בכל חברה יש מישהו שהוא רודף מדון. לא יעזור כלום. הוא נפגע ממשהו? הוא יגיע וישתולל ללא סיבה. לטעמי, נפגעת ממני בהשמצות הקודמות שלך על ממליה (תחת הניק "ממליה" שזו חוצפה בפני עצמה) וחזרת בתחפושת אחרת.
מה חשבת? שתכנס לכאן ומאחורי ניק תשמיץ אדם בשמו המלא ועוד בדברים שקריים? ועוד על מה? תחשוב על זה!
אם אתה משמיץ אותו כי הוא 'נבחר ציבור' וסוג של סלבריטי, אז טול קורה מבין עיניך, כי הרי גם אתה.
להיות בבחינת "מכה רעהו בסתר" זו לא חכמה כשיש צד אחד מכה וצד אחד שותק.
אני מבטיח לך שלו הייתם נכנסים שניכם בשמותיכם המלאים ומתקוטטים אף אחד לא היה פוצה פה. היינו אפילו נהנים
.
ולגביי אישית - השמץ ככל יכולתך. אני מוכן לספוג. וגם אחרי כל זה עדיין לא אשנא אותך למרות מאמציך ולא אבוז לך. לא אתעלם ממך במקום זה או אחר ולא אחפש אותך. הנה קיבלת אישור. הלוואי שתהיה השליח ל"אשרי מי שחושדים בו ואין בו".
אגב, גם אם היית נוהג כך כלפי אדם אחר התגובה הייתה שווה. זה לא בגלל ממליה כפי שנדמה לך. את ממליה אני מוקיר ומעריך אבל זה בערך עם עוד 100 איש אחרים.
צא מהקונספירציה ויפה שעה אחת קודם.
נשלח ב-4/12/2005 18:22
אני מסכים עם אלעעעעד, אשכול מהסוג שהיה כאן, והתרשמתי רק מהתיאורים כי לא נכנסתי אליו, הוא אשכול בעייתי,אשכול ללא ערך מיוחד, אשכול שלא נותן לך לישון בלילה בתור מנהל.. אתה הולך לישון עם חשש שכל רגע אותו אחד יכתוב שם דברי גועל נפש, האשכול לא ברמה גבוהה במיוחד, רובו מושתת על רכילות זולה וסגירת חשבונות אישיים, אני בתור מנהל לא הייתי חושב יותר מדי ומוחק. במיוחד לאחר שהגיעו תלונות לתיבה האישית של אנשים מסביב שנפגעו מהריקושטים.
לדעתי, זה רק מוכיח שאם המנהל עושה משהו, בודאי יש לו סיבה טובה. אתה פוילישער התקפת אותו בסגנון פולני מושחז עם טענות שהוא מחק בגלל שכתבו נגדו ובסוף התברר שזאת לא היתה הסיבה. אני מציע שבפעם הבאה הבירור יעשה דרך ההנהלה בצורה תרבותית ומסודרת, ו.. אם לא תקבל תשובות מספקות, אתה מוזמן לצאת בקול זעקה...
נשלח ב-4/12/2005 18:35
צורם,
על מה אתה מדבר?
אני יודע בדיוק על מה נסוב האשכול, אפילו הגבתי בו.
היו תגובות חריפות נגד ממליה ויניב, חריפות? לא יותר מאלה שיש כאן יום יום נגד צביקה (כהן והרבסט), מועלם, בן זאב הרב גרוסמן, הרב מלכה הרב בן דוד ומי לא.
רוב הדברים התבססו על עובדות ועדיין לא ראיתי אף אחד שסתר אותם.
לא חוכמה להגיד על כל דבר "השמצה - מוחקים".
כתבו כאן למשל על פרשת ההסעות, על כך שהוא ניטרל את שטיין ועוד נושאים שלפי מה ששמעתי דוקא עושה רושם שיש דברים בגו.
מה השתנה א"כ?
זה שמישהו כתב אמש איזו הודעה מלוכלכת בלילה?
מה הבעיה? תמחקו אותה...
אבל להחליט שבגלל ניק אחד שליכלך מוחקים את כל הניקים שמותחים ביקורת על ממליה ויניב בטענה המגוחכת (כך השתמע) "אתם אותו אדם ואנחנו יודעים מי אתם", זה דבר שלא מתקבל על הדעת.
מה השתנה א"כ?
כנראה ששום דבר חוץ מזה שהפעם מדובר בחברים, ולחברים מתייחסים אחרת.
ועוד מילה ליניב, אם רצית לעזור לממליה עשית בדיוק את ההיפך.
על פיל בחנות חרסינה שמעת?
תוקן על ידי - פוילישער - 04/12/2005 18:35:48
נשלח ב-4/12/2005 18:43
למ.מ. אלעעע...ד,צורם וכל השאר
לאחר מחשבה מעמיקה החלטתי לחזור בי
זה פשוט לא הוגן ולא מוסרי לומר דבר העלול
לפגוע במשהו מסוים-לא פייר
מה שכן אפשר לתמצת ולומר את מאמר חז"ל:
שבית הועד יהפך לזנות
ןלמיטב הבנתי הכונה לאנשים שעובדים שם.
ועכשיו יבוא השפוט של .... שלא עוצר בתמרור למ"ד ועי"ן
וישא דברו
(אני כבר מודיע לך לפני שאתה מתקשר אליו,
הוא לא בבית והנייד בממתינה)
תוקן על ידי - muiz - 04/12/2005 19:06:50
נשלח ב-4/12/2005 20:33
פוילישער,
דיברתי איתם, ימנו אותך למנהל והכל יהיה בסדר,
וממליה יהיה טוב בחזרה.
טוב חמודי..
תוקן על ידי - grivan - 04/12/2005 20:35:39
נשלח ב-4/12/2005 23:54
grivan
למטה מכבודי לרדת לרמתך.
נשלח ב-5/12/2005 00:39
במחילה מכבוד פולי ומרנן!!!
ראשית דברי אחלוק עליכם ואומר
א. שישנם דברים שכשאשכול גולש אליהם ראוי למחוק את כולו
ב. אני עצמי ביקשתי מאת מר הגון וישר אאללעעדד למחוק האשכול המדובר (ולמרות ההשמצות הבלתי פוסקות נגדו
הוא עדיין הוכיח הגינות שקיפות ועדינות יותר מכם).
ג. לטעמי ולטעם רבים מגולשי פורום זה, הדמוקרטיה איננה חוקת תורתינו וישנם דברים חשובים ממנה כגון - לא תרצח
(בודאי אדם שרבים מהמכירים אותו יודו שהוא הגון ישר ולא לטפן ותככן)
ד. מרנן הוכחת הגינות וחוסר התלהמות - היכן היא כשרוצחים אדם, הגם כשזה יקרה לך תבקש שיבררו את המילים היפות??
ובסיום דברי אשאל שאלה נוקבת את אבירי הדמוקרטיה!!!
אם אינני טועה בתחילת הערב (23:30 לערך) התחיל לכתוב כאן ניק חדש בשם "מרנן_רבנן"
"השכן" הספיק עוד להגיב, ואנוכי רק לצפות ולאחר דקה אשכול זה נעלם כלא היה.
מרנן_ורבנן את זה מותר למחוק (אשכול שלם) ללא התחסדות הדמוקרטים (למה כי זה פוגע בך).
פולי היכן אתה - ואל נא תיתממו שלא ראיתם (ובאם ידכם לא במעל קומו נא ותזעקו חמס)
כל נהג זבל - מנהל, כל מנהל משנה - ...
(ואולי זה יוני99 - לא זה לא מתאים...)
כשתגמרו אתם לחוקק את חוקי המחיקה תתחילו להטיף מוסר לדורשיה.
נ.ב. נקווה שאי מי מכלל המנהלים לא יפגע וימחוק!!!
*** ואם אתה אאללעעדד מחקת אז באמת הפעם הגזמת (אפי' שאני בטוח שלא, כי אתה מוחק רק רציחות)***
תוקן על ידי - מדא_אלעד - 05/12/2005 0:42:12
נשלח ב-5/12/2005 01:19
1. לא אני מחקתי וחסמתי את הניק "מרנן ורבנן".
2. הוא השאיר לי הודעת תלונה באישי וכתבתי לו שאינני יודע אפילו על מה מדובר.
3. לא הספקתי לראות את האשכול.
4. אין לי דיעה בנושא הזה. דילמה.
נשלח ב-5/12/2005 13:11
מדא_אלעד,
אבקשך שלא לשרבב את שמי לנושאים שאינני קשור אליהם.
נשלח ב-5/12/2005 15:02
מרנן...עזוב...הוא בן כה וכה לא ישמע לבקשתך..וזוהי גם מטרתו...
נשלח ב-5/12/2005 18:51
מאחר והניק "מרנן_רבנן" פנה אלי בתיבה האישית, הנני מוצא לנכון להבהיר (שוב), כי אין לי כל קשר (ולו עקיף), לחסימתו.
מבלי להתערב יתר על המידה בשיקולי עמיתי המנהלים, אבקש, כי במידה וחסימתו קשורה אלי, תושב לו זכות הכתיבה, לאלתר.
כמו"כ, אבקש מכאן ולהבא, שלא לחסום שום אדם בסיבתי.
נשלח ב-5/12/2005 20:08
בגן של דודו 10????????
נשלח ב-6/12/2005 01:53
שוב פנה אליי הבחור באישי וביקש שנספק הסברים גם כאן. אני מכבד את בקשתו ומציב כאן את ההודעה שנשלחה אליו ככתבה וכלשונה:
שוב, אין לי מושג מי חסם אותך. אני מניח שהסיבה היא, שמרנן ורבנן המקורי, הוא אחד ממשתתפי הפורום הרציניים ביותר ולמישהו היה חשש שמא תזיק לו.
לדוגמא, אם תכתוב הודעות תת-רמה וגולשים שלא ישימו לב ויכתבו בפליאה: "מרנן???? השתגעת???" או לאחר מספר ימים "מרנן.. אל תשחק לי אותה תמים... ראיתי מה כתבת שלשום..."
ודבר נוסף, אולי למישהו היה החשש שזה שוב המתחזה הידוע שפתח ניקים כמו "חרדים_Xלעד" וכאלה, שמבלבלים את הגולשים וגורמים להם להיכנס למקומות שהם לא מעוניינים להכנס אליהם.
כך או כך, מה הבעיה לשנות את הניק ולהיכנס כמו כולם? אפילו משהו אחר דומה אבל לא כזה מבלבל. יש כאן כבר אחד שנקרא "לא_רק_מרנן". מדוע ההתעקשות על השם הזה דווקא?