האם זה נכון שברחוב בעלי התוספות בבנינים מס 5,7,9,11
גרים הרבה צ'כצ'כים חוליגנים ומעוט (כ- 10%) בעלי רמה
ובגלל זה קשה מאד למכור שמה דירה והמחירים שמה נמוכים
מאד?
מאד אשמח לתשובה מהירה מכיון שבוערת לי שם עסקה
טובה.
נשלח ב-6/12/2005 20:07
הא הא הא.
ממש מצחיק מואיז (היינו ילדים וזה היה מזמן, אני ושמעון ומואיז הקטן...).
אולי אתה צודק. אבל ישנה בעיה מסוימת בעסקה שאתה שוקל: אם תגיע לגור שם, תפר את האיזון ולא יהיו כבר 10 אחוז בעלי רמה והשכנים עוד עלולים להפסיד את ממליה שירצה לברוח מהמקום.
נשלח ב-6/12/2005 20:16
לאללעעדד
אם עד עכשיו הייתי מסופק הרגע זה ודאי אצלי שהלקקן מס' 1
באלעד זה האדם שמגמגם באללללללללללעעעעעעעעעעעדדדדדדדד.
זה עונש שמקבלים בלשון למי שמלקק בלי גבולות.
נשלח ב-6/12/2005 20:32
מואיז, תפסיק. היית בטוח גם לפני כן.
אתה יכול להסביר לי ממה נובעת האובססיביות הזאת נגד ממליה? אני באמת סקרן. כל מי שאני מכיר מאוד מסמפט אותו.
נשלח ב-6/12/2005 21:30
לאאללעעדד
יש לך כנראה טעות גדולה ולא ראי זה כראי זה
אני מאד מסמפט אנשים שמסוגלים להראות מבחוץ את מה שבדיוק
ההפך מבפנים.
נשלח ב-6/12/2005 22:33
טוב. אני כבר רואה לאן זה נגרר. אז בא ננסה להיות ישירים ולא נלך סחור סחור, או קיי?
אם "אתם" חושבים שידידות עם ממליה בהכרח היא 'אויבות' עם מוישי שטיין - טעות בידכם.
אני אגיד לך מה אני חושב על מוישי שטיין: בחור חכם; יודע לרדת לפרטים (היכן שאני ראיתי); אכפתי; תפקידו לא מעיב על עבודתו; עובד בסביבה לא הכי תומכת ובכל זאת מצליח יפה; נעים הליכות; רוב הזמן בפעולה... יש עוד כמובן.
אולי זה יפליא אותך, אבל ממליה לא דיבר בגנותו, לפחות לא איתי, אישית אני חושב שמגיע גם מגיע לו משרד מכובד במועצה. הרי הוא עובד במרץ למען הציבור.
אבל. לא אני קובע מי ימוקם היכן. אם אני יודע היכן ממליה גר ומה מספרי הטלפון שלו זה לא אומר שאני שייך לאג'נדה מסוימת שהיא רק שלו וזה מובנה אוטומטית כחלק מהעניין שאני אחשוב עליו רעות, אתה יודע מה? הוא גם לא צריך ציונים ממני, הוא אדם מאוד מצליח בזכות עצמו.
אני מקווה להוכיח "לכם" את זה בע"ה.
תכניס את זה טוב טוב לראש: א-י-ן ל-י ש-ו-ם א-ג'-נ-ד-ה!
אודה לך אם תוציא אותי מהעניין הזה אחת ולתמיד. כי אני, לא מתכוון להגרר אחר פרובוקציות מהסוג הזה. זה לא יילך יותר.
נשלח ב-8/12/2005 21:32
למה שלא תנהלו את המריבות הקטנוניות שלכם שלא מעל גבי הפורום????????????????????????
נשלח ב-8/12/2005 22:36
צודק.
בעיה קטנה אחת - המריבה הזאת היא צד אחד. אני רק מנסה לשים לה סוף.
נשלח ב-8/12/2005 23:57
שמעתי ממקור מוסמך שאפשר למצוא דירה 4 חדרים
בבעלי התוספות ב 115000 דולר
השאלה אם זה המחיר או שאפשר למצוא יותר זול
נשלח ב-9/12/2005 11:07
למה שלא תבדוק טוב מי השכנים בבניין בו אתה מעוניין לקנות? תודיע לי באישי איזה בניין אני קצת מכיר את האזור