|
|
| נשלח ב-6/12/2005 11:58 |
|
| |
חבר בסניף דיווח על קטטה שהיתה אמש ברחוב בן קיסמא עוד מעשה של המסכנים האלה....
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2005 12:32 |
|
| |
לכל הסוברים שבקרית ספר התרחשו...
אז תדעו שהכל הגיע מאלעד ומרב שזה התגלגל שם בין האנשים כבר יצא גירסה שזה מקרית ספר!
אלעד היתה רוצה להיות רבע ממה שיש בקרית ספר
ויותר מזה אלעד היא כמו כפר לעומת קרית ספר שמתפתחת בלי סוף (וזה אולי בגלל שהראש מועצה שם אשכנזי...)
סיפורים יש על כל מקום אבל על אלעד זה באחוזון הרבה יותר גבוה ומענין שגם אחוז הפרענקים פה הוא בין הגבוהים מהערים החרדיות אז אולי נעשה 1+1?
וסתם שתדעו מי שרוצה עיר חרדית מודרנית ויפה שילך לרמת בית שמש א - תראו לי סיפור אחד שיצא משם!
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2005 16:48 |
|
| |
תתחילו בהנחית הורים זה לא בושה לישמוע
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2005 18:22 |
|
| |
מצטרף להוגושוביץ. רעיון טוב מאוד.
מי מכיר? מי מרים את הכפפה?
|
|
|
|
| נשלח ב-13/12/2005 16:00 |
|
| |
אני בד"כל א כותב בשום פורום אבל אני אוהב להסתכל בפורומים של החרדים בכל הארץ
כדאי לכם להפנים שהמצב שלכם הרבה יותר טוב מנתניה
בנתניה השאבבניקים משתלטים על העיתונים ,על התרבות ועוד מעט הם מתכוננים להשתלט על הפוליטיקה וכולם הולכים איתם!!!!!!
תסתכלו בפורום של נתניה
http://hydepark.hevre.co.il/hydepark/forum.asp?forum_id=3262
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2005 16:43 |
|
| |
מסכים עם רוב מה שכתבת.
אבל למרות הכול, היכן גבול הסבלנות והסובלנות?
אם ממחר בבוקר אני משנה את התייחסותי (אני מתכוון כמובן בכלליות, אישית אף פעם לא צעקתי או מחיתי בהם), ההתנהגות שלהם תשתנה?
את חייבת להודות שהרבה מהמעשים שלהם הם ממש לא בגדר מעשי משובה. אחדים מהם משתדלים 'לעקוף' את החילונים במעשי עבריינות וביריונות.
מה שכן, לא כולם. יש כאלה שהם נערים מקסימים ו'בני אדם'. אלו לא הסתדרו עם המערכת. השאר (הרוב?) - לא ממש.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2005 17:25 |
|
| |
למזועזעת15 רק שתדעי שבגלל אנשים כמוך עם גישה כמו שלך הבעיה הזאת הולכת וגוברת ולא להפך והמציאות הוכיחה שהם לא מעונינים לשמוע הם "דווקאניסטים" ולכן הם ניראים כמו שהם...
וגדולים ממך וממני בדקו את כל השיטות והדרכים איתם והגיעו למסקנה שהדרך היחידה לעצור את זה ולמגר אותם זה רק בדרך קשה!
ואני לא מאחלת לך שבשעות שרובם כבר ישנים אז החברה הנחמדים שלך יישבו לך מתחת החלון וייצעקו ויעירו לך את הילדים ויישתו ויעשנו וכו' וכו'
כי מספיק לבנאדם פעם אחת לעבור חויה כזאת כדי להבין איך לטפל בהם.
ואני מבטיחה לך שאם היה קורה לך דבר כזה אז לא היית כותבת מה שכתבת
|
|
|
|
| נשלח ב-14/12/2005 20:00 |
|
| |
מזועזעת
אין רחמים לאכזרים
אין רחמים למי שלא מרחם על עצמו{ע"ע המועדון ששרפו לעצמם
אין רחמים למי שעובר על 3 העבירות של יהרג ואל יעבור
אין רחמים למי שתוקף אנשי הצלה כשבאים לעזור לו
אין רחמים לאלו שבנותינו חוששות בגללם להלך בשווקים
אין רחמים לעושי הפוגרומים באוטובוסים
אין רחמים לאלו שבגללם ירדה ערך דירתי באלעד
אין רחמים נלחמים איתם במקלות ואבנים
ואם ממש את חייבת לרחם על מישהו אנחנו זקוקים לכך
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2005 00:29 |
|
| |
חבר'ה אתם מדברים שטויות!!! שימו לב מה יוצא לכם מהפה!!
אל תגידו לי שגדולים וחכמים ממני בדקו את הדרכים כי אני אומרת לך עכשיו חד משמעית אף אחד לא בדק ולא ניסה כלום אתם מעדיפים לזרוק עליהם את האשמה וחמוד שלי בזכותי חבר'ה כאלה תופסים את עצמם בידיים!! אני מדברת איתכם מנסיון ואני אומרת לכם ש3 חבר'ה שהכרתי בזכות הקרבה והחום חזרו למסלול והיום הם אומנם לא מהלכים בשחור לבד מגבעת וחליפה אך הם חובשים כיפות (מה שאתם לא מבינים מה כמה זה קשה) ובלי עגילים. אך לצערי בחור אחד שהכרתי בחור עם נשמה סיפר לי למה הוא התחיל בכלל עם הדרך הזאת ובואו תנחשו למה כי פעם אחת הוא הלך ברחוב והנה עוברת לה בחורה יפה ועם בגדים צמודים ומגרים ובתור בחור שלא ראה בחורה מימיו(חוץ ממשפחה מפני שהוא כלוא כל היום בישיבה) הוא נ-ד-ל-ק!! אז מה עשה אותו בחור? הסתכל לא קרא ולא דיבר...אך דוס אחד שעבר שם זרק עליו אבנים והתחיל לצעוק עליו "גוי" ולכן היום אם תראו אותו לא תחשבו שהיה אי פעם דתי....עם עגילים מכנסי ג'ינס וקוצים. אז חבר'ה שימו לב לפה שלכם..אתם לא יודעים כמה אתם משפיעים עליהם...ותתחילו לחנך את הבנות שלהם שלא לפתות בנים כי אני בתור בת אומרת לכם שבנות כשעוברות ליד בחורים הן מתחילות לעשות פוזות והם מחפשות את זה שיקראו להם...אז תחנכו את הילדים שלכם ותשאירו להורים שלהם את הקטע של הצעקות עליהם...ולגבי זה שאמר שבגללם הבנות שלו מפחדות להסתובב בחוץ, הבעיה היה בבנות שלך מצטערת לומר לך כי אם בת יודעת שאם קוראים לה היא מתעלמת אז אין לה בעיה אבל בחורה שמחפשת אותם היא זאת שתצעק כמה היא שונאת אותם...וכמה הם מפריעים לה...ואני מדברת בתור בחורה שרואה את החברות שלה...ב-ו-ש-ה לעם ישראל!!! כולנו צריכים לחזור בתשובה ולא להפיל את התיק על נוער ה"שוליים" הזה...והנה עוד תיקון טעות הנוער הזה הוא לא נוער שוליים הוא נוער מרכז!! כי אם לא יטפלו בזה מהר זה יתפשט כמו אש בשדה קוצים...אתם צריכים לשים את זה בראש העדיפויות שלכם!!! אנשים להתעורר זה הנסיון של דורנו!!!
צריך לעמוד איתן, ולא להיות בובה בידי השטן.
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-15/12/2005 16:26 |
|
| |
ראשית אנחנו מזועזעים מסגנון הדיבור הרחובי שלך.
שנית דברתי על בנות העיר ולא על הבת שלי היא בסה"כ בת 5 ואני מאמין שהיא עדייין לא עושה "פוזות" כדברייך.
שלישית אני לא מאמין שאני מתייחס לדברי ההבל שלך.
רביעית בג"מ כתוב ואני מצטט:"לידחי אבן אחר הנופל"
ותרגומו אם מישהו בוחר ליפול או חייב בסקילה זרוק עליו אבן שיתדרדר יותר מהר ,אם משהו מחברייך בוחר להיות עם קוצים אני לא יתקרב אליו הוא פשוט דוקר אותי מה שכן מקומו לא איתנו עם כל המשמעויות הנובעות מהדרך החדשה שבחר.{זוכרת את המקלות והאבנים בשיר הקודם שלי?}.
תוקן על ידי - אפי_אלעד - 15/12/2005 16:27:08
|
|
|
|
|