלך במקום וכנראה זה עוד
אחד מהדברים שנשארים בתיקו
נשלח ב-4/12/2005 09:48
פולי,
לשאלתך,
א. לא!
ב. למוחק האלמוני, פתרונים.
נשלח ב-4/12/2005 10:40
פולי בוקר טוב
לא הייתי פה מספר ימים ולא ראיתי אפילו את האשכול המדובר !!
אז תמחק גם אותי מרשימת 'המוחקים' ואל תשמיץ סתם...
נשלח ב-4/12/2005 12:22
אני מצטרף למחאה!!!!!!1 אלעעעד- הסברים!!!!!!!1
נשלח ב-4/12/2005 12:32
אל תשכחו שיש מנהל לפורום שהוא גםם יכול למחוק, אבל מכלל נעשה כאן ציד מכשפות...
אני בטוח שאם אחד מהמנהלים החליט למחוק, היתה לו סיבה טובה לכך!
ובכלל, בעניני ניהול הפורום לא צריך להתערב ולפתוח דיונים נרחבים מעל גבי הפורום. לדעתי,אם יש לאחד מהגולשים בעיה עם צורת הניהול, עליו לפנות לתיבת ההנהלה ולשטוח את טענותיו.
נשלח ב-4/12/2005 13:12
צורם,
אני לא מסכים איתך.
אשכול שנמחק רק אחרי כמה ימים כשכבר יש בו כמה וכמה תגובות, זה אומר שמחקו אותו משיקולים פוליטיים.
כי הרי אם היתה סיבה עניינית, (ניבול פה וכדו') היה צריך למוחקו מיד.
חוץ מזה שלפי מה שמסתמן אאללעעדד הוא זה שמחק את האשכול.
(וכאן המקום להתנצל לפני "חרדים אלעד" ו"מרנן ורבנן" על חשד השוא).
אם זה נכון זה דבר חמור מאין כמוהו.
אני מזכיר ששני אנשים הותקפו באשכול שנמחק:
ממליה ויניב.
עד כמה שזכור לי, זה היה אשכול ענייני למרות שלא הסכמתי עם הדברים שכתב המוביל.
זו חוצפה ושערוריה למנף את הזכויות של מנהל משנה כדי לסגור חשבונות אישיים.
גם אם יש משפט או שניים שלא נראים בהודעה, אין שום סיבה למחוק אותה כליל, ובטח שלא למחוק אשכול שלם עם כעשרים תגובות (אם אני זוכר נכון) ומאות צפיות.
יש גבול!
בכלל, אחרי התירוצים שלו בקשר לקומבינה בעיתון, מעניין איך אאללעעדד יתרץ את זה הפעם.
אא"כ הוא יעדיף למחוק גם את האשכול הזה...
או לחלופין, אם זה המצב, אאללעעדד, אולי באמת עדיף שתיקח קצת הפסקה מניהול הפורום כמו שהצעת אתה בעצמך...?
לא לעת כזאת הגעת למלכות!!!
(נ.ב.
להזכירך צורם, בבחירות שיזמה ההנהלה נבחרתי למנהל משנה ברוב קולות, כמעט פה אחד, אף פעם לא התלוננתי על כך שהתוצאות נרמסו ברגל גסה בלי לתת הסבר, אבל אני חושב שלפחות הזכות לשאול שאלות, במיוחד כשהם קשות ונוקבות, מגיעה לי בדין!)
תוקן על ידי - פוילישער - 04/12/2005 13:14:54
נשלח ב-4/12/2005 15:13
פולי
ישנם אנשים שלא רוצים שתתמנה לניהול הפורום כי מספיק שתי עיתונים בעיר ולא צריך שלישי...
סתם בצחוק
לגבי צורם אני מסכים איתו בכל מילה. באף פורום כמעט לא מבקרים את המנהלים ומנהלים איתם דו שיח על הנהול [הכושל ] מעל הפורום עצמו אלא בתיבה האישית, וחושבני שראוי לנהוג פה גם כך.
נשלח ב-4/12/2005 16:10
באף פורום המנהלים לא מוחקים אשכולות רק בגלל שהם נוגעים להם אישית.
ובפורום שהם כן עושים זאת, הם בדרך כלל מפסיקים להיות מנהלים.
אז בבקשה, קצת צניעות, אחרי כל כך הרבה צביעות.
נשלח ב-4/12/2005 16:16
פולי
ראיתי את מה שכתבת אתמול בלילה באשכול.
איפה הכבוד שלך המינימלי?????????????
היית רוצה שיעשו לך כך?ולא משנה מה הסיבה.
אם הייתי מנהל פורום הייתי מוחק את ההודעה שלך ומיידית אין צורך בשיקול דעת במקרה כזה.(צר לי)
נשלח ב-4/12/2005 16:21
ראיתי רק עכשיו את האשכול שלך פוילי.
זה שהניק "המוביל" כתב נגדי הקנה לו חסינות ממחיקה כדי שזה לא יתפרש שאני סוגר חשבונות אישיים.
אבל.
בשעה מאוחרת אתמול, פתח ניק חדש (?) בהודעות השמצה חדשות כנגד ממליה. ברמות של תביעת דיבה. הוא 'הזכיר' לו נשכחות ואף נקב בשמה המפורש של גברת כשהוא רומז כל מיני דברים.
סגרתי את השכול לתגובות וכתבתי לו את הדברים הבאים:
אני מציע לך לקרוא את חוקי הפורום לפני שאתה משתולל (אני מניח שלא עשית זאת).
זכותך להעביר ביקורת על ממליה (או על כל אחד אחר) כמה שאתה רוצה, רק הזהר שלא לעבור את גבול הטעם הטוב ויתירה מכך, שלא תמצא עצמך בפני תביעת דיבה שתעלה לך הרבה מאוד כסף.
האינטרנט אינו מקום כל כך אנונימי כפי שנדמה לך ואני מציע שתקח את זה בחשבון.
בנוסף, אתה פוגע על הדרך באנשים אחרים. אתה כותב שמות מפורשים, רומז רמזים שמקומם לא יכירנו בפורום דתי-חרדי רק כדי לפגוע בממליה.
כל הערה נוספת מצידך על נושאים כגון שכתבת - תמחק.
אם תתמיד למרות האזהרות - אפעל לחסימתך.
בתקווה להבנה.
לאחר מכן קיבלתי טלפון אחד, ועוד אחד, וגם הודעות באישי שההודעות שלו פגעו אפילו בבנות שעובדות במשרד של ממליה ודרישה חד משמעית למחוק את האשכול.
פניתי לאחד המנהלים באישי וביקשתי שהוא ימחק כדי שזה לא יתפרש שמחקתי בגלל שהוא כתב גם נגדי (הניק הישן, לא החדש). אותו מנהל טען (ובצדק) שהוא בעד למחוק את זה גם אבל לאחר מספר ימים המחיקה תתפרש כסתימת פיות.
לאחר לחץ נוסף באישי ובכללי החלטתי למחוק את ההודעה.
הניק מוזמן לפתוח אשכול במיוחד נגדי ולהיווכח שאני לא מוחק.
בנושא הזה אני חייב להוסיף, שלו אני ממליה - הייתי תובע את אותו אחד על כל השקרים וההשמצות הבוטות ומצרף לתביעה גם את השמות שהוא הזכיר.
נשלח ב-4/12/2005 16:24
אאללעעדד
אתה שוב פעם טועה? ומטעה!
מחקת אשכול שלם בגלל הודעה שנכתבה אמש?
אם אדם כתב הודעה לא מתאימה באשכול מחק אותה, אבל למה למחוק את כל האשכול?
רק בגלל שהוא כתב נגדך?
אתמהה.
נשלח ב-4/12/2005 16:30
צודק. אולי היה מקום למחוק את שתי ההודעות האחרונות שלו בלבד. בתוספת הסתייגות, שגם בהודעות האחרות היו דברים לא ראויים כלפי העובדות של ממליה.
ושוב, אני מכיר את ממליה. נעשה לו עוול חמור מאותו אדם ולא בפעם הראשונה. אני במקומו - תובע.
נשלח ב-4/12/2005 16:38
אאללעעדד,
ת'אמת?
אני מרגיש לא נעים בכל פעם שאני תוקף אותך בנושא "הצינזורים" (כאן ובעיתון), אבל אתה מכיר אותי, (וירטואלית לפחות)... כזה אני, דוגרי עד הסוף.
אני אומר את מה שאני חושב וחושב את מה שאני אומר, "בלי לדפוק חשבון"!
פולני, אתה יודע...
נשלח ב-4/12/2005 16:42
תתפלא חמוד, אבל אני יודע מי אתה גם לא וירטואלית...
בכל מקרה, לא אתה זה שאני אפגע ממנו. אני מכיר את הסגנון שלך ותרשה לי להסתכן ולנחש ששום דבר לא נובע מרשעות... איך אפשר להיפגע ממך? אתה טוב מידיי גם כשאתה קיפוד.
נשלח ב-4/12/2005 16:54
לאלעעע....ד
מכיון שאתה כל כך לקקן ל...
אז אולי תתבע במקומו