חושש,
א. חס ושלום! ועובדה שעכשיו האיחוד הלאומי רצה להקים גוש מאוחד של כל הדתיים והחרדים ושבראשו יעמוד איש ש"ס (נניח אריה דרעי, או אלי ישי) כלומר, מלכתחילה באיחוד הלאומי *רצו* שיהיה מנהיג ספרדי-חרדי שירוץ בראש רשימה משותפת, ואולי אפילו יהיה ראש ממשלה - אבל משום מה העסק טורפד. ולא ברור לי למה.
ב. תראה חושש, אפילו הקדוש ברוך הוא "פוקד עוון אבות על בנים" רק כשהבנים חוזרים על החטאים של אבותיהם. אבל אם האבות התנהגו מגעיל בשנות החמישים, מה אשמים הבנים שלהם? אולי גם אל הילדים שלהם הם התנהגו מגעיל? ובכלל, הילדים האלו הם הכי הכי מסכנים כי הם נולדו בבית שאין בו יהדות בכלל, והם עכשיו בסכנת התבוללות וצריך להציל אותם *למרות* שקוראים להם "גרין" ולא "אדרי"!
ג. לא יודעת. אני רואה הפוך. אני רואה שכאן באלעד משפחות שהן בדיוק בדיוק כמונו מבחינה דתית, כן קיבלו את הילדים שלהם לגנים ולבתי הספר הספרדיים, ואותנו לא קיבלו. כי ברגע שרואים משפחה אשכנזית/חצי אשכנזית, ישר מתחילים להחליט שיש לנו "בעיות בהשקפה", מה שאצל ספרדים לא מדקדקים ככה "על חוט השערה".
ד. תשמע אם אני התחתנתי עם ספרדי אתה לא יכול לומר שאני לא אוהבת ספרדים... חחחח... אבל יש ספרדים שלא אוהבים אותנו רק בגלל שאני אשכנזיה...
תוקן על ידי - אלעדית - 10/12/2005 19:18:07
 |
|
|